Vakosamettia!

28.8.11



Muutama viikko sitten huomasin, että syksyhän tekee jo kovasti tuloaan ja koulunalkuihin ei enää ole hirveän pitkä aika. Tämän lisäksi huomasin myös piikan vaatevarastoa taas tutkaillessani, ettei siellä ollut muuta ulkovaatetta syksyksi kuin oma vanha mintunvihreä tuulipuku, joka ei kyllä piristä syksyllä kenenkään mieltä (: Onneksi Ottobresta löyty taas apu tähänki pulmaan, tälläkertaa numerosta 6/2007.



Syksyhaalari on tehty oranssista vakosametista ja vuoren, ohjeesta poiketen, olen tehnyt fleecestä. Haaroissa on nepparit, jotta vaipanvaihto olisi vauvan kanssa liikuskellessa hiukan helpompaa. Yksityiskohtana haalarista löytyy äitini vanhalla marimekon paidalla päällystetyt napit, taskujen tehostenauhat sekä tuttiketjun hahmo. Ottobren ohjeesta poiketen en tehnyt hahmosta lintua, vaan pupun. Saman pupukuvan surautin myös koneella haalarin toiseen lahkeeseen. Pupukuva on puutöitä harrastavan anopin hahmoja.

Kommelluksitta ei taaskaan tämän ompeluksen kanssa selvitty ja pari viikkoa haalari kerkesi levätä jo keskeneräisenä keittiön arkkupakastimen päällä, kun en kertakaikkiaan ohjeesta ymmärtänyt mitä tulisi seuraavaksi tehdä. Koulutkin, inspiraatiota odotellessa, ehtivät alkaa, mutta lopulta tänä viikonloppuna välähti: tajusin leikanneeni yhden osan hieman väärin ja vähän paikkailemalla sain haalarin lopulta valmiiksi! (: Tietysti ilmat ovat viimepäivinä lämmenneet hurjasti, eikä haalarin tarpeesta tunnu enää olevan tietoakaan, mutta eiköhän se syksy sieltä ennemmin tai myöhemmin saavu, jotta haalari pääsee käyttöönkin! (:




Saattaisit myös pitää

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi!