Putiikki Pietamo

30.10.16


Sain pari kuukautta sitten kutsun Tampereella sijaitsevaan Putiikki Pietamoon. Putiikki on suhteellisen uusi ilmestys Tampereella ja sitä pyöritetään kahden taitavan naisen voimin. Putiikin tarjontaan kuuluu pieni valmisvaatemallisto sekä kangasmyynti. 


Kankaita löytyy moneen eri tyyliin. Oli kuosillista ja yksiväristä, resoria, trikoota, joustocollegea, merinovillaa jne. Täytyy sanoa, että melkoinen piristys Tampereen kangasvalikoimaan. Putiikilla löytyy myös nettikauppa, jossa pääset tutustumaan kangastarjontaa. 


Omalla kangaskaupaplistallani tämä puoti nousi saman tien melko korkealle. Tunnelma puodissa oli lämmin ja palvelu oli erinomaista. Putiikista löytyi myös pieni leikki- ja oleskelunurkka. Ja mikä parasta! Kankaiden lisäksi puodista löytyivät myös ompelulangat, Organin neulat, saumurilangat sekä paljon muuta ompelussa tarvittavaa tilpehööriä. Nyt ei enää tarvitse mennä eurokankaaseen lankaostoksille.
Viivyin puodilla peräti kaksi tuntia tutkiessani tajontaa. Blogiyhteistyön merkeissä sain vielä mukaani pätkät vapaavalintaisia kankaita ja muutaman ompelulangan. Tälläkertaa mukaan valikoitui melko syksyisiä sävyjä.


Vanhempi neitokainen sai dotstripe jerseystä itselleen "salsamekon". Tällä samalla mallilla tuli aiemmin syksyllä tehtyä neidolle yksi mekko toisesta kankaasta. Hulmuava helma on ollut neidon mieleen, joten päädyin tekemään neidolle toisenkin.Mekkoa koristamaan pääsi ruusuke josta löytyy "muuttama" timantti.

Mekon kaveriksi syntyi polvipaikkaleggarit. Tällaisten ompelua on jo tovi pitänyt kokeilla. Onneksi nyt jaksoin värkkäillä. Ovat meinaan aika hauskat. Nuorempi neitokainen puolestaan sai "laskos-tasku-mekon" rusetilla.


Mekon takakappaleella on vetoketju koristeena.


Lisäksi nuorempi neitokainenkin sai polvipaikka leggarit. Molempia asukokonaisuuksi on ehditty pitämään jo monta viikkoa. Täälläpäässä kirjoittajalla on vain ollut niin kiire viimeisten koulujuttujen kanssa, että blogiaikaa ei oikein ole ollut. Joitan ompeluksi tosin olen vilautellut instassa. Käykäähän sieltä katsomassa viimeisimmät kuulumiset.

Saattaisit myös pitää

4 kommenttia

 1. Ihanannäköinen putiikki! Kaunis värimaailma valitsemissasi kuoseissa. Ja kivat vaatteetkin olet niistä tekaissut. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä! Jostain syystä en ole vieläkään kerennyt vierailulle asti, pitäis kyllä ehdottomasti mennä :) Ihanat vaatteet olet tehnyt tytöille!

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat kankaat, että myös niistä tehdyt vaatteet. Molemmat tekevät toisilleen todellisen palveluksen loistoon nousussa. Tsemppiä koulukiireisiin, täällä kiireillään töiden kanssa, eikä edes tunnin lisäaika antanut pelastusta :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit <3 Mulla on myös tuota Shalmiakin dot stripe kangasta molemmissa väreissä ja olenkin miettinyt mitä tuosta mustakeltaisesta voisi tehdä ja sehän sopii mekkoseksi ihan tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!