SaVaway - Movember

6.11.13


Viime perjantain SaVawayn aiheena oli marraskuun kunniaksi Movember ja viikset. Sopivasti tekolistalla on roikkunut, aiheeseen liittyen, muutamien boxereiden teko ukkokullalle. Ylläolevilla materiaaleilla ja tarvikkeilla lähdettiin liikenteeseen. 



Ja tällaisen rivistön boxereita mies sai. Kahdet kolmesta sain valmiiksi sallitun ajan puitteissa ja kolmannet työstin seuraavana aamuna tarkkaavaisen pikkuneidon katsellessa vierestä (:




Leikoin Pehmiän ja Majapuun Työmies- trikoosta oransseihin boxereihin muutaman sedän ja meidän 2,5veeltä tuli itku kun yksi setä ei mahtunut mukaan boxereihin. Lisäiltiin sekin sitten samaisten boxeriden takapuolelle niin johan itkukin loppui ;) Kaveriakun ei jätetä :D



Ja ettei mahdollisissa saunailloissa vaan pääsisi boxerit vaihtumaan kenenkään kanssa, nimikoin viellä kaikki nämä ihanuudet lidlin leimasimella.



Ja sitten syy miksi alunperin tilasin tuota ihanaakin ihanampaa raksamies- kangasta:



Ihanat leggarit minulle itselleni Täytyyhän sitä tulevalla raksainssillä muutama raksasetä pöksyistä löytyä ;) Ja niin mahtavasti kun onnistuin asettelemaan kankaankin, kun yksi raksasetä käpälöi tuolla haaroissa.. Kiitos vaan ihanalle Ommellisen Liisalle ideasta!

Samalla linjalla koulussa oleva sisko kyllä kielsi näissä housuissa tulemasta kouluun, joten jämäpaloista itselle vielä lohdutus-pipo.

Josko sitä sitten ihan julkisillakin paikoilla saisi käyttää.

Kauhean vaikeita kuvattavia nuo boxerit. Tällähetkellä meidän makkarin seinä näyttää hiukka huvittavalta kun siellä roikkuvat rivissä nuo miehen boxerit ja oma pipo :D Muksut jo kävi nitä sieltä ihastelemasta ja taidan jättää ne sinne siihen asti, että mieskin kotiutuu. Katsotaan huomaako sekin nämä meidän uudet ihanat sisustuselementit ;)




Saattaisit myös pitää

26 kommenttia

  1. No päällähän ne bokserit pitäis kuvata, ainoa oikea tapa ;)
    Raksaäijät ovat kyllä melko velmuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kangas on kyllä just niin velmu! (:

      Ja arvaa vaan suostuiko ukko sovituskuviin ;)

      Poista
  2. :D nää on hauskat! millä kaavalla teit? voisin vielä surautella kans parit ennen sunnuntaita. sä oot kyllä niiin mestari saamaan yhestä kankaasta miljuuna juttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuule nappasin joskus miehen kaapista sellaset sopian kulahtaneet boxerit itellenki kaavoiksi ;) Ei tartte arpoa että sopiiko vai ei sovi ku on kaavat otettu herran omasta kaapista (:

      Poista
  3. Vau, taas hauskat oivallukset!

    VastaaPoista
  4. En lämmennyt kankaalle ennen tätä, mutta kyllä tuo menisi juuri tuossa tarkoituksessa täälläkin. Ja ihan piiruuttasi kyllä laitat nuo leggarit jalkaasi! Ihanoita!

    VastaaPoista
  5. Siis mitä! Noita KUULUU käyttää erityisen julkisesti!! :D ylpeenä aion omiani käyttää. Niin ovat hienot kyllä.

    Ja kunnon samismeiningit meillä kun bokserit tehty (huomenna ne viimein saan annettua kun se kauan odotettu synttäripäivä on :D) miehelle ja varmaan viikonloppuna teen sitten ne leggarit itelleni. Haha.

    VastaaPoista
  6. Mielettömät boxerit, ja tommoset leggarit kelpais kyllä!

    VastaaPoista
  7. YMCA-raksaäijät on söpikset <3 mä oon tehny kaikkeni, että oisin saanut miehen suostuteltua edes t-paitaan, mutta plääh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxerit vaan sinnekki ;) Mieki oisin ukolle teepparin tahtonu tehdä, mutta eihän nuo ryökäleet semmosia huoli :/

      Poista
  8. Loistavat bokserit, kertakaikkiaan!
    Tuo handy men on kyllä sulattanut (vai sahannut??) mun sydämen ihan täysin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sahannu vois kyllä tässäkohtaa olla osuvampi tosiaan :D

      Poista
  9. Parasta näissä on nuo tekstit. :D Hienoja!!

    Kuviasi on kyllä niin kiva katsella, tosi laadukkaita. Hyvät kuvat on kyllä iso osa hyvää blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mieki oon noille teksteille yön pimeinä tunteina kikatellu :D

      Ja kiitos kuvien kehuista! Oon todella epävarma kuvaaja ja siksi on kiva kuulla kehuja sillä saralla (:

      Poista
  10. Hienoja! Saanko kysyä, miten ompelet legginssien/ boksereiden vyötärön? Teetkö kuminauhalle kujan vai saumuroitko ensin reunaan kiinni ja sitten taitat nurjalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa kysyä (: Mie oon tehny noita boxereita nyt niin että ensin siksakilla kuminauha vyötärön reunaan kiinni ja sitten käännän nurjalle ja tikkaan kuminauhan päältä niin ei pääse kiertyyn. Ja omiin ja muksujen leggareihin laitan yleensä resorivyötärön.

      Poista
  11. Mä en kestä! Ihailen kyllä suuresti tuota sinun mielikuvituksellisuuttasi! Aivan mahtavaa! :)) Koska töitäsi saa kaupoista? ;)

    VastaaPoista
  12. Heureka! Resorivyötärö! Sen teen.

    VastaaPoista
  13. Hauskoja! Minä ajattelin ensin osallistua savawayhin, mutta työvuoromuutosten takia jäi osallistumatta. Bokserit olisi tulleet, samat viiksileimasimet löytyy myös meiltä. :)

    VastaaPoista
  14. Mullakin on tollaset Lidlin leimasimet, saatko pysymään hyvin pesussa tekstit? Mietin ettei leviä. Itse olen huomannut, että vaikka silittänyt niin silti vähän leviää pesussa. En kyllä ole kokeillut tuolla tavalla suoraan kankaaseen, vaan tehnyt merkkejä kanttinauhasta.

    VastaaPoista
  15. Kiitos inspiraatiosta! Aivan hittiboxerit valmistui täälläkin: http://meillatanaan.blogspot.fi/. Kiiiiiitos <3 (ps. mun mies olisi suostunut sovituskuviin, mutten itse halunnut niitä blogiin, hih)

    VastaaPoista
  16. Voihan ihanuus mitä boksereita. Meillä on menossa kylppäriremppa ja suunnittelin surauttavani remonttifirman miehille raksamies-pipot lahjaksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!