Miehelle joululahja

27.12.13


Joku on ehkä saattanut huomata, että minun mies on melkonen kranttuliini. Jotakin itsetehtyä kuitenkin hällekin päätyi pukinkonttiin: kotihousut ja yöpaita. Ei mulle pelkoa siitä, että mies ei viitsi käyttää julkisesti ja miehen ei tartte tuottaa mulle pettymystä ku ei kelpaa. Kaikki voittaa ;)Yöpaitaan tussasin ja maalasin siluettikuvan meijän tytsyistä. Minusta ihana muisto miehelle nuista meidän pienistä (:Ja kotihousut miehelle siksi, että se on vinkunu uusia jo jonku aikaa (kaupastahan niitä ei voi ite käydä ostaan..) Mies on kyllä melkonen kotihousujen suurkuluttuja! Rymyää niin paljon nuiden meidän neitojen kanssa, että aina on polvet reijillä. Olin muka kaukaa viisas ja tein näihin polvipaikat. Meni vain vähä väärään kohtaan.. hups.. Ehkäpä seuraavat sitte toimii vähä paremmin :D


Housut on sivusaumattomat, mutta ompelin niihin silti taskut. Onpahan vähä miehekkäämmän näköset rönttähousut.Ja kotihousuista tuli heti miehen suosikit ♥ Paidasta ei niinkään perusta, mutta kyllä se yöpaitana onneksi menee.

Ja loppuun pieni paljastus: nää kuvat on otettu eilen illalla yheksän aikaan!! Minä sain joululahjaksi ulkoisen salaman! Hyvästi pimeät kuvat, ainakin toivottavasti..


Saattaisit myös pitää

9 kommenttia

 1. Mahtava setti! Paita on huikeen hieno :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat silhuettikuvat olet piirtänyt <3 <3 voi harmi kun noin taitavalla naisella on kranttu mies :(

  VastaaPoista
 3. Magee setti. Upea kuva paidassa!

  VastaaPoista
 4. Paidasta tuli kyllä aivan superhieno!!!

  VastaaPoista
 5. Tuo paidan kuva on tosi hieno. Onnea salamasta :) Mulla on joku 1000w lamppu jonka heijastan kattoon... mut sen kanssa saa olla aika tarkkana ettei kärähdä, toimii kyllä hyvin.

  VastaaPoista
 6. Vai kranttuliini! Täälläkin kotihousut ovat se kaikkein toivotuin juttu, aina.

  VastaaPoista
 7. Tää on niin hieno. Eikä puhettakaan mistään yöpaidasta. Juhlapaita ❤️

  VastaaPoista
 8. Toi paita on niin magee, että sun miehes on tässä kohdin vähän vajakki ;-). Hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!