Possuja vai kettuja..kettupossuja?

5.10.12



Joku aika sitten löysin kirpparilta aikuisten topin, jossa oli mielestäni ihana kuosi. Paita ei itselle mahtunut ja ostin sen laatikkoon jemmaan, jotta josko siitä joskus jotain muksuille taikoisi. Vanhemman neidon pitkähihaisten paitojen laatikko huutaa jatkuvasti tyhjyyttään ja toppi päätyikin neidille paidaksi. Ehkä se pyykkisuma taas vähän helpottuu kun on yksi paita enemmän käytössä (:

Toppi ennen:


Toppi jälkeen:


Topista riitti sopivasti 86 senttisen paidan etu- ja takaosaan. Raglanhihat on tehty mustasta trikoosta joka on ostettu eurokankaasta. Kaavana taas tuo oma paitakaava, jossa nepit tuossa raglanhihassa pukemisen helpottamiseksi (:



Paidan etumuksessa oli jokin tahra, jonka huomasin vasta ompeluvaiheessa. Onneksi se sattui olemaan sopivasti yhden possuketun pään yläpuolella, jolloin se sai rusetin päähänsä. Tahra jää sopivasti piiloon ja paidassa on kiva yksityiskohta (:



En ole raaskinut ostaa itselle neppipihtejä ja tähän asti olen paukuttellut nepit aina vasaralla. Onnistunkin yleensä iskemään joka toisen nepin pieleen ja saan pihtien kanssa irrotella pieleen menneitä neppejä vaatteista. Nyt sitten meni asiaan lopullisesti hermo ja kun Hulamajan blogista läytyi postikuluttomuus koodi kestovaippakauppaan, tilasin vihdoin ja viimein neppipressin (: Innolla nyt jo odottelen että se postiluukusta kolahtaa ja pääsen sitä testaamaan!

Saattaisit myös pitää

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi!