Jäätelö sulaa!

20.7.12Hupsheijakkaa! sade on ainakin hetkeksi väistynyt auringon tieltä ja vanhempi neideistä sai sen kunniaksi uuden kesäsetin. Paidan Pauli-pingviinikin on jäälautalla viettämässä kesäpäivää, aurinko vain meinaa tehdä raukkaparalle tepposet sulattamalla jäätelön ennen ensimmäistäkään puraisua!

Jonkun aikaa on nyt tullut harjoiteltua nuita aplikaatioita ja päätin siirtyä astetta haasteellisempaan ompeluun. Näin moniosaista aplikointia en ole ennen tehnytkään, mutta kaikki sujui hyvin ja paidasta tuli kerrassaan hieno (kerrankin :D ). Paidan etupuoli on tehty kahdesta kankaasta, taivas turkoosia pilvitrikoota ja jäälautta valkoista trikoota. Muutoin paidassa on käytetty turkoosia pilvitrikoota ja pääntien, hihojen ja helman kanttaukset ovat mustaa resoria. Pingviini on ommeltu veluurista. T-paidan kaava on oma muokkailu, jostain perus t-paidan kaavasta.Paidan kaveriksi ompelin mustan hamosen jolle muutenkin tuntuu olevan tarvetta, kun melkein kaikki neidin paidat ovat kuviollisia (: Hame muutoin aivan perus hame, mutta ompelin siihen piristykseksi pyöreät taskut. Voipahan sitten kivistä innostunut neiti raahata äidille kotiin matkamuistoja puistoreissuilta :D

Saattaisit myös pitää

3 kommenttia

  1. Teidän pikkuiset pukeutuvat kyllä tyylillä! :D Aika usein huomaa, et vanhemmat ei jaksa välittää sopiiko nyt lapsen paita ja hame/housut - ja uniikit vielä! Hienoa, et näkyy jo jokin ns. tuotemerkki (; Terkkuja ja iso hali!

    VastaaPoista
  2. Kiittis! (: Ja halit toimitettu kummitytölle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!