Team Kiukkupyllyt

30.7.13

Joskus tuntuu, että elämä on yhtä kiukkua. Ei pelkästään lapsella vaan myös aikuisella. Senpä vuoksi kaksi kiukkuista äityliä ottivat hiukan hermolomaa arjesta viettämällä rentouttavan viikonlopun yhdessä. Tarkoituksenahan tietysti oli, näillä ompeluun hullaantuneilla naisilla, mennä ulos syömään ja rentoutua oikein kunnolla, mutta yhteinen aika sujui enemmän tai vähemmän koneiden ääressä, tämä ei ehkä yllätä

Tuike- projektin Kiukkupylly- kangas sopii kyllä näille äideille kuin nenä päähän. Siispä yhdessä ommeltiin molemmilla naisille omat kiukkusetit. Tietävät sitten miehet ja lapset varoa, kun äitejä alkaa taas kiukuttaa ;)
Ihana Ommellinen-blogin Liisa ompeli meille molemmille hamoset. Toiselle oranssista- ja toiselle tummasta joustofarkusta tehosteena värilliset tikkaukset. Kaava muokkailtiin Lasten OB:n (4/2012) "Spinning Around" hamosesta. 

Hauskana yksityiskohtana hamosissa timanttivetskat, jotka hankittu Karnaluksilta. Täytyyhän sitä jokanaiselta aina vähän blingblingiä löytyä ;)
Mainittakoon vielä, että itse en välttämättä edes uskaltaisi tehdä mitään näin suuritöistä ja haastavaa. ISO kiitos Liisalle tästä ihanasta hamosesta 

Omat ompelut tuntuvat noiden hamosten jäljiltä niin kovin vähäpätöisiltä, mutta tässäpä ne (: Pelkästä kiukkupylly- kankaasta tehdyt aikuisten paidat alkoivat omassa mielessä näytää liian viliseviltä, joten päädyin kokoamaan meille paidat paloista. Kiukkiksen kaveriksi paitoihin päätyi molemmille oranssia tähtitrikoota sekä toiselle violettia ja toiselle mustaa yksiväristä trikoota. Paitojen helma takaa hieman pidempi, mutta muutoin paita malliltaan perus, saumat vain olalla ja sivussa. 
Lisäksi ompelin molemmille vielä Kiukkiksesta ruttupipot pitsillä sekä pipojen  kavereiksi tuubihuivit.
Kyllä näillä kelpaa molempien naisten kotona kiukutella ;)
Käykäähän katsomassa myös Liisan fiilikset meidän viikonlopusta (:

Kiitos ihanasta viikonlopusta  Toivottavasti otetaan taas pian uusiksi ;)


Saattaisit myös pitää

11 kommenttia

 1. Vitsi kun olette hauskan näköisiä tapauksia :D
  Varsinaista katu-uskottavuutta noilla seteillä kyllä niitätte! Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä paidat ovat kyllä herättäneet hilpeyttä (:

   Poista
 2. Voi ihanuus mitä ompeluksia sulla on täällä =)) Nyt pittää kyllä lukasta nuita vanhempiakin postauksia... Onneksi löysin tänne =)

  VastaaPoista
 3. Ihanaiset <3 ja wou, mitkä vetoketjut hameissa!!!

  VastaaPoista
 4. Hienosti ideoidut paidat (ja hameet)!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kankaat! Kyllä joka naisella pitäisi oma kiukkupusakka olla!

  VastaaPoista
 6. Vautsi, noissa paidoissa on kyllä tosi kivasti laitettu kuosia yksväriseen! Ei oo liian lapsellinen tai rauhaton, mut sitte kuitenki antaa siihen elämää. Hienot setit kokonaisuudeessaan ootte saanu aikaseks yhteistoimin :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi, aivan mahtavat setit kaikkinensa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!