Tyttömäistä nuoremmallekki

18.11.12Vanhemman neidon mekon jäjiltä jäi tätä Fabriinasta tilattua ihanaa Bio-interlock Daisy-trikoota pienen pieni palanen ja sitä on jo pidempään pitänyt yhdistää ruskeaan velouriin ja tehdä talvisetti nuoremmalle (: Ruskean velourin tilaaminen settiä varten on vain vienyt taas useamman kuukauden aikaa.. "Onneksi" sitten oli se kankaiden yö niin sain sitäkin tilattua kestovaippakaupasta. Pari muutakin kangasta saattoi toki ehkä mahtua tilaukseen (:

Huppari on muokkailtu OB 1/2009 "Nuppu kietaisunutusta". Pidensin kaavaa reippaasti, lyhensin hihoja ja lisäsin pitkät resorit, kanttasin hupparin kauttaaltaan vaaleanpunaisella resorilla ja lisäsin pääntielle hupun. Nuiden jumpsuittien ansiosta olen huomannut, että huppu tällalailla talvisaikaan pienten vaatteissa on aika kätevä. Ainakin meillä sisällä on melko viileää niin olen pitäny meidän neidillä huppua päässä (: Eipähän tarvi joka päivä miettiä asukokonaisuuteen sopivaa pipoa ;)Hupparin sisäpuolelle laitoin nepit, jotta sivuvauma pysyisi nätisti hupparin ollessa päällä. Tällaisia huppareita pitäisi nyt sitten tehdä pari lisää kunhan ennättää. Kaavaa saa kyllä viellä hiukan muokkailla, mutta koeversion jälkeen se on onneksi helppoa (:Housujen kaavana "Hupsis"-housukaava OB 1/2009. Housut on tehty ilman saumavaroja ja vyötärölle laitoin kuminauhan sijasta resorin niin on mukavampi käytössä kun ei purista mistään (: (resoria varten madalsin vyötäröä resorin verran) Bodyn kaavana "Happy Squirrel" OB 1/2012 ihan siitä syystä, että kukkakangasta ei olisi riitänyt enää kokonaiseen bodyyn. Bodyn toinen etukappale ja takakappale tämän vuoksi ruskeavalkoista trikoota EK:sta (raikastaa bodya kivasti). Vaaleanpunainen resori Fabriinasta ja vaaleanpunaiset KAM-nepit kestovaippakaupasta.

Neiti 5kk alkaa olla jo niin jämäkkä, että eilen pääsi ensi kertaa syömään ruuan pöytään muiden kanssa. Tähän asti ruokailu on tapahtunut lattialla sitterissä ja kyllä oli sitten jännät paikat kun sai ruokaa ja näki kun toisetkin söi. Ruokaa ja viihdettä, mitäpä muuta sitä pieni voisi tarvita (:Saattaisit myös pitää

10 kommenttia

 1. Onpa ihana setti, loistavat värit ja iloinen saaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriyhdistelmä on kyllä aika symppis (:

   Poista
 2. Aivan mahtavan syötävän suloinen. Ja siistiä jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Tiiä nyt sitte tuosta siististä jäljestä.. kuvat varmaan vääristää :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kehut saa aina hyvälle mielelle (: Kiitos

   Poista

Kiitos kommentistasi!