racoon

27.8.15

En ole varmaan ainoa ompeleva ihminen jolla on tämä sama ongelma: liikaa ihania kankaita, joita ei vain yksinkertaisesti ehdi ommella. Ja kun jokin ihana kangas tarpeeksi pitkään pyörii kaapissa alkaa se jo kyllästyttää. 

Tälle ihanalle Selian "racoon" - trikoolle meinasi käydä hiukan niin. Onneksi minulla oli alkuviikosta hirvittävä kankaiden tuhoamisvimma ja tämäkin ihanuus pääsi leikeltäväksi. Paljon kankaita tosin leikkelyn sijasta matkasi vaihtarikassiin..
Nuorempi neitokainen sai pesukarhunsa höystettynä Käpysen hirrellä. Sopivasti sitä sattui olemaan tilkkuloovassa hihoihin tarvittava palanen.  Mielestäni se passasi pesukarhun "suttuiseen" ilmeeseen hyvin. Hihoihin tein pienet rypytykset saumaan. 
Hihojen rypytykset myös takakappaleella.

Vanhemman neitokaisen paitaan sain vision liitutaululle raapustavasta pesukarhusta ja pakkohan se oli lopulta toteuttaa.

Pesukarhu on tikkailtu pelkästään suoralla ompeleella paidan etukappaleelle. Tekstin maalasin valkoisella kangasvärillä. Häivyttelin hiukan siveltimellä jälkeä jotta sain tekstin näyttämään liitukirjoitukselta. "Liitu" on palanen valkoista trikoota.

Paidan musta trikoo on tilattu Koot.fi:stä ja on ihanan napakkaa ja pehmeää trikoota. Tilasin ensimmäisen satsin sitä alkukesästä miehen teeppareihin ja hetki sitten täydensin varastoani lisätilauksella. Mies on koko kesän kehunut paitojensa trikoolaatua, joten sen täytyy olla hyvä :D
Vielä jos muutaman kankaan tai tilkun ehtisi tässä tuhota ennen maanantaita. Vaatteiden lisäksi listalla olisi vanhemmalle neitokaiselle uudet tossut hoitoon sekä molemmille neitosille pussukat jumppavaatteille. Ja ehkä jopa ne jumppavaatteet :D


Saattaisit myös pitää

16 kommenttia

 1. Kivat paidat! Tykkään erityisesti tuosta mustasta. Teet kyl tosi kivoja juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna (: Pitkään on tuon mustan paidan idea muhinut päässä ja ihanaa kun sen nyt vihdoin sai toteutettua.

   Poista
 2. Vau ihan mielettömiä! Tuo mustalla pohjalla oleva pesukarhu on kyllä niin upeasti tehty, isot peukut sille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi (: Vähän jännitti tekovaiheessa saanko kuvan ohuet osat tikkailtua nätisti paikoilleen, mutta lopputulos on onneksi hyvä (:

   Poista
 3. Onnistunut aplikaatiopaita. Hauskan näköinen pesukarhu :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat paidat ! Tuo musta on kyllä tosi upea :) Täällä kyllä jaetaan tuo sama ongelma liikojen ihanien kankaiden kanssa.. siitä koituvasta tilanpuutteesta puhumattakaan. :D

  VastaaPoista
 5. Hienot paidat :). Liitutaulu idea on loistava, ihana piristys mustaan paitaan.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Sinä se vaan valitset kerta toisensa jälkeen ihanempia yhdistelmiä, sulla todella on silmää! �� (ja aina just sopivasti tilkkulaatikon pohjalla joku sopiva palanen yhdistettäväksi ;)

  VastaaPoista
 8. Vautsi mikä liidulla kirjottava racoon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!