serkukset

19.6.16


Meillä oli tänä viikonloppuna neitosten serkkutyttö yökyläilemässä. Neitosilla tuttuun tapaan illalla kikattelut venähtivät ja totesin yhdeksän jälkeen, etten ehkä hetkeen pääse nukkumaan itsekään. Puoli kymmenen aikaan sain loistoajatuksen! Päätin surautella kolmikolle aamuksi samistelumekot.

Luonnollisesti halusin tehdä kellohelmaiset mekot sillä nehän tunnetusti ovat pienten neitojen suosikkeja. Seuraavana ongelmana oli löytää tarpeeksi kangasta kolmeen kellohelmaiseen mekkoon. Onneksi Nappinjalle suunnittelemiani diagonaaliraitoja löytyi kolmessa värissä passelit pätkät.

Tyttöjen serkkutyttö sai mekkonsa korallin- sävyisestä diagonaaliraidasta. Tehosteeksi neidon lempiväriä violettia olan pitseissä.
Omista neidoista vanhempi sai pinkin mekon. Tätä oli ehditty toivoakkin jo tovi. Tehosteena neidon toista lempiväriä vihreää.
Nuorempi sai lopulta mekkonsa tästä vaalean harmaasta diagonaaliraidasta. Tehosteena neidon lempiväriä punaista.


En tehnyt etu- tai takakappaleelle vyötärölle saumaa sillä en tahtonut katkaista raitoja. Sivussa kohdistukset luonnollisestikin kulkevat sitten miten sattuu..


Kaikkien neitosten mekkojen etukappaleelle tikkailin ihanaiset Viljamin puodin pandat. Olivat harmillisesti viimeiset tilkut lajiaan.
 Takakappaleelta löytyy myös pitsisuikaleet.

Ja voitteko kuvitella, että tuollaisia pieniä kikattavia neitokaisia on melkoisen haasteellista kuvailla :D Tovin aikaa saatiin yhteiskuvia räpsiä ennen kuin löytyi edes muutama missä neidot ovat edes suurinpiirteinkään paikoillaan.


Leppoisaa tulevaa viikkoa kaikille 

Saattaisit myös pitää

8 kommenttia

 1. Voi miten ihana setti mekkoja ja tyttöjä! ♡ Tosi kiva tuo raitakangas.

  VastaaPoista
 2. Kikatus kuuluu tänne saakka :D. Ihanaa tyttöenergiaa ja ovat kyllä näyttävä näky mekoissaan. Helmat vain hulmuamaan ja katseet kääntyvät. Pitsi antaa sopivaa pehmeyttä reippaalle raidalle. Siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 3. Voi, tytöt! Mahtava kesä tulossa uusissa hienoissa mekoissa! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvälle mielellehän tässä tulee, kun luki tämän postauksen ja näki nuo ihanat mekot! Ihan muistot palautuu mieleen omien serkkujen kanssa vietetyistä kikatushetkistä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat mekot, niissä tyttöenergia pääsee hienosti vauhtiin :)

  VastaaPoista
 6. Valloittava tyttökolmikko upeissa samistelumekoissaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!