somat pandat

24.8.15

Mulla oli eilen mahtava päivä! Pääsin kaverin luokse kokonaiseksi päiväksi ompelemaan. Päivän täytti ompelu, juttelu, syöminen sekä auringosta nauttiminen sillä ompelimme kaverin terassilla. Ihan hirveästi ei valmista tullut, mutta Nappinjalta tilatut pandat sain onneksi tuhottu neitosille syksyvaatteeksi.
Viime syksyn suosikkimallini mekoissa oli  4/2014 Ottobren "Banana Sweet" mekko. Nappilistaa en jaksanut tälläkertaa mekkoon väsäillä, mutta hiukan varioimalle sain meidän vanhemmalla neitoselle melko soman mekon.

Tein kaula-aukon keskelle pisarahalkion jonka kanttasin yhdessä hupun kanssa. Tarkoitus oli laittaa pisahalkioon nappi, mutta lopulta jätin napin kokonaan laittamatta.

Mekossa olevat sivurypytykset tuovat ihanasti runsautta mekon helmaan. Ja suuria helmojahan meidän neitoset rakastavat.
 Hihat sekä huppu ovat Noshin multiraitaa.

Nuorempi neitokainen sai tällä kertaa paidan mekon sijasta. Kangas ei olisi kyllä enää isosiskon mekon jäljiltä mekkoon riittänytkään..
 Hihat samaa multiraitaa kuin isosiskonkin paidassa.

Samoin koko takakappale on raitaa.
 Etukappaleella "pisara" toisella olalla sekä yksi pandoista sai päähänsä rusetin.


Tänään olenkin surruutellut valmiiksi loppuja eilen "minilaneilla" aloitettuja ompeluksia. Ja olenpa siinä samalla huomaamattani saattanut aloittaa myös muutaman uudenkin ompeluksen :D Tässä koitetaan neitosten kanssa nautiskella vielä viimeisistä lomapäivistä ennen arjen alkamista.

Ihanaa alkuviikkoa 


Saattaisit myös pitää

16 kommenttia

  1. Söpöt neidit ja ihanat vaatteet! Banana sweet on tosi veikee malli, ootanpa, että Hilla kasvaa sen kokoiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ♥ Ja joo täytynee itekki tehä muutama uus mekko vielä tällä mallilla neideille! On sen verta hyvä kaava (:

      Poista
  2. Niin suloiset asut ja aikas hauska tuo panda-kuosi. Kiitos muistutuksesta, täytyypä kaivella tuo kaava ja viimeinkin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tämä kaava on kyllä hyvä (: Hiukan omille neidoille olen kaavaa kaventanut, mutta muutoin oikein passeli (:

      Poista
  3. Oo miten söpöjä:) ihanat väriyhdistelmät, tuo banana sweet on kyllä kiva kaava, kaksi mekkoa on itselläkin sillä valmistunut, froteesta ja velourista:) ois kyllä unelma jos sais joskus ommella koooko päivän ilman keskeytyksiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa oli minullakin tuollainen ompelupäivä ja teki kyllä hyvää (: Lisää onneksi suunnitteilla lähitulevaisuudessa. Toivottavasti sinullekin järjestyisi! Piristää kummasti (:

      Poista
  4. Huh huh miten ihania vaatteita taas kerran! :) Kiitos tästä blogista, saan sulta aina kunnon annoksen inspiraatiota :D

    VastaaPoista
  5. Pandat <3 Ja niin kivasti yhdistettynä raitoihin! Hurjan söpöset vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Tuossa Noshin raidassa oli täysin sama vaalenasinisen sävy kuin pandoissakin (:

      Poista
  6. Ihania vaatteita ❤ ! Ompelupäivät ovat varmasti jokaisen ompelevan ihmisen päiväunissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!