Teeppareita

9.4.16

Meillä on neidot kasvaneet vuoden aikana sen verran, että ensi kesäksi tarvittiin liuta uusia teeppareita. Tämä rivi syntyi noin kuukausi sitten lanitellessani Ommellisen Liisan ja Hommahuoneen Sannen kanssa 

Tarkoituksena oli hyödyntää omista kangasvarastoista kaikki mahdollinen ja mahdoton näihin kesäpaitoihin. osa syntyi tilkkuja yhdistellen, osa aplikoiden ja osaan löytyi aivan täysleveää kangastakin.

Aloitetaan näistä hipuista, jotka saivat kaverikseen aplikoidut ilmapallot.
Molempien paitojen pohjakankaana Noshin pallot. Noshin kankaita on tullut jonkin verran hamstrattua varastoihin niiden hyvän laadun ja yhdisteltävyyden vuoksi.

Molempien paidoissa oleva minttu- resori on Koot.fi:stä.
Seuraavana esittelyvuorossa nämä meidän neitosten lempparit. Tähän käytin loput jämäni Selian "Puutarhapiilosta". Molempien teeppareihin sain juuri ja juuri etukappaleet leikattua. Takakappaleisiin ja hihoihin neidot valitsivat puuterin väristä trikoota. Ei oma suosikki mutta menköön ;) 
Molemmat neidot saivat väritellä omat paitansa niinkuin tahtoivat. Kankaan taakse teippailtiin kontakrimuovia, jotta kangas ei luista piirrettäessä alta. Kovasti ovat neidot jo kyselleet, josko voitaisiin tilailla lisää näitä mustavalkoisia kankaita, jotta pääsisi värityshommiin.
Ostin taannoin tilkkuja Viljamin puodin pandoista. Meidän neidot saivat niistä ja Majapuun kitaratrikoosta yhdistettynä "RokkiPandaPaidat".

Raidat ja yksiväriset kankaat taas Noshia.

Kaverilta saaduista tilkuista syntyi neidoille perus-teepparit.


Kankaissa ei ollut paljoa kohdistelun varaa, joten molemmissa tapauksissa bambin takapuoli tuli melko lähelle kaula-aukkoa. Virittelin takapuolten päälle rusetit, jottei häiritsisi niin paljon.





Viimeisenä muttei vähäisimpänä syntyi Verson puodin "RuoskaMaurista" teeparit.
 

Molempiin paitoihini lisäsin eripariset hihat.


Nyt on teeppareita sen verran, että ainakin aluksi pärjätään. Seuraavaksi pitäisi keksiä alaosia. Muutamat shortsit ainakin voisi tehdä, mutta mitä muuta? Leggareita, capreja?

P.S Blogin puolella ollut viime aikoina hiljaista, mutta koitan päivitellä instaan pikaräpsäisyjä hieman useammin. Käykäähän kurkkaamassa ;)

Saattaisit myös pitää

26 kommenttia

  1. Oi mikä määrä aivan ihania paitoja! Wau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: menihän tuossa tovi tikutellessa, mutta nyt on edes vähän varauduttu kesään.

      Poista
  2. Mie niin ihailen näitä siun yhdistelmiä, ihania!! Ja onpa teidän pienempi neiti kasvanut, ihan ison tytön oloinen jo :) Söpöjä molemmat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna (: ja joo nyt yhistelin vain niitä matskuja joita sattu löytyyn :D

      Ja onhan tuo nuorempi kasvanu kovasti nyt vuoden aikana (:

      Poista
  3. Voi suloisuuden määrää! Aivan ihania väriyhdistelmiä ja jujuja <3 En kestä!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania ja ihanan värikkäitä paitoja! =)

    VastaaPoista
  5. Kivoja paitoja! Oma lemppari on aurinkopeurat rusettien kanssa, en aluksi edes huomannut että peppu on piilotettu sinne alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Joo ite huomasin koko takapään vasta ku olin leikannu kappaleet. Onneksi ne sai melko näppärästi piiloon (:

      Poista
  6. On kyllä herkullisia yhdistelmiä, ihania.

    VastaaPoista
  7. Niin mageita teeppareita vino pino. Nuo rokkaavat pandat ovat kyllä mainiot ja kaikissa muissakin on juuri sellaisia pieniä ja kivoja yksityiskohtia. Voi jospa päästäisiin taas pian ompelemaan yhdessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanne (:

      Ja voi mieki toivon, että taas pian ommellaan yhdessä <3

      Poista
  8. Ihania :) Taitavasti yhdisteltyjä kuoseja ja kivoja aplikointeja.

    VastaaPoista
  9. Muiden kanssa samaa mieltä: ihania paitoja kekseliäine yksityiskohtineen :)

    VastaaPoista
  10. Hauska projekti! Pitäisi tehdä itsekin.

    VastaaPoista
  11. Vautsi! Kiva idea noi rokkipandat, itelläki ois tota kitaraa, pitäsköhän vähän varioida..

    VastaaPoista
  12. Upea rivi mielettömän hienoja paitoja.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää kevättä.

    VastaaPoista
  13. Moikka,
    Blogisi on itselleni aivan uusi tuttavuus ja voi veljet, olet kyllä super taitava! Ihania ideoita yhdistää pandat ja kitara. Ja käyttää rusetteja! Ja todella kivasti otetut kuvatkin - kiitos inspiraatiosta!!


    Hieman "tyhmä" kysymys aloittelijalta: Voiko tämmöisiä ohuita trikoojuttuja tehdä ihan tavallisella ompelukoneella..? Vai vaatiiko saumurin..?

    Itselläni on nyt lainakone, mutta harkitsen oman ostoa... Jos sinulla on suosituksia hyvästä ompelukoneesta tai mitä kannattaa ylipäänsä valinnassa huomioida, ottaisin kiitollisena vastaan!

    Ja jos tiedät jonkun hyvän ompeluaiheisen kirjan tms. josta olisi aloittelijalle apua, saa vinkata :D

    Ihanaa kesää teille! Näissä t-paidoissa kelpaa kyllä ottaa kesäkelit vastaan :)

    Riika | Coterie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi (: !

      Ei oo olleskaan tyhmä kysymys! Ja joo pelkällä ompelukoneellaki pärjää tosi hyvin. Ite ompelin ensimmäiset kolme vuotta lasten syntymän jälkeen pelkällä ompelukoneella. Hitaampaahan se on kun ei oo saumuria, mutta kyllä silläki pärjää.

      Aluksi mulla oli itellä Husqvarna Vikingingin joku perus kone. Vuoden sen kanssa suruuttelin ja vaihdoin Pfaffiin, joka on kyllä ollu hyvä! Ite totesin tuossa koneen vaihdoksen myötä, että ompelu on melkosta välineurheilua. Huonolla koneella kyllä loppuu kiinnostus.

      Sinuna melkein lähtisin ompelukonekauppaan kokeilemaan koneita. Ja ehdottomasti trikoota mukaan, jos sitä aijot ommella. Huomaa sitten mikä kone toimii trikoon kanssa. Ja Lasten ottobresta löytyy aika kivasti kaavoja. Mallit tuppaa välillä oleen melko reiluja, mutta ku vähän mittoo ja kaventelee niin toimii hyvin. Ja ja ja ehottomasti kannattaa liittyä facebookissa noihin ompeluaiheisiin ryhmiin! Niistä löytyy paljon inspiraatiota ja apuja.

      Tulipa maratoonivastaus (: Toivottavasti on jotaki apua (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!