Pienen pieniä

14.2.13

Haikeana olen ihastellut toisten blogeista Disney Animator-nukkeja ja miettinyt josko sellaiset omillekkin tytöille hankkisi. Omat neidit ovat vielä niin kovin pieniä, että nuket tuntuvat menevän hieman hukkaan. Nukkejen hankinnasta minut lopulta vakuutti miehen ja vanhemman neidin välillä käyty keskustelu. Mies pohti josko tytöille tulisi hankkia autoja leikkeihin, etteivät aivan tyttöjenleluilla leikisi. Vanhempi neiti tokaisi isälleen: "Ei autoja. Nukkeja saa." Lähtipä nuket tilaukseen heti ensimmäisen sopivan kimppatilauksen myötä ;)

Esittelyssä meidän Aura-neidon muutama vaatekappale, joita sopii nyt sitten tytön äidin pukea nukkelle.


"Singola"- paita on tehty Prinsessa pienen mekko-kaavasta muokkaamalla. Paita sai kaverikseen miehen reikäisistä sukista tehdyt sukkahousut sekä mustan hamosen pitsihelmalla.



Saman paidan voi yhdistää myös siskonpojan rikkinäisistä farkkushortseista tehtyihin farkkuihin. Farkuissa hyödynnetty Iiveen legginsi-kaavaa. Kylmemmillä ilmoilla setin täydentää musta röyhelöhuppari, joka muokkailtu Rocking skidin jumpsuit-kaavan pohjalta.


Löröpipo omalla kaavalla ja "Converset" muokattu Iiveen sneakers-kaavasta.



Lopuksi vielä hempukan kotiasu joka koostuu Mekkotehtaan Riine- mekosta, mustista sukkahousuista sekä palmikkovillasukista, jotka kudoin eilen sormet verillä :D


Nukkeneidon vaatteet saivat myös oman vaatelipaston, entisestä korurasiastani (:


Saattaisit myös pitää

22 kommenttia

  1. Voi miten mahdottoman upeita =) Meidän (siis tytön) nukke odottaa vielä laatikossa piilossa synttäreitä. Sille pitäisi alkaa varmaan kohta ompelemaan vaatteita.

    VastaaPoista
  2. Käsittämättömän hienoja! Nekin farkut. Huh. Kyllä on hienoja ja vielä koko garderoobi sillain sävy sävyyn, että voi hyvin yhdistellä eri asuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin vasta kun vaatteet oli valmiit että nehän passaa yksiin :D joskus näinki (:

      Poista
  3. Hienoja, eritoten takki ja tennarit!

    VastaaPoista
  4. Aivan mielettömän hienoja! Siis tuo huppari vei mun sydämen mukanaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuollaista huppariahan olen itselleni miettinyt :D kangasta löyty vain nuken versioon

      Poista
  5. Oii.. tosi ihania vaatteita! Mie tykästyin erityisesti noihin converseihin <3

    VastaaPoista
  6. Siis vau mitä väkeryksiä! Meillä on Tähkäpää hyllyn päällä vielä ja kaksi muuta odottaa paukkauksissa neidin kasvamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläki Merida oottelee sitä, että tuo nuorempi vähä kasvaa (: Ei ihan 8kuukautiselle viitti sitä vielä antaa :D

      Poista
  7. No mitä tähän voi muuta sanoa kun että <3

    VastaaPoista
  8. Mielettömän söpöt vaatteet ja muutenkin kiva blogi!!!

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka kauniit vaatteet! Ja ihana blogi, jäin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  10. Ihan mielettömiä ompeluksia! Mulla on nukenvaatteet vähän jäissä, kun tytär ei ole niistä niin innostunut. Toisaalta vähemmän tulee yksin leikittyä, kun velipoika on nukeista että evvk...Saas nähdä, kun käy tyttökavereita kylässä, tai jos sitä sitten tekee vaatteita oman mielihyvänsä vuoksi...Ei voi ainakaan kankaan tuhlauksesta syyttää näissä nyherryksissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! (: Minullakin taitaa jäädä nukenvaateompelut joksikinaikaa, kun kerralla rysäytin vaatteita oikein kunnolla :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!