Roosanauha - tehdään yhdessä hyvää

3.10.13Aika ajoin saan kyselyitä siitä ompelenko jotakin myös myyntiin. Tällähetkellä opiskelun ja kotiäiteilyn lomassa se ei ole ajankäytöllisesti mahdollista. Mutta nyt sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi jotain minun tai muiden taitavien naisten tekemää.

Kuulun facebookissa aivan huikeaan, innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan, joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää. Tälläkertaa ryhmässä keksittiin tapa kerätä rahaa rintasyöpätutkimuksen hyväksi järjestämällä oma huutokauppa ompelemistamme tuotteista.

Kaikki me kynnelle kyenneet ompelusiskot ompelimme tai neuloimme teidän huudettavaksenne jotain missä on pinkkiä. Itse ompelin huutokauppaan mekon sekä unisex-paidan koossa 92cm. Molempien päämateriaalina musta joustocollege, joka on ihanan joustava ja lämmin materiaali tulevaa talvea ajatellen. Meillä ei ole lemmikkejä ja kankaat on esipesty hajusteettomalla pesuaineella.
Mekko:
Kainalo - kainalo 30cm
Kainalo - helma 40cm (mitta etukappaleesta, takakappale pidempi)
Kainalo - hihansuu 26cm

Takakappaleessa vaaleanpunainen rusettiyksityiskohta.

Paita:
Kainalo - kainalo 30cm
Kainalo - helma 28cm
Kainalo - hihansuu 26cmPisarahalkiossa rusetti.Tämän paidan oli tarkoitus, vaaleanpunaisesta rusetista huolimatta, sopia myös pojille, joten takakappaleessa tehosteompeleet.Huutokauppa alkaa perjantaina (4.10) aamusta klo 8.00 ja on voimassa saman päivän iltaan kello 20.00 saakka. Tämän jälkeen voitetun tuotteen loppusumma maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle.

Tuotteen maksettuasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.

Kaikki te ihanat lukijat voitte toki tehdä lahjoituksen pottiin vaikka ette huutokauppaan osallistuisikaan. 
Jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!


Saattaisit myös pitää

11 kommenttia

 1. Siis nämä on niin hienot! Ja sinun käsialasi on tunnistettavissa. Olen ihan myyty. Voisko koko olla s/m...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on kivat ja hauskoja ideoita.

  VastaaPoista
 3. Oh my. you make the most wonderful clothes.

  VastaaPoista
 4. Nämä sinun tekoset ovat niin minun suosikkelja. Sulla nuita kivoja ideoita riittää =))

  VastaaPoista
 5. Upea! Ja mahtava tuo pisarassa oleva rusetti <3

  VastaaPoista
 6. mun piti vielä palata ja kommentoida, että näistä mekoista tulee ihan englanninlakritsi mieleen :) valitettavasti koot ovat pieniä meille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi niinpä muuten tuleeki ku sanoit! (: Ja pakko oli tehdä oman neidon kokoa, jos eivät olisi huutiksessa kelleen kelvanneet ;)

   Poista
  2. Tää ei muuten jätä mua rauhaan, mun on keksittävä jostain kankaat, että saan tytöille omat englanninlakutunikat tai muuten mun on mentävä karkkikauppaan :) ( ei kai haittaa jos apinoin ideaasi?)

   Poista
  3. Ei haittaa (: Ideathan on tehty jaettavaksi (:

   Poista
 7. Aivan älyttömän hieno, erityisesti tuo rusetti-idea on huippu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!