Vinoja seeproja?

30.6.14


Edellisten mekkojen jäljiltä oli viellä päästävä testaamaan Mallikelpoisen Emmin hihaohjetta ihan teeppareihin. Paininjalan alle päätyi Noshin uudet seeprat.


Mekkojen hihoista viisastuneena kavensin hihaleveyttä hiukan ja nyt hiha on mielestäni sellainen kuin sen pitääkin.


Molempien neitosten paidoissa yksi seepra sai rusetin päähänsä. 


Ja saattoipa ehkä käydä niin, että noiden seeprojen kanssa samaan aikaan meille kotiutui myös Noshin uutta vinoraitaa. Vinoraita taipui yhdessä eurokankaan palalaari- löydön kanssa kesämekoksi.

Helmasta haavelin kokokelloa, mutta kangas ei siihen aivan riittänyt.


Vyötärölle ompelin mustasta trikoosta laskostetun "vyön", joka kiertää koko mekon.Yläosa on edestä ja takaa yhtä avonainen.Melko mahdotonta tuo koko porukan poseeraus tuntui olevan :D


Saattaisit myös pitää

14 kommenttia

 1. Ihania ompeluksia,jälleen. Mutta saanhan olla utelias. Seisotko jotenkin hassusti vai onko mahdollisesti pienen pieniä vaatteita tulossa blogiin nähtäville?? Vai onko se tuo vinoraita mikä luo optisia harhoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienenpieniä vaatteita on kyllä lähiaikoina tulossa blogiin, mutta kaikki ovat lähdössä lahjoiksi ;)

   Poista
  2. Optinen harhako siis iski ;-) Kieltämättä olen itselleni kasvattanut viime aikoina mm suklaahippu kekseillä huvikummun. Tein jopa pari hupparia vanhalla hyvällä kaavalla ja kauhukseni huomasin, että kääk ovat liiankin sopivia!
   Seuraan blogiasi aikalailla jatkuvasti, mutta kommentointi tuppaa jäämään, kun kone välillä antaa kommentoida, välillä näyttäänimimerkin ja välillä sitten kaikki toimii ihan jees. Toivotaan, ettänyt toimii,koska yritän sanoa, että ompeluksesi ovat tosi ihania aina :-)

   Poista
 2. Komppaan ylempää kommenttia ;)
  Mutta asiaan. Tuo malli on kyllä minustakin huippu, nyt vain odotellaan kesää ja lämpöä, että teidän seeprat pääsevät kirmaamaan kunnolla pihanurmelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä lämpöä ootellessa! Alkais jo tulla niin pääsis kesähepenetki käyttöön :D

   Poista
 3. Nuo typyköiden paidat on tosi ihanat, melkein alkoi tehdä mieli itsellekin :) Ja mekkosi kaunis, hienosti taas ideoitu ja toteutettu ♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis nainen <3 Kauniit lapset <3 Ja ihanat vaatteet <3
  Ja ihan hitokseen hyvin istuu toi sun mekko.

  VastaaPoista
 5. Joka kerran täällä sinun blogissasi ilahtuu näistä ihanista vaatteista! Nämäkin saivat piristymään, kivoja yksityiskohtia ja kekseliäitä ratkaisuja!

  VastaaPoista
 6. Oih, mitä söpöyksiä jälleen! :)

  VastaaPoista
 7. I love the dress you made for yourself! Really pretty

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!