Murheenkryyni

21.8.13


Tämän piti olla rentouttava väliompelus noiden peruspertsojen keskellä, mutta kyseinen ompelus osoittautuikin oikeaksi murheenkryyniksi. Mekko ei valmiina vastaa täysin sitä mitä olin ajatellut, mutta onneksi kangas on kuitenkin edelleen ihana  joten josko tätä käyttää tohtii.Leveähelmainen mekko pitsiyksityiskohdilla.  Mekko tehty kahdesta suorakaiteesta, jotka muotoilin kutakuinkin mieleisen malliseksi rypytyksillä. Mekossa on siis vain olka- ja sivusaumat. Yläosa ja hihat löysät ja hiukan pussilla edustassa ja sivulla kulkevien rypytysten ansiosta.
Mekon mietinnässä tökki lähes kaikki. Tarkoitus oli laittaa valkoisen pitsin ja resorin sijasta tumman ruskeaa, mutta mies teilasi ajatuksen. Paikallisessa ompeluryhmässä järjestetyn paniikkiäänestyksen jäljiltä lopputulos tällä kertaa tällainen. Miehen mielestä kuulemma hiukan Japanilais- tyylinen ratkaisu loppujen lopuksi.. Aina ei siis voi voittaa (:

P.S Muistakaahan osallistua avontaan


Saattaisit myös pitää

10 kommenttia

 1. Mä ihan odotin sitä ruskeaa pitsiä ja resoria. Höh. :D No mut on tääkin hieno! Hillitympi mut hieno silti!

  VastaaPoista
 2. Hienohan tämä on, eikä mikään murheenkryyni! Ei voi kuin ihailla luovuuttasi :)

  VastaaPoista
 3. En ihan ymmärrä miten kahdesta suorakaiteesta saa tuollaisen Hot Mama mekon pelkästään rypyttämällä, mutta hieno on;)

  VastaaPoista
 4. Minusta näyttää oikein onnistuneelta. Mulla on samasta kankaasta murheenkryyni tuossa roikkumassa jota täytyy vielä modata ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana, kuten aina! Ja tosiaan, komppaan kirsiä ja ihmettelen... :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekkohan siitä tuli ja kiva myös nähdä, ettei pitsiä ole liikaa, vaikka sitä olisi sekä pääntiellä, että helmassa. Tämä kun on ollut omien pähkäilyjen aihe viime päivinä tämän kankaan suhteen :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis mekko ja muitakin ihania ompeluksia.

  VastaaPoista
 8. It is beautiful! What pattern did u use?

  Greetings from Holland

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!