Riemulista

7.2.13Riemulia oli saatava kun näin sen Verson puodissa myynnissä. Varmuudeksi otin sitä metrin, kun en tarkkaan tiennyt mitä siitä tekisin. Kankaan saavuttua tein vilkaisun tyttöjen vaatelaatikohin ja totesin, ettei neideillä ole akuuttia tarvetta vaatteille. Kankaiden säilytystila on hiukan kortilla, joten sain hyvän syyn rohmuta koko kankaan itselleni!

Tein pitkänmallisen hupparin, jossa helmassa korkea resori. Vetoketju sivussa tykkään epäsymmetrisistä asioista ja hupu johon yhdistin korkean kauluksen. Hihoissa tietty ne kissankäpälät pitkät resorit. Leveämmässä etukappaleessa helmassa tasku, jossa rusettikoriste. Huppari tehty omalla kaavalla.
Riemuli suorastaan huusi päästä yhteen Majapuun marjapuuron värisen resorin kanssa, jonka vuoksi toinen hiharesori marjapuuronvärinen ja toinen musta. Hupun vuori melkein saman väristä interlocktrikoota Kangastukusta. Samalla trikoolla vuoritin myös vetoketjun  molemmilta puolin, jottei hurmurin nurja puoli näy kun vetoketjua pitää auki. Huppari ei siis ole vuoritettu kokonaan.

Mieskin yllättäen tykästyi kyseiseen kankaaseen, joten hiukan harmittaa etten tilannut sitä enempää. Onneksi kuitenkin pidin pääni ja tein kankaasta itselle. Pimeässä otetut kuvat eivät ehkä anna oikeutta hupparille, mutta se on kyllä eittämättä hienoin huppari jonka omistan (:

P.S Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin taskun reunassa olevan ompelumerkin omalla kuvallani (: *hih* Vihdoin sellaiset ihanuudet turhakkeet sain tilattua.

P.P.S Viime postauksen jälkeen tuli hirveästi uusia lukijoita. Ihanaa! (: Kaikille kovasti tervetuloa!

Saattaisit myös pitää

27 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihme mielenvikasuus iski ku piti saada vaaleanpunaset yksityiskohdat :D

   Poista
 2. Ihana tuo rusettitasku. Miten ihmeessä sie keksit kaikki yksityiskohdat.

  VastaaPoista
 3. Tosi upea ja toi rusetti sopii ihanasti! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Myös vanhempi neidoista kehu, että äiti on kaunis kun pistin tämän päälle (:

   Poista
 5. Tämä on kyllä aivan huippuihana, niin kuin edellisen postauksen mekkokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Molempien toteutus onnistui yllättävän hyvin.

   Poista
 6. Siis huippu ja metri riitti? Mullakin ois tätä jonkinlainen pala vielä, täytyy mallata saisko siitä itelle jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu metri riitti hyvin. Jäi vielä kangasta ihan sellanen hyvä pala, että saa muksuillekki vielä jotaki pientä (: Ei muuta ku mallaileen ;)

   Poista
 7. Tosi hieno, jännä huppuratkaisu. Minä suunnittelin yhdistäväni kankaaseen pinkkiä. Tilasin vain sen verran vähän kangasta, ettei sitä riitä kuin tytöille, itse jään nuukuuksissani ilman. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkin kanssa varmaan myös todella hyvän näköinen! (: Itseäkin vähän harmittaa etten tilannut enempää kun mieskin tosiaan kankaasta yllättäen innostui o.O

   Poista
 8. Aivan älyttömän hienoja luomuksia ja miten siistiä jälkeä! Selailin siis vähän muutakin, tälläisiä blogeja on mukava lueskella :)

  VastaaPoista
 9. Ihana ja erilainen...

  VastaaPoista
 10. Aivan valloittava! Ja muutenkin ihania luomuksia olet tehnyt aikaisemmin. Sattumalta törmäsin blogiisi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan jatkoa =) Tuo mustavalko-paita korkealla kauluksella keltaisella vuorella ja napeilla on herkku!

  VastaaPoista
 11. Taas niin ihana :) Ja monimutkainen, kuten aina.

  VastaaPoista
 12. Oletko huomannut voittaneesi arvonnassani? Laitapa pikaisesti viestiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!