Sieniä syksyksi

7.9.12



Kävinpäs pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa elämässäni Me&I:n kutsuilla! Merkki on jo pidempään ollut tuttu, mutta yhtään vaatekappaletta en aikaisemmin ole omistanut. Kaikenlaisia ihanuuksiahan sieltä olisi omille lapsille löytynyt jos vain kukkaro olisi sen sallinu (: Hillitsin kuitenkin ostovimmani ja tydyin yhteen mekoon ja leggareihin jotka kääräisin vanhemman neidin joululahjapakettiin (:



Kutsuilta kuitenkin jäi elävästi mieleen ihanat punaiset haaremihousut joissa pieni nallekarhu kurkistaa taskusta. Taskuidea oli sen verran ihana, että päätin hieman varioida sitä oman muksun housuihin, housuiksi ompelua kun on odotellut jo keväästä asti kaapissa punainen velour. Perus housut on kuitenkin niin tylsä ommella, että homma on siirtynyt koko ajan vain eteenpäin. Sopivasti velour sitten ideointivaiheessa päätyi keltapohjaisen sienikankaan viereen ja vola! tasku onkin sienen varsi (: Kaveriksi tietty housuille vielä ideaa avittaneesta trikoosta paita raglanhihoilla. Koko komeuden kruunaa keltainen (Me&I-tyylinen) velourpipo, jossa myös aplikoitu sieni.



Housujen ja lakin velourit Fabriinasta, samoin resorit, keltainen sienikangas jokunen viikko sitten kestovaippakaupan alesta. Kaavat haaremihousuihin on jostain Ottobren numerosta (kaavoihin en ollut kirjoittanut lehteä ylös), paidassa oma kaava ja pipoon katsoin vinkkiä täältä.





Siinäpä oli taas viimeviikon päikkäriaikojen aikaansaannokset. Tälläviikolla ompelu onkin jäänyt kokonaan kun lapset ovat kuumeilleet :/ Kurjaa on ollut varsinkin vanhemmalla muksulla kun ulos ei ole päässyt. Toivottavasti tauti saadaan nyt pian selätettyä niin alkaisi taas normaali arkikikin sujua (:

Saattaisit myös pitää

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!