Hiiiiiirmuinen lisko!

28.8.12



Kummipoika lähti tänä syksynä koulutaipaleelle ja kummitädin ominaisuudessa tein pojalle koulupaidan (: Poika alkaa vain harmillisesti olla nyt sen ikäinen, että on jo tosi tarkka siitä mitä päälleen pistää. Lempiväri on musta ja bändi- ja hurjilla kuvilla varustetut paidat ovat melkeinpä ainoita mitä poika päälleen pistää. Tämä tietysti aiheutti hieman päänvaivaa sillä bändipaitaa en rupeaisi väsäämään ja omat mietinnät "hurjista" kuvista eivät olleet alkuunkaan hurjia. Lähinnä vain ällösöpöjä :D Onneksi avomies tuli hätiin ja piirsi sitten sen hurjan kuvan pikkumiehen paitaan (:



Dinosaurus aplikointi valkoisesta velourista (tilattu kenties joskus Royal-tuotteesta) ja paidan kaava Ottobre 01/12 lehdestä. Musta kangas eurokankaasta, resorit Fabriinasta. Paidan raglanliitoksissa vihreällä ompeleella pienet "tehosteet", ettei paita olisi omaan makuun liian mustavalkoinen :D

Saattaisit myös pitää

4 kommenttia

  1. Hienoja ompeluksia! Niin tämä dinopaita, farkkumekko ja etenkin väijyksissä-huppari! Supersuloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti (: ! vähän on alkutaipaleella vielä tämä ompelu ja aika ajoin melko haparoivaaki, mutta välillä onnistun yllättään jopa itseni :D Ihania juttuja sinunkin blogista löytyy! Etenki se pöllöhuppari on aivain huippu!

      Poista
  2. Vau! Tosi hieno paita, kummipoika on varmasti iloinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onneksi oli pojalle mieleinen (: On tosiaan jo vähän turhankin tarkka vaatetuksestaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!