Väijyssä!

21.8.12Meijän tietokoneen-hiiri on ollu jo pitemmän aikaa vähän kenkku ja pari viikkoa sitten kuvien muokkaus sillä kävi täysin mahottomaksi niin blogin päivittäminenki jäi sitte pienelle kesätauolle. Monta projektia on kerenny siinä ajassa tulla valmiiksi niin päivittelen niitä tänne sitte uteliaitten katteltavaksi kunhan kerkeän (:

Yksi valmistuneista luomuksista on vanhemman neidin huppari loppukesän kylmeneviin päiviin. Hupparin sydäntrikoo, keltainen resori ja hupun keltainen trikoo on tilattu jo keväällä Fabriinasta. Ihana rengasvetoketju on puolestaan Royal-tuotteesta. Aplikoinnit on jotaki laatikonpohjalla olleita jämäveloureita (: Hupparin kaavat on muokattu Ottobre lehden numeron 1/12 BrumBrum hupparista. Jätin alkuperäiseen huppariin verrattaessa vain taskut, helman resorin ja vuoren pois ja lisäsin ripustusrenkaan niskaan niin sain mieleiseni.

Huppari on tässä parin viikon aikana ollu kyllä jo kovassa käytössä ja ainaki tuntuu olevan ihan käyttäjänsäkki mieleen! (: Erityisesti hupparissa koko perhettä ihastuttaa rengasvetoketju! Äidin ja isin silmään se on niin soma ja pukemaan opettelvan neidin taas on renkaan ansiosta helppo sulkea ja avata ite oma vetoketjunsa.

Samalla nyt kun päivittelemään aloin niin vielä kuva neitien ristiäismekoista, jotka tein mangonvärisestä sydänvelourista. Kaava näissä oma melko yksinkertainen perusmekko johon lisäsin vain somat taskut kumpaisellekkin (:Saattaisit myös pitää

2 kommenttia

 1. Tulin piipahtamaan vastavierailulla täällä blogissasi ja en voi kuin ihastella kaikkia näitä ideoita, jotka olet onnistuneesti toteuttanut :) Paljon sellaisia, jotka itselläni vasta suunnitteluasteella.

  Taidankin jäädä lukijaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla kehuja omista röpellyksistä (: Ja tervetuloa lukijaksi! (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!