Pehmoista ja lämpöistä

12.12.12Viikonloppuna tämä perhe siirtyy pohjoiseen joulunviettoon ja tälle äidille tuli kiirus tehdä vanhemmalle neidille villahaalari edellisen pieneksi jääneen tilalle. Neulominen ei ole oikein viime aikoina ottanut sujuakseen, joten Majapuun ihana sydän-merinovilla sai pelastaa tämän äidin kiipelistä.Haalarin kaavana OB 6/2012 "Nukkumatti". "Resoreina" Majapuulta tilattua mustaa merinovillainterlockia. Vetoketjuna valkoinen piilovetoketju EK:sta. Mustanhan siihen olisin halunnut, mutta koska paikallisessa EK:ssa sellaista ei juuri nyt ollut, sain tyytyä valkoiseen. Vähän pompahtaa nuista harmahtavista sydämmistä, mutta menköön nyt (:

Kaveriksi haalarille pipo ja tuubihuivi. Pipon valmistuminen raastoikin sitten hermoja hiukan enemmän, kun pipon muotoilu ei ottanut onnistuakseen sitten millään. Viiten kertaan taisin sen kanssa koneen eteen istahtaa ja muutaman kerran oli ratkojallakin käyttöä. Viimeisillä sovituskerroilla neiti olikin jo valmiiksi sitä mieltä, ettei se ole sopiva. Onneksi lopulta tuli se sellainen työvoitto ja pipo istuu päähän!Pipokankaan kolmeen sydämeen ompelin heijastinkangasta, jotta pieni vipeltäjä näkyisi paremmin pimenevissä illoissa. Lisäksi ompelin heijastinnauhaa peittämään pipoon tullutta ylimääräistä saumaa, kun jouduin lisäilemään pipoon kangasta :D Onneksi sentään tuubihuivi syntyi ilman ongelmia.Loppuviikosta vielä viimeiset ompelut ennen joulua. Saa nähdä mitä sitä enää jaksaa tuon pipon jälkeen ommella :D Onneksi mieltä lämmittää tämä Liebster-blogi palkinto jonka sain TanNapero blogin pitäjältä Tanja V:ltä. Kiitos ihanasta kunniasta! Toivottavasti sen myötä tosiaan tulisi myös uusia lukijoita (:Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia ja tämän Liebster-palkinnon tarkoituksena on saada huomio blogeille, joissa on alle 200 lukijaa. (sovin tähän siis hyvin :D)

Säännöt kuuluvat näin:

1) Kiitä antajaa ja ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. Kiitin jo yllä, mutta kiitän viellä uudestaan sillä olen niin haltijoissani! (: Kiitos Tanja V.

2) Valitse viisi (5) blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3) Toivon, että annat tämän eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi. (Itse valitsin vain monista suosikeistani tai seuraamistani blogeista 5 blogia.) =)

Oma tunnustukseni lähtee seuraaville blogeille:

Kotikolon oivallukset
Pikku-ukkonen
Ilolla tehty
Lauriida
Made for Apes

Saattaisit myös pitää

17 kommenttia

 1. hana kokonaisuus! Ja onpa siististi onnistunut tuo vetoketju <3. Joskus vaan toiset vaatteet vastustavat enemmän, niinkuin tuo hattu. Mutta lopputulos on sitten sitäkin palkitsevampi. Hattu on aivan mielettömän hyvin onnistunut! Piti ottaa uusiksi kommentti, kun nyt vasta huomasin saaneeni tunnustuksen. Kiitos, se lämmittää sydäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hävisi kommentin alusta hana kokonaisuus = ihana kokonaisuus :D.

   Poista
  2. Joo se hattun ompelu oli kyllä tuskien taival! Mutta sainpa sen kuitenki kuntoon niin ei menny kangas hukkaan ;)

   Poista
 2. Voi miten ihana setti! Sydämiä ei ole ikinä liikaa! =)

  Tätä sydäntä olisi ollut ihana saada itelle ja tytölle mut ehdin tilaamaan omat villat jo pitkää ennen kun nää tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki tuli kiire näpytellä tämä ostoskoriin etten jää ilman (: Ihana kun jäit lukijaksi!

   Poista
 3. WOW. Superihana! Tuo sydänvilla on kyllä niin ihanaa.. Harmillista, kun sitä ei enää ole. Ja kiitos tunnustuksesta <3 Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos (: Oli käyttäjänkin mielestä "hieno yöpuku" :D Kyllä se äiti osaa :D

   Poista
 5. ihania ompeluksia! ja kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis villasetti! Aivan super-upea nyös tuo edellisen postauksen tonttuasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Nuoremman neidin tonttuasu saakin odotellas sitten bloggausta jouluaattoon asti ;)

   Poista
 7. Ihana setti ja ihanat noi heijastin sydämet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään ollut jo mielessä tehdä pipo jossa sitä heijastinkagasta on (: Aika hyödyllinen juttu kuitenkin.

   Poista
 8. Ei oo yhtään liikaa sydämiä, hurmaavan söpö setti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!