jotain miehelle ♥

14.10.15

Tovi sitten pääsin suunnittelemeen Nappijan Janikalle muutaman kuosin. Eilen kannoin riemusta kiljuen valmiit kankaat postista kotiin ♥ 

Suunnittelin pari "printtikuosia" joista saa paitaan kätevästi etukappaleen. Kuosien yhdistelemahdollisuudet muihin kankaisiin ovat mielestäni lähes rajattomat. Niihin sopii yhdistää niin yksivärisiä, trikoita kuin raitaa tai vaikkapa palloakin.

Näiden printtikuosien lisäksi piirsin myös yhden raitakuosin sekä tyttömäisen bambikuosin. Bambia ja raitaa on vielä Nappinjan nettikaupassa jäljellä ja niitä voit ostaa täältä.

Suunnittelemani printit loppuivat melko nopeasti verkkokaupasta, mutta lisää on onneksi tulossa! Omista paloistani ompelin ensimmäiseksi paitoja miehelleni. Ukkorukka saa aina toimia melkoisena atk -tukena minun toimiessani kuosisuunnittelijana. Näillä paidoilla tahdoin nyt kiittää miestäni avusta ja ehkä muutaman pienen pienen kiukunpuuskaan ja itkupotkuraivareiden kestämisestä..."Wild and free" -printti taipui melko simppeliksi teeppariksi.


Halkaisin miehen teepparin kaavan pystysuunnassa etu- ja takakappaleelta.Sain aikaiseksi paidan sivuille tuollaiset sporttiraitdat. Mies oli erityisen tyytyväinen sillä kaistaleet hänen mielestään hoikistivat.


"Don't grow up it's a trap" -printistä syntyi mustaan ja vihreään trikoosen yhdistettynä palateeppari.


Hihat ja takakappale molemmissa teeppareissa valkoista trikoota Nappinjalta. Tämä valkoinen trikoo on samaa trikoota jolle printit on painettu ja istuu näin täydellisesti sävyltään yhteen kuosien kanssa.

Toiveissa olisi huomenna ehtiä saksimaan "bambi" -trikoosta jotakin neitosille ♥ Melko huikeata tämä omista kuoseista ompelu (:

Saattaisit myös pitää

3 kommenttia

  1. Hienot paidat! Toivottavasti miekin ehdin noita joskus napata kaupasta :) Oot kyllä loistava piirtäjä ❤️

    VastaaPoista
  2. Kivat paidat! Onnea uusista omista kuoseista :) Minulta tämä on mennyt vallan ohi, toivottavasti huomaan ensi kerralla :)

    VastaaPoista
  3. Tässä kuosissa on hieno toteutus, sopii niin monelle ja yhdisteltävyys on kanssa huikea juttu. Paidat näyttää hyvältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!