Tylliunelma

23.3.14
Neiti 3vee  sai vihdoin syntymäpäivalahjakseen kauan toiveissa olleen prinsessahamosen. Kaveriksi hamoselle paita sgepardi- kankaasta. Setti jota en vielä kolme vuotta sitten olisi voinut uskoa koskaan ompelevani. Mutta ehkäpä tämä setti ihan hauskalta näyttää (:


Tylliunelmaan löysin ohjeen Unikuun terapiahuoneen kautta. Unikuun omasta blogista sain kätevästi myös mitat tähän neidon hamoseen. Ohjeesta poiketen itse laitoin vyötärölle resorin. Paita muutoin perus raglanhihainen, mutta etukappaleella tuollainen röyhelö. Reunustin myös kankaasta muutaman täplän pinkillä kangastussilla. 

Etukappaleen röyhelö sovellettu Tehtaamon jakamasta hyvästä ohjeesta. Ihan huikea blogi muutoinkin! Niin paljon kaikenmoisia ohjeita ja vinkkejä (:


Tuo hamonen oli kyllä melkoisen kamala ommella, mutta onneksi tuo "kermakakku" kuitenkin näyttää melko hauskalta.


Äidin pieni ei enää ole niin pieni 

Saattaisit myös pitää

6 kommenttia

 1. Ihana <3 vaikken itsekään ole "kermakakkujen" ystävä, mut hei..eihän se meidän aikuisten päällä olekaan! :) Jos aina tekis vaan omaa silmää miellyttäviä, niin tylsät olis lapsen muistot. Ilme on tuossakin kuvassa oikein onnellinen <3
  Ja tarjoilut kans . . . näyttää hyvältä. Ja miten nää penskat kasvaakin niin vauhdilla..ai hyvänen aika?!

  VastaaPoista
 2. onnea 3-vuotiaalle :) ihana toi tylliunelma :D kelpais varmaan tolle munkin prinsessalle (tai pissille, niinkun neit itse sanoo) :D toi kakku on kyllä just sen näkönen että jos mut päästäis tohon pöytään niin söisin kaiken :O nam!

  VastaaPoista
 3. Tosi rokkaava prinsessahörhelö;) Blogissani ois pieni tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana yhdistelmä rokkia ja rinsessaa. :)

  ps. Minunkin blogistani löytyy sinulle tunnustus. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!