Rottikset

30.8.12



Nuo omat muksut nukkuu päiväsaikaan onneksi parin tunnin päiväunet yhtä aikaa ja sen ajan voin sitten käyttää miten tahdon. Yleensä aika vierähtää ompelun merkeissä se kun itsestä (yleensä) tuntuu melko rentouttavalta (: Viime viikon päikkäriaikojen projektina otin asiakseni tuhota 60senttiä Liandlon vihreätä rottatrikoota. Molemmat neidit saivatkin tästä ihanuudesta osansa. Vanhempi sai mekon ja nuorempi bodyn kun vauvoilla nuo mekot ovat (ainakin omasta mielestä) arkikäytössä hiukkasen epäkäytännöllisiä (: Vanhemman mekkoon ompelin kaveriksi oranssiset trikoolegginsit ja nuoremmalle samasta kankaasta housut. Liandlon rottatrikoo on tilattu Lasten Taikamaasta ja oranssit resorit ja trikoo on ostettu Triteksiltä täältä Tampereelta.





Kangas on aika pienikuvioinen ja värikäs, mutta jo jonkin aikaa on ollut mielessä kokeilla laittaa nappilista tuohon raglanliitokseen ja näihin tämä kokeilu nyt päätyi. Vähän hirvitti että tuleeko vaatteista hieman sekaiset, mutta itse asiassa nappilista mielestäni rauhoittaa sekavaa kuviota hieman. Kaavat tein itse kun ei tuohon hätään valmiita kaavoja kotona ollut. Bodyn kaavoihin hyödynsin Ottobre 1/2010 Bert-bodyn kaavaa ja nuoremman raglanhihaista yöpukua, mekon kaavaa tehdessä hyödynsin saman lehden BrumBrum hupparin raglanhihoja. Aika kivasti molemmat kaavaröpellykset toimivat sitten valmiina vaatteina.



Aika hyvin tuon rottakankaan sain tuhottua (: jäi vain pienen pieniä tilkkuja ja ehkä yksi vähän isompi pala, josta ensi kesän paitaompeluihin saa yhdet lyhyet hihat (:

Lopuksi vielä rankoista kuvaussessioista väsähtäneet lapset (:


Tämän viikon ompeluprojektien teemana onkin sitten sienet :D

Saattaisit myös pitää

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi!