Vääriä valintoja

26.7.13Näitä kahta räpellystä ommellessa oli koko ajan sellainen olo, ettei enää enempää asiat voisi pieleen mennä. Paidan kangas ihan väärän sävyinen itselle ja hamoseenkin tuli valittua hätäpäissään täysin vääräntyyppinen kangas. Lopputulos onkin sitten kertakaikkisen epäonnistunut. Paidassa näytän pinkiltä possulta ja hamekangas oli aivan liian tönkköä suunnittelemilleni muodoille. Tämän vuoksi hamonen ei lopulta edes näytä yhtään siltä millaiseksi sen  alunperin suunnittelin.
Hätäpäissäni pesinkin hamosen jo muutamaan otteeseen, jotta kangas edes hieman pehmenisi. Onnekseni kangas pehmenikin jonkin verran, joten toivoa sopii että tulevat pesut vielä pelastavat tämän luomuksen (:
Paitaan yritin kaavoittaa vesiputouspääntien, mutta enemmän se olisi saanut "roikkua". Ja koska en selvästikään kykene tekemään yhtään vaatetta ilman rypytyksiä, päätyivät ne tässä ompeluksessa hihan keskelle sekä raglansaumoihin. Tietenkään en myöskään unohtanut pitsiä.. Paidan kaavasta tuli edes suurinpiirtein kehityskelpoinen yksilö ja hiukan sitä parantelemalla voisi tehä toisenkin paidan. Tosin tälläkertaa hieman paremmin itselle soveltuvasta kankaasta..
Onneksi edes Lidlistä hankittu kangasleimasin piristi näiden ompelusten jäljiltä! Tyttösten vaatteisiin ompelen yleensä koko- ja pesulaput, mutta omiin vaatteisiini en ole jaksanut vaivautua. Leimasimella sekin onneksi sujuu tästä lähtien näppärästi.

Possunpunaista loppuviikkoa lukijoille ;)


Saattaisit myös pitää

8 kommenttia

 1. Ihanat vaatteet ja minua niin naurattaa tämä teidän leimasin hulluus :)

  T:Leimasimen äiti

  VastaaPoista
 2. Ihana <3! tää paita voi muuttaa mun kaappiin, jos siltä alkaa tuntua... :) mä kyllä nautin niin tosta sun edellisestä mulle "muuttaneesta"! aina kun pesusta tulee, päälle se pääsee....

  VastaaPoista
 3. Vautsi, mahtava setti! Mun mielestä noi sopii hyvin yhteen ja käyttäjälleen erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 4. Hyvinhän tuon paidan väri sulle sopii! Muutoinkin kivat vaatteet! :)

  VastaaPoista
 5. Niinpä! Nämä luomuksesi ovat ihania. Mutta olet niin taitava, että vaadit itseltäsi, että homma on just:). Ihanat hiukset sinulla!

  VastaaPoista
 6. Kyllä minun mielestäni tuo paita sopii sinulle hienosti, värinkin puolesta :)

  VastaaPoista
 7. minusta vaatteet näyttää oikein kivalle! Varsinkin tuo hame!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!