Jollekkin kuitenkin

29.9.13

Tässä perheessä on aikataulullisesti melkoinen syksy tiedossa. Välillä aikataulut menevät niin päällekäin, että on turvauduttava lapsenvahtiin. Onneksi on ihania kavereita ja sukulaisia, jotka rientävät apuun tarvittaessa Lapsenvahdille palkaksi paita Ommellisen- hyvällä kaulusohjeella (: Kankaaksi valikoitui violettipohjainen pallojoustofrotee mustilla tehosteilla.

Kävipä kuitenkin harmillisesti niin, että paita osoittautui saajalleen hiukan huononmalliseksi hartioiden kohdalta. Onneksi ISOsiskoni lempivärit ovat samat, ja hän on kooltaan melkoinen kirppu, joten paita päätyi hänelle.Paidan kaavapohjana Jokatyypin- kaavakirjan raglanhihainen paita. Kaavaan lisäilty pituutta ja helmaresori. Hihoissa taas ne pitkät hiharesorit, joista niin tykkään ja pääntiellä tuo kaulushärpäke.Kauluksesta en tehnyt aivan samanlaista kuin Ommellisen ohjeessa, vaan lisäilin sinne pienet rypytykset.Kaulusta voi käyttää joko niin, että vetoketju on auki tai kiinni. Hiharesoreihin kokeilin ommella mustaa joustopitsiä ja hyvin toimii! Arvatkaa vaan löytyykö tuota joustopitsiä tästälähtien kaikista hiharesoreistani :D Katsotaanpa kuka sukulaisistani saa olla seuraava onnellinen blogitähti ;) Ja mitähän sille lapsenvahdille hyvitykseksi kehittelisi (:Saattaisit myös pitää

13 kommenttia

 1. Voi jestas, kun te ootte kaikki samannäköisiä!
  Katsoin ensin, että mites sun tukka on taas noin muuttunut:D
  Mutta joo, ihana paita ja mun pitää kans saada aikaiseksi tuollainen kaulus, kun olen kaulapalelija pahimmasta päästä. Aloittaisikohan pitsivetskareiden tilaamisesta?

  VastaaPoista
 2. Ai että mitä hienouksia jälleen! Ei näitä sun tekeleitä voi vaan kun ihailla!

  VastaaPoista
 3. voi kuinka ihana tämä onkaan!

  VastaaPoista
 4. Upea, pitsiresorit täydentävät kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 5. Johan on samannäköistä porukkaa. Kuin unelmatorttuviipaleet :D Katsoin kanssa, että tukka on saanut uuden värin, mutta et ollutkaan sinä. Ihana paita ja kiva uusi käyttökohde taas pitsille.

  VastaaPoista
 6. Niin samaa näköä kyllä, niin ne sisarukset on. :) Mä tulisin mielelläni lapsenvahdiksi jos palkaksi saisi nuin hienon paidan. ;D

  VastaaPoista
 7. Hauskaa, miten samannäköiset siskokset! Tosi hieno ompelutyö taas!

  VastaaPoista
 8. Vau, samaa katoin mäkin kuin monet muut, että oot pidentänyt ja värjännyt hiukset! Tosi makee paita, mulle on selkee violettivaihe menossa, kun ihastun kaikkeen violetin/lilansävyisiin kankaisiin ja vaatteisiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!