Kekkerit

10.10.13


Viljamin puodin 'Hattarakekkeri'- trikoosta tuli jo kesällä visio omaan teeppariin. No jäinpä paitsi kankaan ensimmäisestä erästä ja visio pääsi toteutukseen vasta nyt toisen erän ilmestyttyä. Onneksi on jo tilauksessa valko-mustaraidallista neulosta niin saan neuletakin teepparin kaveriksi. Kankaan jämistä vanhemman neitosen HUUTAVAAN vaatepulaan mekko.




Oma paita mallia "eripari". En vain jostain syystä oikein kestä tuota symmetriaa ainakaan omissa vaatteissa. Oikeanpuoleinen hiha apinoitu lasten OB:n 'Seesaw'- topista.


Toinen hiha tuollainen rypytetty suorakaide.


Takakappale mustaa trikoota ja tikkaukset 'hattarakekkereiden' kunniaksi mintunvihreällä. 

Neidolle pussihelmainen mekko ja sen kaveriksi leggarit. Hankalaa alkaa olla tämän neidon vaatetus kun kaiken pitäisi olla vaaleanpunaista...



Etukappaleessa kaula-aukossa rypytys.


Samanmoinen framilonrypytys myös molemmin puolin helmaa.



Takakappale neitosenkin mekossa musta. Tehosteena keltainen vetska.



Ja aukeaa muuten oikeasti, ettei isin tarvi valittaa pukemisen vaikeutta. Mistä tulikin nyt mieleeni, että meidän neitohan pukee jo itse vaatteet.. miksi siis enää mietin miestä :D Vetskan alla kangasta suojana, ettei vetoketju vahingossakaan pääse hankaamaan pienen neidon selkää.



Lopuista kankaan suiroista onkin sitten tulossa tyttösten tulevalle serkkupojalle jotain. On muuten ihana sommittelu tässä kankaassa Ihanan erinäköisiä pieniä bodeja siitä saa aikaan ;) 


Saattaisit myös pitää

15 kommenttia

  1. Tykkään näistä yksityiskohdista. Värit on kivat yhdessä ja epäsymmetrisyys ja vetskarit on mielenkiintoisia detaljeja :)

    VastaaPoista
  2. Tuo sinun paita on kyllä ihana! Tykkään erityisesti tuosta vinoudesta ja hihoista :)

    VastaaPoista
  3. Miten teidän neidillä voi olla huutava vaatepula :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule (: Neiti on kasvanu yhen vaatekoon niin en ehi pestä vaatteita sitämukaa kun neito sotkee :D Voihan myös olla että olen laiska pyykinpesijä ;)

      Poista
  4. Raikkaita vaatteita ja silti jotenkin rauhallisia. Kysyisin vielä mekon helmasta,kun en tajua.. Nauha leikataan vähän lyhyemmäksi kuin helman ympärysmitta,mutta miten sitten päälle laitetaan resori(?), venytetäänkö vielä ommellessa ja kaksoisneulallako vaan koko komeuden päältä tai peittarilla? Oon tätä (ehkä kaikille muille...) simppeliä asiaa pähkäillyt,ja nyt postasit aiheeseen kuvan kuin tilauksesta,niin rohkenen kysyä neuvoa.. T Papu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu framilon helman ympärysmittaa pienemmäksi. Ite venytän näppituntumalla niin en saksi valmiiksi mitään pätkiä (käyttäessä harjaantuu). Tässä mekossa rypytin framilonilla vain nuo sivut ehkä 20sentin alueelta ja sen jälkeen vain kangasta venyttämättä kantti päälle. Mulla on käytössä kantinkääntäjä joka vähän venyttää kanttia, mutta itse mekkokangasta ei enää venytetä. Huono selittäjä, mutta valaisiko yhtään?

      Poista
  5. Kiitos ripeydestä ja kyllä,valaistuin. Tärkeä oli tuo,ettei resorin päältä ommellessa enää venytellä. Katsoin tarkemmin ekan kommenttini jälkeen kuvaa,ja huomasin,että tässähän oli juu sivuissa vain framilonit. Täytyy rohkaistua ja yrittää itsekin,ensin koko ympyrää vaikkapa. Pussihelma on ollut mielessä pitkään ja on jotenkin niin symppis. Jään seurailemaan tulevia töitäsi,kiitos kun jaat tuotoksiasi ideoiksi muillekin ja neuvoja myös! t Papu

    VastaaPoista
  6. Kiva tuo takana oleva vetoketju :)

    Itsellänikin on kekkerit juuri työn alla, ajatuksena yhditää pompom-nauhaa ;)

    VastaaPoista
  7. Oih, täälläkin ihanaa hattarakekkeriä <3 Voi upeus tuota sinun paitaasi... huokaus :) Ja niin söpö tuo pikkuneidin setti. Mulla oli kanssa ajatuksena tehdä leggarit vaaleanpunaisesta salmiakkitrikoosta, mutta jotenkin se olikin aika ärtsy pinkki tuohon hattarahässäkkään verrattuna ja jäi salmarit vielä jemikseen kaappiin. Tuo keltainen käy nätisti tähän turkoosiin.

    VastaaPoista
  8. Monta ihanaa yksityiskohtaa molemmissa! Ja siististi ommeltu vetskari, koskahan sitä itse oppisi.. Miten tommonen hiha ommellaan (juuri tuo röyhelö oikealla)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaapuuuvaa! Mullon muka ollu niin kiire että oon unhohtanu vastata! Elikkäs, tuosson pohjalla periaatteessa ihan pieni pätkä raglanhihaa. Sitte siihen lyhkäseen hihanpätkään on vaan ylä ja alapäähän surautettu kiinni puoliympyrän malliset kangassuirot jotka on eka rypytetty framilonilla. Artikuloin taas todella selkeästi ;)

      Poista
  9. Ja taas täällä blogissa jotain niin hienoa että :) Osaat kyllä vaan yhdistää kankaita niin taidokkaasti, että oon ihan kateellinen :)

    VastaaPoista
  10. voi kuinka ihania nämä ovat! ihan huippu tuo oma paitasi ja tuo vetska tytöllä!

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihanat samistelu-paidat teillä! Ihanat kankaat ja kauniit malliit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!