Tiikerinpentu?

27.5.13


Minun pieni Tikruksi kutsuttu kummipoika sai eilen virallisen nimen. Lahjaksi pienelle Tikrulle äidin toiveesta Jumpsuit koossa 74cm ja kankaana tietysti Käpysen ihana Tiikeri-velour. Ja jotta saisitte sovituskuvia, tungin jumpparin tuolle minun "vauvalle" ;)
Kaavana taas OB 4/2012 Jumpsuit, joka muokattu sivusaumoista suoraksi ja takakappaleelta yhtenäiseksi, ettei kuvio rikkoutuisi niin paljon. Ja hupuksi vaihdoin tietysti hiippahupun. Tikrukangasta ei riittänyt hihoihin, mutta onneksi kotoa löytyi Fabriinan ihanaa oranssia velouria ja siihen sopivaa resoria.
Ompelu takkusi oikein kunnolla, katkoin kantatessa KOLME kaksoisneulaa, ja jossain vaiheessa tuntui ettei jumppari valmistu ollenkaan. Vetskarikin kupruilee hiukan kaikista yrityksistä huolimatta, mutta sainpahan sentään kohdistettua lahkeessa olevan tiikerin! 
Katkenneista neuloista ja ratkojan käytöstä huolimatta valmis jumppari saa kyllä hymyn huulille. Ja meijän nuorempi neitokainen oli kyllä melko innoissaan kun pääsi kerrankin ainoana kuvattavaksi (:

Saattaisit myös pitää

14 kommenttia

 1. Aivan mahtava pikkutiikeri, rauh! Ja täytyy sanoa, että yksiväriset hihat tasapainottaa kummasti pukua. Tykkään! Ja onnea kummeudesta, se on ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Voi taivas, miten ihana haalari! Minunkin mielestä yksiväriset hihat ja resorit tasapainottaa tuon hienosti. Enpä ole tikruvelourista näin ihanaa teosta vielä nähnyt!

  VastaaPoista
 3. Huikean hieno pikkutiikeri ja hyvin käy yksiväriset hihat,itse tykkään ehkä enemmän ommissa ompeluksissani että juurikin hihat ovat jotain muuta kuosia kuin etu-ja takakappale.

  VastaaPoista
 4. Sopii hihat ihan mainiosti ja toi kangas on ihanaa! Mäkin olen halunnut kokeilla tuota jumpsuit mallia, mutta en ole löytänyt mieleistä kangasta siihen. Täältä toiselta puolelta maapalloa ei löydä yhtään niin ihania kankaita, kuin mitä Suomessa on markkinoilla.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihana pieni tiikeri :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun ihana! Tää on kyllä suloisin tiikerikankaasta näkemäni kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. Loistva yhdistelmä nuo oranssit hihat sopivat kokonaisuuten paremmin kuin hyvin!

  VastaaPoista
 8. Komppaan kaikkia noista hihoista, sopii mitä mainioimmin. Ihana haalari! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!