NOSH Blog-tour 9-13.11.2015

9.11.15

Nosh julkaisee tällä viikolla pienen uutuusmalliston "SIRKUS & VILSKE", jonka kuosien suunnittelusta vastaa Annika Hiltunen. Tämän kunniaksi Nosh järjestää tällä viikolla pienen blogikiertueen johon osallistuu viisi upeaa blogia! Itse sain kunnian aloittaa tämän kiertueen! (: Jokaisesta blogista löytyy varmasti ihanaa katseltavaa ja suosittelen katsomaan kaikkien postaukset. Jokainen meistä bloggareista pääsee myös arpomaan kaksi 50€ lahjakorttia teille ihanille lukijoille 

Tulevassa uutuuskuosissa "SIRKUS & VILSKE" sekkailevat sulassa sovussa ketut, karhut ja puput. Kuosia on tulossa useassa eri värissä ja itse kotiutin meille vaaleansinisen version. Sen kaveriksi tilasin pätkän toffeen väristä miniraitaa, joka on tulossa myyntiin Joulukuun aikana.

Näistä ihanuuksista syntyi punaisten tehosteiden kanssa meidän vanhemmalle neidolle mekko. Kaavapohjana toimi Ottobren (4/2015) "Busy Forest". 

Mekosta löytyy ihanan isot taskut jotka jatkuvat etukappaleelta takakappaleen puolelle. 

Etukappaleelta löytyy pieni laskos. Kaavasta poiketen lisäsin laskoksen päälle pari nappia peittämään laskoksen ansiosta syntyneen litistyneen ketun ;)

Blogipakettiini tarttui mukaan myös pieni pätkä Noshin punaista joustocollegea. Sävy taittaa ihanasti hiukan oranssiin ja se sopii melko täydellisesti yhdistettäväksi tuon vaaleansinisen sirkuskankaan kanssa.

Niinpä syntyi mekkotakki Ottobren "Banana sweet" kaavaa hiukan muokkaillen. Etukappaleelle ompelin muutaman "salmiakin" alikeompeluna.


Helman kanttasin kantinkääntäjällä käyttäen hunajakenno -ommelta. Ompeleen ansiosta kantti venyi melkoisesti ja sain aikaiseksi ihanasti laineilevan helman.

 Punaisen joustocollegen jämäpaloista syntyi vielä meidän pikkumyylle joulumekko. Mallia matkittu kaupassa nähdystä mekosta. Lisäsin kaupan mekosta poiketen vain pitsikauluksen pääntielle.

Vahempi neitokainen luonnollisesti tilasi jo samanlaisen itselleen jouluksi. 
Tämä joustocolege on sopivan napakkaa tämän tyylisiin mekkoihin. Helma asettuu erittäin nätisti.


Laitetaanpas tämän postauksen loppuun vielä ohjeet arvontaan ;)

Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Toivoisin kommenttisi liittyvän jotenkin jouluun sillä sitä ainakin meillä täällä jo odotellaan kovasti. Osallistumisaika on 9.11-16.11.2015 ja tämän jälkeen ilmoitan molemmat voittajat blogissa. Voittaneilla on viikko aikaa ottaa minuun yhteyttä. Jos yhteydenottoa ei kuulu joudun arpomaan uuden voittajan.

Arvottavien lahjakorttien lisäksi Nosh tahtoo hemmotella kaikkia ompelevia naisia julkaisemalla kolme ilmaista lasten sekä naisten ompelukaavaa. Kaavojen julkaisupäivät ovat maanantai 9.11., keskiviikko 11.11. ja perjantai 13.11.2015. Jännityksellä odottaen 

Ja jottei jännitys tähän loppuisi niin huomenna tarina jatkuu täällä ;)

ARVONTA on PÄÄTTYNYT! (:

Saattaisit myös pitää

273 kommenttia

  1. Mukana! Näistä saisi ihania joululahjaompeluksia!

    Liinis
    liina-maija (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo punainen mekko! Mukana arvonnassa, saatanpa inspiroitua tuosta mekosta vauvan jouluvaatetuksen suhteen ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana punainen joulumekko. Kaapista löytyy noita kauluksia, täytyy itsekin hyödyntää niitä eiköhän ne ole joriittävän marinoituneet. T:maiqqu
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kauniita ompeluksia :)
    Täällä jo kovasti odotellaan joulukuuta ja erityisesti sitä, että saadaan ripustaa joulukalenteri seinälle. Mitähän yllätyksiä tonttu tänä vuonna sinne piilottaa ;)

    VastaaPoista
  5. Voi, mitä ihanuuksia olet ommellut! Erityisesti tuo punainen kauluksellinen joulumekko hivelee täällä katsojan silmää :) Joulun odotus on täälläkin alkanut, pikkuhiljaa pitää alkaa auttaa pukkia. Ihana syy saada vähän tilaa kangaskaappiin, joten sinne sopisi kyllä Noshilta lisää kankaita ;)

    VastaaPoista
  6. Joululahjoihin käyttäisin!! Suloinen joulumekko ja malli <3
    Ihanan ripauksen juhlavuutta nuo pitsikaulukset tuovat.
    hennamake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  7. Voi mitä ihanuuksia oot taas tehnyt! ♡♡♡ Näistä sun ompeluksista kyllä inspiroituu ♡ Tuosta sun tekemästä hupparista voisi omalle tytölle jolle ei mekot tms enää kelpaa tehdä jouluinen huppari ja kummitytölle tuosta ihanasta punaisesta mekosta ensimmäinen joulumekko ♡♡ Täällä odotetaan jo kovasti lunta että pääsee pulkkamäkeen, luistelemaan ja tekemään lumiukkoja ja metsäretkiä joihin perinteisesti otetaan lämmintä kaakaota tai mehua mukaan. Ja iltaisin kynttilänvalo ♡♡♡

    VastaaPoista
  8. Voi mitä ihanuuksia oot taas tehnyt! ♡♡♡ Näistä sun ompeluksista kyllä inspiroituu ♡ Tuosta sun tekemästä hupparista voisi omalle tytölle jolle ei mekot tms enää kelpaa tehdä jouluinen huppari ja kummitytölle tuosta ihanasta punaisesta mekosta ensimmäinen joulumekko ♡♡ Täällä odotetaan jo kovasti lunta että pääsee pulkkamäkeen, luistelemaan ja tekemään lumiukkoja ja metsäretkiä joihin perinteisesti otetaan lämmintä kaakaota tai mehua mukaan. Ja iltaisin kynttilänvalo ♡♡♡

    VastaaPoista
  9. Huikean ihania vaatteita! Tuo punainen mekko on ihanan jouluinen, pitseineen kaikkineen ❤️ Täälläkin joulua odotetaan niin kovin!

    VastaaPoista
  10. Ihanat mekot ja kauniit kuvat suloisista tytöistä! Joulua odotellaan jo täälläkin, vielä on hyvin aikaa ommella pehmeitä lahjoja ja ehkä itselle joulumekko.
    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  11. Ihana etenkin tuo pitsikaulus <3

    VastaaPoista
  12. Iiihania vaatteita olet tehnyt näistä! Meilläkin lapset odottaa jo kovasti joulua. Itsekin sitä tunnelmaa kynttilöiden valossa ja joulun tuoksuja :)

    VastaaPoista
  13. Ihana etenkin tuo pitsikaulus <3

    VastaaPoista
  14. Mukana! Tosi kauniita vaatteita ja ihania yksityiskohtia. Omat jouluompelukset vasta ajatuksen asteella mutta näistä kyllä inspiroituu :)

    VastaaPoista
  15. Voi miten ihana tuo joulumekko on! Muutin vasta uuteen asuntoon ja laittaisin jo niin mielelläni joulua näkyville, mutta koitan pitää itseni kurissa etten heti laittaisi koko koristearsenaalia esille. Tunnelmallista joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista
  16. Ihanat mekot! Täksi jouluksi voisikin tehdä liivimekot tytöille :)

    VastaaPoista
  17. Mukana arvonnassa =) Rakastan joulua <3 Valot on jo viritetty ja joulukortti askartelut aloitettu, parit jouluvaatteetkin jo ommeltu ;)

    VastaaPoista
  18. Aivan herkkuja :) Oranssinpunainen joulumekko <3
    T.Teppana

    VastaaPoista
  19. Joulua jo odotan ommellen kummilapsille lahjoja ja glögiä ja pipareita on jo nautittu!
    Hyvää joulun odotusta :)
    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Huippu arvonnassa mukana...rakastan odottaa joulua, siihen liittyvä kaikki on niin kivaa :P ♥

    VastaaPoista
  21. Ihania mekkoja ja täydellinen ihastuminen pitsikaulukseen! Punainen mekko kuvaa meidän joulua; perinteistä punaista sekä hempeyttä, perhejoulua tutuilla kaavoilla <3

    -Sanna-
    sanna_m5@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Olemme juuri tyttären kanssa aloittelemassa joulukalenterin tekemistä serkkunsa 3-vuotiaalle. Serkku teki sisaruksineen monta vuotta meidän tytölle kalenterin, perinne jatkuu.

    VastaaPoista
  23. Ihana joulumekko! Itse olen kaivanut jo jouluverhot odottamaa, vielä vähän odotellaan. Onneksi voi poltella kynttilöitä.

    VastaaPoista
  24. Kovasti odotan joulua, silloin pääsen näkemään pitkästä aikaa siskoni ja hänen perheensä. Eli yhtä juhlaa luvassa :)
    timanttikaulapanta@gmail.com

    VastaaPoista
  25. On taas mahtavia vaatteita! Molemmat on ihania, mut minulla kans jo ajatukset suuntautuneet kohti joulua, niin tuo pikku Myyn mekko kiinnitti enemmän huomiota.

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa!

    Ompelisin mielelläni joululahjoja Noshin kankaista kummilapsille :)

    VastaaPoista
  27. Toivon, että saataisin valkea joulu, jotenkin se lumi liittyy itsellä niin vahvasti siihen joulutunnelmaan.
    mikatuomas555@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Eniten odotan joulussa kunnon lomaa. Pistän kalenterin syrjään ja meidän perhe vaan ON ja tehdään mitä mielitään. Ihanat mekot tytöillä!

    VastaaPoista
  29. Oih, ihania ompeluksia.<3 Noista kankaista saa ihania lahjoja myös pukinkonttiin.

    VastaaPoista
  30. Mää oon tonttuillu jo pariviikkoa, ommellen tonttulakkeja ja kasaten joulukalenteria meidän onpeluryhmän vaihtoon, tän malliston kankailla aion jatkaa tonttuilua ja lahjaompeluksia. Aivan ihana tuo punanen mekko! Saatan varastaa idean omaan mekkooni :D

    VastaaPoista
  31. Aivan ihania mekkoja olet ommellut! Mieluusti ottaisin vähän Noshin kankaita tähän osoitteeseen, sillä ne ovat laadultaan ihan lemppareitani. Mitä parasta materiaalia joululahjaompeluksiin siis :)

    VastaaPoista
  32. Ihania ompeluita ja kankaat ♡ jouluompelukset täällä mietinnässä: ainakin tonttulakit tulossa, mutta varmaan mekkosetki pitäis tehdä :)

    VastaaPoista
  33. Täällä myös joulu kovasti mielessä. Lasten kans on jo askarreltu joulukoristeita. Ompelukoneen pitäisi jo aloittaa :)

    VastaaPoista
  34. Tyttöni mun varmasti ilahtuisi sirkus-mekosta jos sellainen joulupaketista löytyisi.

    VastaaPoista
  35. Hienosti yhdistelty kankaita keskenään. Äidillä jouluvaate-ongelma, mitä yhdistelemällä pojille jouluinen paita? Jouluvalot tuovat meillä iloa ja odotusta joulusta.

    VastaaPoista
  36. Ihania ompeluksia! Itse aion ommella meidän lapsille vuorelliset neuloshaalarit pukinkonttiin Noshin kankaista. :)

    VastaaPoista
  37. Mulla on vielä pojan jouluvaatteet täysin suunnittelematta ja ompelematta, kiitos tästä postauksesta! Muistutti hyvin, että voisin ehkä pikkuhiljaa aktivoitua :) Muita jouluhommia on kalenteri, jota varten ostin juuri kankaat. Täytyy toivoa, että se myös valmistuu täksi jouluksi...

    VastaaPoista
  38. Ihana tuo SIRKUS & VILSKE ! Tulisi söpöt haalarit tyttären serkuille joululahjaksi ! Ja omalle pimulle mekko ensinmäiseksi jouluksi :)

    heiskusyr@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Mukana arvonnassa!
    Ihana toi sirkusmekko!! Onko jouluks pakko pukea lapsetkin punaiseen? Mä tästä inspiroituneena taidankin laittaa ton sirkuskankaan tilaukseen ja ommella omille 3&5-v tytöille sirkusmekot jouluksi.. ��

    VastaaPoista
  40. Mukana! Joulua odotellaan meillä jo kovasti, niin Äiti kuin Lapsetkin. =) Joululahjapaja laitettu jo käyntiin...

    VastaaPoista
  41. Ihana tuo mekko! Sopii niin jouluun. Itse en ole vielä lasten jouluvaatetuksella laittanut ajatustakaan.

    VastaaPoista
  42. Mukana! Joulu on vaan niin ihana aika joten täälläkin jo askartelut ja muuta aloitettu! :)

    VastaaPoista
  43. Ihana joulumekko! Tuommosen kun sais itellekin :) Joululahjat ja -ompelut täällä vasta ajatteluasteella mutta ehkä olis jo korkea aika aktivoitua niiden suhteen...

    VastaaPoista
  44. Mukana! Olisi mahtavaa voittaa lahjakortti ja ostaa ihania noshin kankaita. Ja niistä tulisi pehmeitä paketteja pukin konttiin!

    VastaaPoista
  45. Mukana. Olen aivan hullaantunut Noshin kankaiden laadusta ja ihanat kuosit on kynttilät kakun päällä.

    VastaaPoista
  46. Toivoisin ehtiväni ommella lapsilleni ja kummilapsille joulupakettiin pehmeitä ihanuuksia! Tuo 50€ kyllä kummasti helpottaisi kankaiden hankintaa :)

    VastaaPoista
  47. Ihanat mekot ja aivan ihanat uudet kuosit ♡ Meillä on viime aikoina muisteltu menneitä jouluja. Viime jouluna odotimme pukkia pihalla pelaten lumifutista. Vihdoin pukki ja tonttu kävi kahden ponin kanssa! Se oli mieleenpainuva ja vähän erilainen joulu *<=)

    VastaaPoista
  48. Mukana olen! Oi, tuosta navyn värisestä Vilskeestä tulisi tytölle niin hieno joulumekko!

    VastaaPoista
  49. Näköjään tuo sirkus on vaatteena kovin kaunis, vaikkei verkkokaupan pienessä mallikuvassa iskenytkään! Itselläni pitäisi keksiä 8-vuotiaalle pojalle jotain kivaa jouluvaatetta, kun vuosi sitten tehty huppari alkaa olla jo pieni, en vain oikein keksi mitä jouluista tekisin..

    VastaaPoista
  50. Ihania ompeluksia olit taas saanut aikaiseksi. Kelpaisi mullekin tuollainen joulumekko. Pitääkin yrittää keksiä pojille jouluista, mutta ei kertakäyttöistä vaatetta. Kertakäyttövaatteet eivät kuulu meille, naamiaisasutkin tehdään arkikäyttöön mahdollisimman sopiviksi ;)

    VastaaPoista
  51. Aivan ihania vaatteita, jälleen! Kiva piristys kauteen tuo uusi kangas :) Mukana siis

    VastaaPoista
  52. Mukana! Niin ihania mekkoja! Kristiina P

    VastaaPoista
  53. Arvontaan mukaan! Ihastuttava ja jouluhenkinen tuo pitsikaulumekko ja nuo sirkuskuosit on aivan valloittavia!

    VastaaPoista
  54. Love your cute little outfits!!! I'm sorry, can't think about christmas now but I really really really adore your kids ❤
    Greetings from Spain, Mara

    VastaaPoista
  55. Hienoja! Kynttilät ja lyhdyt ovat jo kovassa käytössä! Kohta ripustetaan ensimmäiset ns joulu valot!
    Tarkoitus olisi aloitella joululahja ompeluksia. Kivoja ideoita täältä saa.

    VastaaPoista
  56. Oih, joulukorttikuviin tarvitsisikin miettiä ommeltava vaatetus, mukaan siis :)

    VastaaPoista
  57. Ihanan jouluinen tuo punainen mekko. Juhlavaa voi tosiaan tehdä muustakin kuin sametista ja satiinista. Sain inspistä oman tytön joulumekkoseen <3

    VastaaPoista
  58. Tyttäreni on jouluna 8kk ja ensimmäistä kertaa saan ommella joulumekon :)

    Heli

    VastaaPoista
  59. Mukana! Tuo joulumekko on aivan yli söpö! Muutenkin alkaa joulu hiipimään omaan mieleen päivä päivältä enemmän :)

    VastaaPoista
  60. Mukaan kivaan arvontaan! Kauniita vaatteita olet tehnyt, kuten aina :) Itsekin juuri tilasin lasten joulumekkoihin kankaat ja niitä tässä odottelen, että pääsen hurruuttelemaan kasaan ne!

    VastaaPoista
  61. Todella suloinen tuo punainen mekko.Näinköhän se on itsekin ostettava noita kauluksia...
    Mukana arvonnassa!
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  62. Taas tulee luonnosvihkoon pari ideaa lisää! Kiitos niistä! :) Lapsille on jo suunnitelmissa "muutamat" jouluvaatteet... :D

    -Annukka

    VastaaPoista
  63. Vau, taas kerran! Jouluksi olisikin kiva ommella lapsille jotain samisteluvaatetta. Löytyisiköhän Noshilta jotain kivaa kangasta ;)

    VastaaPoista
  64. Mukana! Aivan ihania vaatteita :) joulu on ihmisen parasta aikaa ;)
    -johanna

    VastaaPoista
  65. Ihania kankaita ja ihania vaatteita, omat Noshin kilopussit odottaa avaamista. Tarkoitus olisi joululahjaksi ommella jotain ainakin omalle ja yhden ystävän lapsille:) -minna-

    VastaaPoista
  66. Mukaan arvontaan, jouluhjaksi ompelisin jotain omille lapsille tai kummilapselle :)

    VastaaPoista
  67. Ihania vaatteita taas :)
    Täälläkin odotetaan jo kovasti joulua! Koristeita ollaan jo tehty lasten kanssa ja muutama lahjakin pitäisi vielä ommella. Tällä viikolla teen myös piparkakkutaikinan ja paistetaan ekat piparit :)

    VastaaPoista
  68. Ihania vaatteita taas :)
    Täälläkin odotetaan jo kovasti joulua! Koristeita ollaan jo tehty lasten kanssa ja muutama lahjakin pitäisi vielä ommella. Tällä viikolla teen myös piparkakkutaikinan ja paistetaan ekat piparit :)

    VastaaPoista
  69. Pikkupiikat ovat saaneet taas niin ihania äitin tekemiä vaatteita. Mieleen alkaa taas pikkuhiljaa hiipiä joulu. Nautin niin sen tuoksuista, kiireettömyydestä ja mukavasta yhdessä olosta, lapsien riemusta, jonka kautta hetkellisesti saavuttaa taas omat lapsuutensa joulut. rusetiina@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Ihania vaatteita olet ommellut! Kaunis tuo sirkuskangas . Joululahjaideoita pyörii mielessä, nähtäväksi jää kuinka monta niistä saa toteutettua.. Ekat piparit on jo maisteltu!
    minnapaukkeri@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Punainen mekko on valtavan suloinen. Meillä on joululahjaa kerätty koko vuosi, joten odotan kovasti että pääsen sen jakamaan ja kuulemaan kommentteja.

    VastaaPoista
  72. Ihania ompeluksia jälleen. Pakko saada itsekkin tuota uutta Noshin kangasta. Ajattelin tehdä siitä yöpuvut lapsille joulupakettiin, mutta katsotaan raskiiko sitä "piilottaa" vain nukkumatin nähtäville =)
    -Paula-

    VastaaPoista
  73. Ihania mekkosia ja kivat nuo Noshin uutuus kankaat..sopivasti jouluisia.:) Mutta miksi ei tekesi vaikka itsellekkin jouluksi pitisikauluksisen rennon mutta tyylikkään punaisen mekon. <3
    -Katja
    katja.vilhunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Noshit on päässeet meidänkin perheessä joululahjapaketteihin huivien, pipojen ja pussukoiden muodossa :-)

    VastaaPoista
  75. Noshit on päässeet meidänkin perheessä joululahjapaketteihin huivien, pipojen ja pussukoiden muodossa :-)

    VastaaPoista
  76. Ihastuttavia! Eikö olekin mukavaa, että vaatteet ovat jo valmiina jouluun! Joulukalenteria täälläkin jo suunnitellaan, jospa olisin itsekin tänä vuonna ajoissa.
    Tuo pitsikaulusmekkonen on ylisöpö ja mahtavat värit löytyvät toisesta mekosta.
    Ja mukana arvonnassa 😊

    VastaaPoista
  77. Meillä paistettiin lasten kanssa ensimmäiset piparit jo pari viikkoa sitten. :-) Nyt lasketaan päiviä siihen, kun saa aukaista ensimmäisen luukun joulukalenterista. Kauniita uutuuksia Noshilta ja ihania ompeluksia sinulta!

    henttuli@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Mukana! Pojan tai oikeastaan parin viikon sisällä kahden pojan äitinä, on ihanaa välillä fillistellä tuollaisia tyttöjen hörhellyksiä. Onneksi noshilta löytyy pojillekin kaikkea ihanaa, tyttöjen kanssa tulisi jo varmasti runsauden pula. :) Joulua ja uutta perheenlisäystä odotellaan molempia innokkaasti. :) huuhaa88@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Oi miten ihania jouluisia mekkoja ja tuo takki. Meillä on jo partiolaisten adventtikalenterit odottamassa, enää reilut 2 viikkoa ja luukun saa avata <3

    VastaaPoista
  80. Mukana arvonnassa. Joululahjaideoita pyörii mielessä, saa nähdä ehtiikö toteuttamaan :) T:massi

    VastaaPoista
  81. Ihana tuo joulunpuainen mekko pitsikauluksineen!

    VastaaPoista
  82. Mukana arvonnassa! Aivan ihania mekkoja olet tehnyt. Mukavaa joulun odotusta! :)
    sari.j.raiha@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Aivan ihana mekko! Itse ompelisin jotain mukavaa pukin paketteihin.
    -HeidiL-

    VastaaPoista
  84. Punainen mekko on tosi sievä! Ois mukava saada tehtyä suurin osa joululahjoista itse. Joululauluja on pitäny jo vähän kuunnella ja lauantaina istutin ruukkuun portaiden juureen sekä terassille pienen kuusen. Jouluvaloja seuraavaksi laittamaan :)

    VastaaPoista
  85. Punaisesta mekosta tulikin idea lapsenlapsen joulujuhlavaatteeksi.
    Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  86. Ihana kuosi! �� Minä teen tänä vuonna pukinkonttiin ainakin pipoja ja tuubihuivitkin tulisi varmaan käyttöön.

    VastaaPoista
  87. Ihania mekkoja ja takki <3 minä teen suurimman osan lahjoista itse. Ja myös Noshin kankaita olen tilannut joululahjaompeluksiin. Tuo sirkus on todella kaunis kangas.

    VastaaPoista
  88. Ihanat ompelukset ja mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  89. Ihana joulumekko! Mulla pukkaa jo hikeä kun on joulumekkokriisi päällä (vaikka on vasta marraskuun 9.). Tyttö täytti juuri viisi ja tiedossa on sekä kerhojen että päiväkodin joulujuhlia että useammallekin mekolle saattaisi olla tarve kun vaan keksisin mitä haluaisin ommella. Ja ettei nyt ihan liian helpoksi menisi niin kai minäkin joulumekon tarviin ja mullehan ei sovi mikään mutta enköhän sen kuitenkin viime hetken paniikissa itse ompele :D.

    Helpottaisi ehkä koko kriisin kanssa jos löytäisin sen oikean kankaan edes, sirkusta jo vähän tänään katselin sillä silmällä mutta saa nähdä.

    VastaaPoista
  90. Kauniit mekot kauniista Noshin kankaista,olenkin jo odotellut uutuuskankaita malttamattomana,itsellä pojat joten mekot jää ommeltavaksi sitten kummitytölle jos niitä haluaa tehdä joululahjaksi:) Nimimerkillä:Anna ja pojat♡

    VastaaPoista
  91. Kauniita ♡ Kun saan vuorokauteeni pari tuntia lisää, suunnitelmissa olisi tehdä itsellekin tunika johon yhdistää joku kiva pitsi. Jos nyt ensin jouluompelut kuitenkin alta. Hyvää joulun odotusta kaikille! ♡

    VastaaPoista
  92. Mekkotakkeja taitaa medänkin pukinkotista löytyä!

    VastaaPoista
  93. Ihana tuo sirkusmekko! Tuosta kankaasta voisi tehdä joululahjamekkoja :)

    VastaaPoista
  94. Ihanan jouluisia vaatteita! Itse en hirveästi joulu ihminen ole mutta tykkään tehdä kaikki joululahjomukset itse jos vain mahdollista. Nytkin pino kankaita valmiiksi leikeltyinä odottaa ompelua. Päivät kuluu aamusta alkaen lapsien lukiessa lelulehtiä ja töissä on alettu laulaa joululauluja, ehkä pakostakin joulufiilistä tulee!
    Joula odotellessa mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  95. Ihastuttavat vaatteet neideillä =) Täällä on tonttu jo aloittanut joululahjojen ompelun. Joulutunnelma alkaa hiljalleen nousta.

    VastaaPoista
  96. Voi kun itse osaisi ommella jotain noin hienoa <3

    VastaaPoista
  97. Aivan ihanat mekot :) täälläkin odotellaan jo joulua, valoja jo vähän viritelty ja korttivärkit hommattu..
    -jennnita

    VastaaPoista
  98. Ihanat joulutontut vaatteineen! :) Mukavaa joulun odottelua! T. AliceKo

    VastaaPoista
  99. Ihania kankaita, ihania ompeluksia! Punainen miellyttää omaa silmää ja tuosta vaaleansinisestä kuviokankaasta saisi ihania jolulahjoja... Parasta joulussa onkin sen valmistelu ja odotus!

    ansosa(at)netti.fi

    VastaaPoista
  100. Meillä joulu(lahja)ompelukset ovat myös kovasti jo käynnissä - tietysti itselläni, mutta myös 5- ja 8-vuotiailla tytöillä <3 Ihanaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  101. Joulussa on tänä vuonna erityistä jännitystä ja lapsenomaista taikaa pienen tyttären tyttären ansiosta. Jouluvalmistelut ovat jo hyvällä mallilla.

    VastaaPoista
  102. Mukana ehdottomasti! Noshin kankaat ja vaatteet on ihan huippu ihania! Joulun valmisteluun lahjakortit tulisi käyttöön 😊

    VastaaPoista
  103. Mukana! Joulua odotellaan jo meilläkin kovasti, äiti tykkää joulun tunnelmasta ja sen valmistelusta kun taas kolmivuotiaat muistavat kertoa päivittäin mitä toivovat pukin heille tuovan.

    VastaaPoista
  104. Mukana. Ihania ompeluksia jälleen kerran. Itse mietin jo, että voisi kässämessuilta hankkia materiaalia joululahjojen tekoon lasten kanssa. Tänään keskimmäinen jo laskeskeli, montako päivää on jouluun. :)

    VastaaPoista
  105. Nää kankaat tosiaankin houkuttelee harjottelemaan vaatteiden ompelua! Sen jos osaisin, niin varmana tekisin joululahjat ite! :)

    VastaaPoista
  106. Onpas mukavaa menoa ja kauniita värejä. Itse ihastuin juurikin noihin isoihin nappeihin ja laskokseen ;)
    Arvonnassa tietty mukana. Joulukorttikuvat pitäisi ottaa, mutta inspis puuttuu..

    - KatiK (yppari@hotmail.com)

    VastaaPoista
  107. Aivan ihania mekkoja.Arvontaan mukaan.
    Joulu neulomuksia jo tehty ja ompelukset pitäis aloitella.
    T:Tytti
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  108. Niin suloisia vaatteita jälleen kerran! Jospa näiden avulla löytyisi itsellekin inspiraatiota ruveta ompelemaan lapsille jouluvaatteita ja joululahjaompeluksia =)

    VastaaPoista
  109. Kauniita ja värikkäitä vaatteita :) Meillä 8v poika rakastaa värikkäitä vaatteita ja voi miten noista kankaista syntyisikään kivoja lahjoja hänelle ja 4v pikkusiskolle pukinkonttiin! Joulunodotusta ilmassa meilläkin, vaikka ulkona sää ei vielä kovin jouluinen olekaan...onneksi sitä tunnelmaa saa luotua sisällä muuten :) Ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista
  110. mukana arvonnassa! Joululahjoja on suunnitteilla ja toivottavasti alkaisi tulla joulumieltä kun niitä pääsee toteuttamaan ja ompelemaan :). Hienot vaatteet olet ommellut. T. Linda E

    VastaaPoista
  111. Mukana! Jospa nyt innostusin iltaisin ottamaan ompelukoneen esille... :)

    VastaaPoista
  112. Oi että! Miinullekko on kyllä yksi minun lempiblogeista! :) Ihania olet luonut Noshin uutuuksista! Minulla myös kokeilussa tuo busy forest:)

    VastaaPoista
  113. Tuo busy forest käykin tosi kauniisti myös vetoketjulliseen versioon, hyvä idea! Itsellä on ollut onpeluaika tosi vähissä, mutta Jouluksi täytyisi kyllä loihtia lapsille jotain pehmeää pakettiin :)

    VastaaPoista
  114. Ihana joulumekkomalli! Harmittaa hieman kun meidän uusi tulokas olikin poika niin ei noita mekkoja pääse tehtailemaan ja hipelöimään (ainakaan käyttöön asti) mutta pitänee vain pojallekin kehitellä sitten yhtä jos toista mukavaa - blogistasi saa aivan loistavia vinkkejä vuodenajasta riippumatta! Kiitos siitä ja lämpöistä joulun odotusta!

    VastaaPoista
  115. Rehellisyys maan perii: en ole LAINKAAN jouluihminen! Odotan aina, että kammotus on ohi ja saan vain levättyä syksyn kiireet pois. Ja tiedän, on todella väärin ajatella näin :D

    VastaaPoista
  116. Noshin kankaat ovat ihan parhaita. Käyttäisin niin mielelläni niitä enemmänkin. Tuo punainen joulumekkonen on kyllä niin kaunis, että vihdoinkin tiedän mihin käytän mummulta perityt pitsini :)
    -Hilkka

    VastaaPoista
  117. Juuri tuollainen punainen mekko olisi passeli myös meidän 2-vuotiaan joulunviettoon. Ihana vaate kertakaikkiaan kaikessa yksinkertaisuudessaan!

    Arvontaan mukaan tottakai: viveka@gmail.com

    VastaaPoista
  118. En olekaan koskaan ommellut noshin kankaista, ovat kuulemma laadukkaita;) ja jouluun asti en ole ehtinyt miettimään lasten asuja, ensin olis keksittävä kerhokuvaan jotakin kivaa. Mukana arvonnassa siis;)

    VastaaPoista
  119. Uijui, mekko uudesta kankaasta ja ei kun pikkiriikkiseni serkkutyttöjen kanssa kuusen ympärille! <3

    VastaaPoista
  120. Ihania! Noshilla onkin ihanat kankaat mm. jouluompeluun, onneksi itelläni on kutsut tulevana lauantaina, taitaa lähteä iso tilaus pukinkonttia ajatellen! :)
    sarqmaailmalla@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Mukaan arvontaan. Voittoa odotellessa voisin asennella jo jouluvaloja. Toisi mukavasti valoa tähän pimeyteen. Hyvää joulunodotusta sinne myös!

    VastaaPoista
  122. Hienoja ompeluksia! Sopivan jouluisia, mutta voi pitää myös muutenkin :) itsellä vielä lahja- ja joulumekkoompelut pahasti kesken..
    henniko(at)gmail.com

    VastaaPoista
  123. Ihana joulumekko! <3 Noshin joustocolleget ovat ihan lemppareitani ja niitä varmaan lahjakortilla hankkisin, jos tärppäisi. Minä en oikein ole joulunodotusihminen, mutta kaipa sitä kohta täytyy virittäytyä siihenkin vaikka jotain jouluista ompelemalla. :) Lunta meillä odotellaan kovasti tämän pimeyden tilalle, voi jos saisimme tänä vuonna valkean joulun!

    VastaaPoista
  124. Oi kun saisi itsellekin tuollaisen joulumekon, aivan ihana! Ihan tuli piparintuoksu nenään :) Sininen sirkus on myös oikein kaunis. saija.voutilanen@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Joulua odotellessa. Pienen lapsen riemua odotellessa, kun joulun taika lähestyy ♡

    VastaaPoista
  126. Voi, ihan pakko tehdä joulumekoksi tuollainen pitsikauluksellinen.
    henna.sarpela@gmail.com

    VastaaPoista
  127. Wau, jälleen kerran niin upeita ja luovasti toteutettuja vaatteita! Joulua rakastan, vuoden juhlista se paras. Lahjoja on vaan niin ihana tehdä ja antaa! Mukana arvonnassa :).

    VastaaPoista
  128. Kivoja kamppeita, varsinkin tuo takkimekko :) Joululahjapaja pitäisi jo käynnistää kovaa kyytiä. se kuningasidea vain vielä uupuu...

    VastaaPoista
  129. Upeita mekkoja!
    Oma joulu muuttaa tänä vuonna muotoaan täysin kun perheemme kasvaa +yhdellä. Tämä on tosin paketti, jonka saapumista odotetaan jo kuin kuuta nousevaa eikä pukin tuloon todellakaan malteta odottaa. Vaikka sää ei suosi vielä joulua niin äitiysloman kannustamana (pakottamana) on jo ensimmäiset piparit väsätty ja kuusenkoristeiden valmistus niin keraamisena kuin origamin muodoissa aloitettu.

    suvi . vilja (a) gmail . com

    VastaaPoista
  130. Aivan ihania ja inspiroivia ompeluksia. Erityisesti tuo takkimekko. Joulun lähestyminen näkyy meillä maton alta löytyvinä lahjatoivekirjeinä.
    Päivi K
    paivi.karhunen @ luukku.com

    VastaaPoista
  131. Ihania settejä. Joululahjaompelukset on mielessä täälläkin. emma.haaja @ gmail.com

    VastaaPoista
  132. Mahtavan raikkaita mekkoja pikkuneitosilla! Tänne kotiutui saumuri viikko sitten ja ompeluharrastushaave siltä osin toteutui. Herkullisista Nosh-kankaista sais pukinkonttiin vaikka mitä aarteita huruuteltua! paivi.vallius@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Mahtavan raikkaita mekkoja pikkuneitosilla! Tänne kotiutui saumuri viikko sitten ja ompeluharrastushaave siltä osin toteutui. Herkullisista Nosh-kankaista sais pukinkonttiin vaikka mitä aarteita huruuteltua! paivi.vallius@gmail.com

    VastaaPoista
  134. Taas niin ihania mekkosia oot tehnyt! :) Täällä jo hyvinkin tunnelmoitu joulua kynttilöin, niin tunnelmallinen vuodenaika.

    VastaaPoista
  135. Täälläkin odotellaan jo joulua! Ajattelin käydä hakemassa valot ja jotain koristeita varastosta. =) Myös joululauluja tekee mieli kuunnella! :D

    VastaaPoista
  136. Täällä on aloitettu jo glögeillä ja joulutortuilla viime kuussa, tässä kuussa testataan piparkakkutaikinareseptejä :) Vielä kun ehtisi askarrella ja ommella jotain jouluisia koristeita! Aikaa on, mutta taitaa aika mennä herkutellessa ;)

    VastaaPoista
  137. Mukana! Näistä saisi ommeltua ihania joululahjoja lapsille sekä tulevalle vauvalle.

    VastaaPoista
  138. Tuo punainen olisi juuri sopiva väri pojan joulupaitaan.

    VastaaPoista
  139. Joululahjaksi tekisin yökkäreitä kummipoitsulle ja omille lapsille.

    VastaaPoista
  140. Upeita mekkoja, erityisesti ihastuin punaisen mekon pitsikauluksiin!

    VastaaPoista
  141. Ihania! Joululahjoja täällä pohditaan jo..
    aaltoniina (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  142. Mukana arvonnassa! Joululahjoja syntyy tänä vuonna myös Noshin kankaista. Jännä joulu tulossa, se kun on meidän vauvan ensimmäinen! :)

    VastaaPoista
  143. Mukana! Ehdottomasti jouluihminen ja fiilistelen jo, vaikkei sää sitä suosi. Seuraan ompeluksiasi, jotka ovat inspiroivia! Nosh on yksi tämänhetkisistä suosikeistani. Kulkusten helinää ja salaisuussupinaa perheeseenne toivottelee Katja F.

    VastaaPoista
  144. Ihania ompeluksia. Tuota Banana-kaavaa olen halunnut kokeilla, muttei se ole kuitenkaan ihan sellaisenaan houkuttanut riittävästi.. Tällaiseksi muokattuna voiskin olla kiva.. :) Joululahjaompeluihin olisi kiva käyttää lahjakortti, jos sen voittaisin.

    VastaaPoista
  145. Mukana. Täällä odotellaan kovasti jo joulua ompelusten parissa. Jospa onni suosisi kerrankin!

    VastaaPoista
  146. Punainen mekko on todella kaunis ja sopii erityisen hyvin jouluun. Täällä on alettu joulua valmistella jo ajatuksissa, ensi viikolla jo jotain tehdäänkin.

    VastaaPoista
  147. Punainen mekko on todella kaunis ja sopii erityisen hyvin jouluun. Täällä on alettu joulua valmistella jo ajatuksissa, ensi viikolla jo jotain tehdäänkin.

    VastaaPoista
  148. Kyllä kelpaisi tuollainen punainen mekko itsellekin jouluksi :)
    tusanna_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Mukana ! Meillä on tulossa ensimmäinen joulu perheenä ja varmaan jotakin lämmintä vauvan vaatetta ompelisin joulupakettiin. :3

    VastaaPoista
  150. Kauniita vaatteita, tuo punainen pitsikauluksinen mekko on kyllä supersuloinen! Joululahjapuuhissa täällä ollaan parhaillaan, mitään isompaa en ehdi ompelemaan pehmeisiin paketteihin, mutta jotain pientä kivaa kuitenkin:) Ja Noshin lahjakortilla saisi muutaman mukavan paketin, mukana siis arvonnassa:)

    VastaaPoista
  151. Ihana jouluinen mekko! Täytyy täälläkin laittaa kauluspitsit tilaukseen, että ehtii joulumekon ompelemaan ajoissa. Mukana arvonnassa :)
    Suvi Maarit

    VastaaPoista
  152. Kauniita vaatteita! Haluaisin antaa jotakin itse tehtyä lahjaksi jouluna, mieluiten ihanista Noshin kankaista.

    VastaaPoista
  153. Ihania mekkosia ja takkikin aivan suloinen! Kivan jouluista tuo punainen joustocollege! Täällä odotellaan kovasti joulua ja Tampereen messujen jälkeen toivottavasti kangasvarasto karttuu ja pääsen ompelemaan jouluisia vaatteita :) Mukana arvonnassa! eeva.erkamo (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  154. Ihanat mekot! Mukavaa joulunodotusta :)

    VastaaPoista
  155. Pitsikaulus on aivan valloittava, oletko mistä hankkinut? Mukava arvonta! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat pitsikaulukseni olen tilannyt ebaystä, mutta esimerkiksi Majapuulla on nykyisin aika kattava valikoma eri kokoisia ja värisiä kauluksia (:

      Poista
  156. Ihana on tuo pitsikaulusmekko!
    Täällä on mietitty joulukalenteritoteutusta tänä aamuna, ettei jää viimeiselle marraskuun illalle, kuten vuosi sitten :)

    VastaaPoista
  157. Joulumekkoinspiraatiota hakemassa... Tuo punainen joustocollege onkin kiva idea pitsikauluksen kanssa tytön joulumekkoon. Miksei itsellekin! Noshin naisten mekkokaavaa odotellessa, perjantaina sen saakin tulostaa!
    Mukana arvonnassa, olisipa ihana ja hyödyllinen voitto!
    SuskuW

    VastaaPoista
  158. Suloisia mekkoja arkeen ja juhlaan,Noshin uudet kuosit ovat ihania! Kivoja juttuja olet ommellut, löysin blogiisi ensimmäisen kerran tämän "tourin" myötä :). Jouluverhoja olen vaihtanut, tuikkuja vaihtanut punaisiksi ja havuja kaiteeseen kieputellut, mutta lahjat vielä ihan suunnitteluvaiheessa =(. -Hannemaarit-

    VastaaPoista
  159. Ihanan inspiroivia! Joulua täälläkin odotetaan. Olohuoneeseen ripustettiin joulutähti ja sen tunnelmavalossa rakennettiin maja, johon saa taskulamppujen kanssa kömpiä. Joumakin@gmail.com

    VastaaPoista
  160. Ihania! Itse tulee todella harvoin ostettua yksiväristä kangasta vaan aina hurahdan noihin ihaniin kuvioihin, jotka jo itsessään tekevät vaatteista niin suloisia. Mutta siis tuo mekkotakki ja jouluinen mekko ovat niin upeat! Täällä jo lumentuloa odotellaan niin paljon että joka aamu on suuri pettymys kun yöllä ei taaskaan ole tullut lunta, jotta näkisi tonttujen jäljet ovatko käyneet ikkunan alla tarkkailemassa.;)
    ikonens84@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Voi joulu! Ihanaa että muutkin fiilistelevät jo.

    VastaaPoista
  162. Ihanat väriyhdistelmät tuossa eka setissä! Ja ihan täydellinen joulumekko pikkumyyllä:)
    Mun joulufiilis tulee yleensä ihan viimetingassa. Töiden puolesta joulua eletään jo tulevasta viikonlopusta saakka, joten se vähän vaikuttaa siihen oman fiiliksen saamiseen. Sitten kun kinkku on paistettu ja se tuoksu leijailee ilmassa alkaa mun joulu:)
    Mukana arvonnassa ehdottomasti!

    VastaaPoista
  163. Luulenpa, että meidän pikku myy saa samanlaisen koulumenot. ;) niin ihana tuo punainen on! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  164. Joulumekot piti laittaa! iPadi korjailee...

    VastaaPoista
  165. Jouluksi ommeltavaa! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  166. Voi, mistä sitä saisi aikaa kaikkeen joulupuuhasteluun... Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  167. Tein juuri samalla kaavalla mekon ja totesin sen aika hyväksi ja sillä voisi tehdä joulumekkoja sukulaistytöille

    VastaaPoista
  168. Ihan mielettömän kauniit vaatteet olet taikonut. Olet taitava ja idearikas. Osallistun arvontaan, jos vaikka arpaonni suosisi ja saisi joululahjan itselle. jvironen at hotmail.com

    VastaaPoista
  169. Hienot ovat luomuksesi. Olisi ihana voittaa lahjakortti, tekisin joululahjaksi veljen tytöille vaatteita!
    Eli mukana arvonnassa.
    annie.tedder(at)gmail.com

    VastaaPoista
  170. Ihana joulumekko :) Mukavaa joulun odotusta teille. Terkuin Mari

    VastaaPoista
  171. Mukana arvonnassa. Joulukamppeet onkin vielä ompelematta:)
    annukka.ylikangas@gmail.com

    VastaaPoista
  172. Tänä vuonna odotan joulua erityisen paljon, sillä saamme viettää sitä esikoisen kanssa. Joululahjaompelukset ovat vielä tekemättä, suunnitelmia on paljon. :)
    maikku_5@netti.fi

    VastaaPoista
  173. Lapset odottaa jo kovasti Joulua, ja ehkä itsekin! :). Olisipa kiva ommella heille jotakin pukinkonttiin, esim ihmistä Noshin kankaista!

    VastaaPoista
  174. Tuo punainen mekko on kyllä niin <3 Ihanan jouluinen. Minulla vielä kaikki jouluompelukset tekemättä. Onneksi on vielä aikaa :)

    VastaaPoista
  175. Tosi kauniita! Tuolta verkkokaupasta löytyisi varmasti jotain kivaa pukinkonttiin..
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  176. Vaatteet joulun pyhiksi vielä tekemättä ja lahjakortti tulisi siis tarpeeseen. Jossain mielessä vierastan joulutouhujen aloittamista jo loka-marraskuussa, mutta taidanpa joutua viikonloppuna piparkakkutaikinan tekoon. 😊

    VastaaPoista
  177. Oi mahdoton miten kaunis tuo pitsikaulusmekko! Wau! <3
    Arvontaan mukaan. Itse en osaa ommella, niin Noshilta löytyisi varmasti mukavaa täytettä pukinpussiin! :)
    jotaintekemista@gmail.com

    VastaaPoista
  178. Ihania vaatteita. Odotan niin huomisia messuja, että jospa sieltä jotain kankaita löytyisi, että joululahjoja pääsisi ompelemaan :)
    askareet@hotmail.com

    VastaaPoista
  179. Oi miten olisi ihanaa kerrankin voittaa, mukana siis ehdottomasti. isotmi78@gmail.com

    VastaaPoista
  180. joulua odotetaan täällä valmistaen lahjoja ommellen ja neuloen.
    Mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  181. Arvontaan mukaan.

    Onpas tosi ihana tuo punainen joulumekko! Jotain tuollaista voisin yrittää omallekin tytölle tehdä! :)

    VastaaPoista
  182. Mukana arvonnassa! Tuo pikkumyyn mekko on aivan ihanan jouluisen punainen juhlamekko. Oikein hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista
  183. Arvonnassa mukana! Ihania vaatteita olet tehnyt...itse paistoin juuri ensimmäiset piparit ja niiden tuomassa fiiliksessä ryhdyin miettimään myös ensimmäisiä joululahjoja.

    virpipohjonen(at)Hotmail.com

    VastaaPoista
  184. Joulun ododtus on kyllä vuoden ihaninta aikaa. Glögiä, jouluvaloja ja lahjojen väsäämistä <3 Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  185. Mukana ollaan :) Tämä aika on kyllä niin ihanaa kun saa alkaa valmistautumaan jouluun. Vaikka sitä on kuinka aikuinen, niin silti odottaa joulua melkein yhtä suurella innolla kuin lapsena :D
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  186. Upeita luomuksia sulla <3 Mukaan kivaan arvontaan. Odotan kovasti joulua ja etenkin ennen joulua tehtävää Rovaniemen reissua. Ekaa kertaa Santaparkiin, se on haaveeni :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  187. Ajatuksena on ommella tytöille ainakin yömekot joululahjoiksi :)
    scrantasalo@gmail.com

    VastaaPoista
  188. Ajatuksena on ommella tytöille ainakin yömekot joululahjoiksi :)
    scrantasalo@gmail.com

    VastaaPoista
  189. Mukana. :) Vähän ennen joulua olen muuttamassa takaisin kotikonnuille Ouluun, haluaisin niin valkean joulun! Joululahjaksi pitäisi vielä tehdä loppuun villasukat ja varrelliset huopatossut ja mahdollisesti keksiä jotain kivaa harmaasta fleecekankaasta. En malta odottaa myöskään joulusuklaita. ;)

    sonyhilu@hotmail.com

    VastaaPoista
  190. Joulua odotellessa täälläkin menee aika. Oikeastaan odotetaan joulupäivää, koska silloin matkataan Afrikan mummolaan. Toki muutenkin on ihanaa juhlia tyttöjen ensimmäistä joulua :)

    Annemariemilia@gmail.com

    VastaaPoista
  191. Joulua odotellessa täälläkin menee aika. Oikeastaan odotetaan joulupäivää, koska silloin matkataan Afrikan mummolaan. Toki muutenkin on ihanaa juhlia tyttöjen ensimmäistä joulua :)

    Annemariemilia@gmail.com

    VastaaPoista
  192. Superihanat ompelukset! Jouluksi teen ompeluksia lähinnä joululahjojen muodossa :)
    meripihka butnothingsallivegot@luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!