Tähdenlentoja ♥

9.11.14

Meidän neidot on pitkin syksyä pyydelleet tähtipaitoja. Pari viikkoa sitten ompelulaneilla tartuin vihdoin tuumasta toimeen ja painoin perunalla vihreälle ja keltaiselle joustocollegelle erikokoisia tähtösiä.


Jäljestä halusin rosoisen ja epätasaisen. Tehosteväriksi paitoihin pääsi vaaleanpunainen. Vihreä jc Noshilta ja keltainen PikkuPiltistä.


Muutaman tähden päädyin korostamaan myös vaaleanpunaisilla tikkauksilla.

Takakappaleisiin lennähti myös muutama tähtönen. 

Kaveriksi paidat saivat Metsolan mustavalkoisesta joustocollegesta talvisemmat leggarit. Ainakin esipesusta kangas selvisi moitteettomana ja toivon, että se kestäisi hyvin myös jatkossa.Laneilla valmistui paljon muutakin, mutta koulukiireistä johtuen saattaa vielä vierähtää tovikin ennenkuin ne tänne päätyvät. Melkoisen väsyttävät kolme viikkoa koulussa takana. Onneksi isänpäivän kunniaksi koko perhe sai levätä! (:

Ihanaa isänpäivää kaikille!

Saattaisit myös pitää

11 kommenttia

 1. Täydelliset! Ja oli ilo ommella yhdessä <3

  VastaaPoista
 2. Todella kivat paidat ja leggarit! Pitäisi itsekin painaa useammin, vaatii vaan sen aloittamisen.

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva idea! Ajatus lähti itsellä heti surraamaan ja kehittelemään jotain vastaavaa, tosin poikamaisempaa ;-)

  VastaaPoista
 4. Tähdet on varma hitti aina :) Mahtis toteutus! Tsemppiä koulun kanssa ♥

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavat setit! Olen ihan hurahtanut tähtiin. Pitääkin ottaa itseä niskasta kiinni ja kokeilla tuota kankaanpainantaa :) Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä kouluun :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on tytöllä samasta kankaasta leggarit ja musta ne meni melkeen heti kuluneen näköiseksi :/ Musta haalistui ja siihen tuli pesuhahtuvaa. Kivat setit olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Ihania tähtösiä teidän tähtitytöillä. Tästäkin taas huomaa, kuinka vähin elein saa aikaan ihan oman näköisen kankaan. Tosi pirtsakat ja raikkaat tuli, sopivat juuri tuollaisten leggareiden kanssa.

  VastaaPoista
 8. Ihanat tähtöset <3 Tosi raikkaat!

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihania vaatteita taas! Minun kyllä täytyy nyt ottaa vinkistä vaarin ja kokeilla perunoita muuhunkin tarkoitukseen, kuin ruoanlaittoon ;D

  VastaaPoista
 10. Noi on niin kivat! Perunapainanta kunniaan, se ei ookaan vaan lapsien askartelu-juttu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!