Hukkia

6.3.16

Meidän neidoilla on ensi viikolla päiväkodin vuosittainen valokuvaus. Vaatteita toki löytyy ihan valmiina kaapistakin, mutta näin lomalla minusta oli kiva ommella neitosille kuvia varten jotain uutta päällepantavaa. 

Verson puodin "Hukka"- kuosi on pyörinyt kaapissa enemmän ja vähemmän käyttämättömänä viime syksystä asti. Jotenkin en ole raaskinut sitä leikellä. Nuorempi neitokainen sai aiemmin esiteltyyn kesämekkoonsa yhden susihukkasen, josko nyt menisi oikein ;) Joten innostuin leikkelemään lopunkin kankaan hyötykäyttöön.


Nuorempi neitokainen sai kangaskapinan okran värisestä joustocolleesta mekon, johon taiteilin taskut susihukkien päistä.


Taskut tein mustasta joustocollegesta ja niiden yläreuna mukailee susihukkan korvien muotoja. Susihukat tikkailin suoralla ompeleella taskuihin ennen taskujen varsinaista kiinnitystä mekkoon.

Mekon helmaosa on suorakaiteen mallinen ja se on vain laskostettu mekon etu ja takakappaleeseen sopivaksi.


Pääntiellä on tuollainen V-leikkaus, jonka bongasin viime vkloppuna Hommahuoneen Sanne-Maijan ihanista ompeluksista. Vanhempi neitokainen sai lyhythihaisen mekon lopusta "Hukka"-kankaasta. Mekko on "laatikkomallia". Vyötärölle ompelin kolmipistesiksakilla framilonin, jotta mekko saisi jonkinlaisen muodon.


Kaveriksi mekolle syntyi vielä glitterjoustocollegesta "neuletakki".Etukappaleelle ompelin saumojen sisään myös taskut.


Tarkoituksena oli saada neitokaisille omannäköiset vaatteet kuviin. Kuitenkin niin, että niistä löytyy jotakin samaa. 


Toivottavasti oikeissa kuvauksissa ei käy näin ;)


Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille 

Saattaisit myös pitää

6 kommenttia

  1. Oi <3 <3 <3. Nuo tytöt! Taas kerran suuri ihailuni mahtavista yhdistelyistä ja lasten persoonat niin kauniisti huomioiden. Okra, musta ja valkoinen, pettämätön väriyhdistelmä. Taskut hieno oivallus ja hienoa, jos minä olen jotenkin pystynyt inspiroittamaan sinua <3. Itse nappasin idealaatikkoon sinulta rimpsuhelmamekkoset, sen suitsait tehdyn paidan ja instassa näin tyttöjen värityspuuhat. Joten kiitosta vaan itsellesi :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköiset mekot! Oi kuinka suloinen tuo viimeinen kuva :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat mekot! Huikea Peppi meets Liisa Ihmemaassa -meininki. Tuo pienemman keltainen on vaan yksinkertaisesti upea ja tyylikäs, ja isomman hauska ja sopivan boheemi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!