Keltaista

15.6.12

Viime viikolla juhlittiin serkusten kesken hieman etuajassa siskonpojan viisivuotis syntymäpäiviä ja totta kai keltaisissa merkeissä (: Masu-asukki oli vielä masussa, mutta mahduin vielä ompelukoneen taakse ja sain taijottua poitsulle kaksi keltaista paitaa syksyä varten.Ensimmäinen paita syntyi keltapohjaisesta pallokankaasta, josta aikaisemmin jo innostuksissani ompelin omalle muksulle legginsit. Epäilin jo silloin että kangas ei enää riittäisi hihoihin asti, mutta tässä tapauksessa se oli mielestäni kyllä onni! Pakon edessä jouduin tekemään hihat valkoisesta trikoosta minkä ansiosta paidan ilme kirkastui mielestäni aika tavalla (: Aplikointiin ei tarmo oikein enää raskauden viime metreillä riittänyt, mutta onneksi omasta tilkkuloovasta löytyi seppälän vanha yöpuku, josta ryöstin ankan poitsun paitaa varten (:Toisen paidan kankaan tilasin Fabriinasta ja siihen ompelin muutaman vihreän taskun omasta vanhasta marimekon paidasta. Kierrätys mukana myös siis tässäkin luomuksessa (:

Jälkimmäisen paidan kankaan jämistä saivat osansa myös omat lapset, kun vanhemmalle ompelin siitä paidan ja nuoremmalle housut ja vauvamyssyn (: Paitaan aplikoin kaulakorun ja vauvan settiin sydämmet äitini vanhasta marimekon paidasta (:

Pakko viellä hehkuttaa näistä kokolapuista ja pesumerkinnöistä! Pitkään on mielessä ollut niitä tilata ja vihdoin ennen synttäripaitojen ompelua sain tilauksen tehtyäkin! Voi sitä riemun hetkeä kun ensimmäinen pesumerkintä oli paikallaan! Omat tekeleet näyttivät heti paljon paremmilta ja huollitellummilta (:

Laput tilattu Royal-tuotteesta.

Siskonpoika sai vielä yhden syntymäpäivälahjan kun nuorempi neitimme syntyi maailmaan pojan virallisena syntymäpäivänä (:

Saattaisit myös pitää

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi!