Tyllerölle ♥

12.2.16

Oih ♥ minusta tuli viime viikolla seitsemännen kerran täti ♥ Siskoni sai kolmen pojan jälkeen ensimmäisen pienen pienen tytön tyllerön  joko on liikaa sydämiä..? 

Ennen vauvan syntymää olin ehtinyt jo makustella, mistä kankaasta pienelle mahdollisesti jotain lahjaa ompelisin. Vauvan sukupuolesta ei kuitenkaan ollut tietoa ennen H-hetkeä, joten jätin tahallani lahjan ompelun syntymän jälkeen. Ja jei! Pääsin ompelemaan pienen mekon 
Bodymekko on ommeltu Verson puodin ihanasta "Sokerihiirestä". Tämä kuosi on yksi niistä harvoista joita olen ostanut useammassa eri värissä. Mekon kaveriksi tein leggarit Kootin mustavalkeasta sydän joustocollegesta. Ihanan pehmeän ja sileän laatuista tämä Kootin oman tuotannon jc! Asukokonaisuutta täydentämään surautin vielä kuolalapun.
Tätä mekkobodyä tehdessäni nyrjäytin melkein aivoni. Halusin nimittäin tehdä siitä kietaisumallisen.. Ompelujärjestys, kaavojen piirto sekä osien leikkaus tuottivat melkoisesti päänvaivaa. Voin sanoa ettei ollut ihan helppo projekti. Bodyn valmistuttua tuntui jo siltä, että olin luonut sellaisen palahirviön, ettei kukaan muu kuin minä itse edes osaa pukea sitä.. Päädyin tekemään pienen testin.. Nakkasin mekon miehelle ja pyysin pukemaan sen nuken päälle. Ihmeekseni mieskin selvisi hommasta, joten ehkä bodyllä on toivoa :D

 Mekon lisäksi tein vielä pienen jumpsuitin kun kerran pitkästä aikaa pääsin hiukan vauhtiin tuon ompelun kanssa. Siskoni ei pidä mistään vaaleanpunaisesta, glitteristä tai hörsöistä, mutta edes hiukan oli pakko kapinoida ja ompelin jumppariin pitsivetoketjun. Jumpparin kaveriksi tein vielä vauvabootsit. Kaavan näihin ihaniin bootseihin ostin täältä.

Melkoisen pientä nyhräämistä oli tuo tossujen ompelu. Päädyin silittämään erittäin ohuen tukikankaan sekä pääli- että vuorikankaaseen. Mutta nyt kun sain tehtyä nämä yhdet, voisin tehdä näitä kyllä lisääkin. Kivasti näiden ompeluun saisi tuhottua tilkkuja (: Nämä tossut vuoritin merinovillalla.

Lopuksi kankaiden jämistä ompelin vielä tilkkupeiton. Taustalla fleece ja kanttaus on tehty resorilla.
 Lahja on nyt valmis. Toivon todella, että muistan myös postittaa sen :D Tuppaan olemaan hyvä ompelemaan näitä lahjoja, mutta postitus yleensä venähtää :D Täytynee pistää mies asialle niin josko lahjan saajakin joskus saa tuotokset (:

Saattaisit myös pitää

35 kommenttia

  1. Oi ihanuus mikä lahja! Hieno viritys tuo bodymekko :) Onnea tädille ❤️

    VastaaPoista
  2. Mahtava paketti! Saaja on varmasti enemmän kuin onnellinen :) Onnea täältäkin tädille!

    VastaaPoista
  3. Miten toi pitsivetoketju ommellaan tuohon haalariin? Samanlainen olis suunnitelmissa ja kaavana ob 4/12. Siinähän on käytetty normivetskaria ja kantattu reunat. Miten siis ton pitsivetskan saa siististi? Miltä se kohta näyttää alapuolelta? Kiitos jo etukäteen avustasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsit ku tähän kommenttikenttään ei saa lisättyä kuvaa.. Mutta mutta. itse silitin ensin tukikankaan tuohon haalarin reunaan johon vetoketju ommellaan. Seuraavaksi ompelin saumurilla reunaan ompeleen. Käänsin tuon saumuriompeleen nurjalle ja ompelin päältä aputikillä kiinni. Lopuksi tikkasin pitsivetoketjun päältä paikoilleen.

      Olikohan yhtään apua..? Saumuriommel ja keltainen lankahan tuossa nurjalla näkyy, mutta itseä se ei ainakaan häiritse (:

      Poista
    2. Kiitos! Tuohan selvensi. Voitko vielä senkin aloittelijalle kertoa, että miten tuon hupun kanttauksen päät saa nätisti piiloon vuoren sisälle? Vai kuinka sä olet saanut nekin noin nätiksi?

      Poista
  4. Ihana ihana setti! Tuo jumppis erityisesti on aivanbsuper-suloinen! :) Onnea tädille!

    VastaaPoista
  5. Onnea tätsylle ♥
    Kerrassaan ihania ompeluksia eikä yhtään liikaa syrämmiä ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana setti! Ja hyvällä maulla koottu :) (Täytyy myöntää etten yleensä ole keltaisen ystävä, mutta näissä se vaan toimii!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo sokerihiiren keltainen pohja on kyllä todella hyvä keltainen (:

      Poista
  7. Olen kyllä täysin rakastunut näihin siun vauvalahjoihin! Tuo värien ja kuosien yhdistely on ilmiömäistä työssä kuin työssä.

    Ps. Tuollaisia pieniä bootseja voisin tilata kaksin kappalein tuohon muutaman kuukauden päähän, kaikki muut värit on ok paitsi vaaleanpunainen (tästä voinee jo jotain päätellä ;)

    -Taina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Taina ❤️ Täytyy alkaa penkoa tilkkuloovaa sillä silmällä :P

      Poista
  8. Aivan mielettömän ihana paketti! Ja mitä väri-ilottelua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Ja väriä tässä loskan keskellä kyllä tarvitaankin (:

      Poista
  9. Juuri niin ihanat vermeet pienelle tytölle kuin vai voi olla!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana lahja!! Tuo mekko ja jumppis varsinkin on ihania ❤❤❤ Onnea tädillekin perheenlisäyksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Vielä kun joskus pääsisi nuuhkimaan vauvaa ❤️

      Poista
  11. Aivan mielettömän IHANA setti <3 aurinkoisen ihana ja varmasti mieleinen, tuo jumppis varsinkin on ihana <3 onnea tädille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ ja sisko tosiaan onneksi rakastaa värejä (:

      Poista
  12. Suloinen setti! Ihanaa, kun on raikkaita ja reippaita värejä pienelle tytölle :).

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanan raikkaat värit vauvalahjassa!! Onnea tädillekin <3

    VastaaPoista
  14. Huhhuh, pökrään näitten sun ihanien lahjojen kuvia katellessa. Tuo värien yhdisteleminen ja niin siisti työnjälki, kateudesta vihreänä (vai keltaisena) kattelen taas kerran. Onnea tädille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️

      Ja voi ei tuo mun ompelujälki aina niin siistiä ole (: Ei vaan pidä välittää pikkuvirheistä ;)

      Poista
  15. Oi ihana lahja! Onnea tädille <3

    VastaaPoista
  16. Jumpsuitti ja tossut on ihanat! Kiitos kuin kerrot mistä tossukaavan saa ostaa, menen tilaamaan heti ja ompelemaan omalle vauvalle satoja tossuja, näyttää niin kivoille ja mukaville :)

    VastaaPoista
  17. Oi, ihania ompeluksia! Näistä saa kivasti inspiraatiota, olen vastikään innostunut ompelusta. Tuollaiset tossut olisikin kivat, täytyypi koittaa metsästää netistä tai lehdistä kaavaa, mielelläni suomenkielisestä teen, kun ei tuo ompelutaitokaan ole vielä ihan hallussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!