Kurpitsa ja sen kaveri

2.11.15

Minä ja siskoni järjestimme eilen muksuillemme Halloween -kemut. Ajatuksena oli hiukan piristää syksyä herkkujen ja hyvän seuran merkeissä. Herkkujen lisäksi osahupia oli luonnollisesti naamiaisasut, jotka meillä ommeltiin itse. Molemmat neitoset saivat itse päättää hahmonsa ja minä pyrin toteuttamaan molempien toiveet parhaan kykyni mukaan. Vanhemman neitokaisen toiveena oli olla luurankoprinsessa ja nuorempi tahtoi olla kurpitsa. 


Luurankoprinsessan asutoive oli suhteellisen helppo toteuttaa. 


Neitokainen sai mustan paidan, johon tuputtelin miehen piirtämän sapluunan läpi luurangon luut valkoisella kangasmaalilla. Valitsin luiden tuputtamisen sillä tahdoin maalipinnasta hiukan elävän ja epätasaisen.

 Hame syntyi Eurokankaan glitter -tyllistä yhdistettynä tavalliseen mustaan tylliin. Pääsipä helmaan myös pätkä pompom -nauhaa.


Nuoremman neidon kurpitsa-asu sen sijaan tuotti hiukan päänvaivaa. Neito tuppaa olemaan yleisesti melko tarkka omien visioidensa kanssa, eikä minulla ollut aavistustakaan siitä millaisena hän tulevan kurpitsa-asunsa näki. Lopulta päädyin tähän trikoopaita tyllihame yhdistelmään pakon sanelemana. Olin meinaan unohtanut, että kaupat olivat lauantaina kiinni ja nämä olivat ainoat oranssit kankaat kangasvarastoissani.


Paita perus oranssi trikoopaita, johon tuputtelin jälleen kangasmaalilla kurpitsan naamat. Mies teki tähänkin minulle sapluunan. Mies myös leikkasi kaikki tyllikankaat kun oma hermo ei oikein meinannut riittää..


Oranssi tyllihame on tehty mummoni vanhasta pitsiverhosta yhdistettynä mustaan tylliin, jotta hame sai muhkeutta.

Molemmat neitoset saatiin näillä tyytyväisiksi ja minäkin olen tyytyväinen sillä kaikkia vaatekappaleita voi mielestäni käyttää myös muulloinkin kuin naamiaisissa. Voitto siis kaikille osapuolille ;)

Saattaisit myös pitää

11 kommenttia

 1. Mahtavat! Olisinpa tajunnut markkinoida kurpitsa-ajatukseni tylli- ja pitsihelmoilla! Näissä on sellaista tyttömäistä kauhua, jos niin voi sanoa. Ja +- pisteet yhteistyöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä se teidän neidon kisupuku oli niin mahtava ettei kurpitsasta niin väliä ;)

   Poista
 2. Ihan mainiot asut, todellakin käy myös muulloin! Ja miehelle 10 pistettä ja papukaijamerkki avun annosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehestä oli kyllä iso apu! Tuo tyllien leikkaus ei kuulu todellakaan lempipuuhiin :D

   Poista
 3. Ihan sikamageet! Peukku miehelle :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat on upeita asuja! Kivan eläväinen pinta luurangossa. Paljon kauniimpi kuin monissa valmiissa asuissa, niissä se on aika kovan näköistä.

  VastaaPoista
 5. Mahtavat halloween asut! Vaikka en yleensä luurankojutuista pidä, niin tässä on kyllä tyyliä!

  VastaaPoista
 6. Onpas ihanat mekot molemmilla tytsyillä,. Meillä poju toivoi batman hupparia ja saamansa piti. On ollut suosikki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!