Syksy ♥

17.9.13


Nappinjan ensimmäisestä  paketista paljastui ihanaa siksaktrikoota ♥ Sinapinkeltainen on juuri täydellinen syksyyn ja vieläpä hiusteni väriin (: 

Koulukin on taas pikkuhiljaa alkanut myös tässä perheessä ja "harmikseni", saan siis ommella paljon lisää, vaatekaapistani löytyy lähestulkoon pelkkiä mekkoja. Niinpä tästä ihanuudesta syntyi paita itselle paikkailemaan huutavaa paitapulaa. 



Trikoon kaveriksi mustaa resoria hihoihin ja helmaan.



Helman yhteen valkoiseen siksak- riviin ompelin päälle mustaa trikoota tehosteeksi. Ompelin kaitaleen ihan vain suoralla ja odotan jo innolla miltä suikale näyttää pesun jäljiltä (:


Kaulukseen muotoutui pienen hahmottelun ja kankaan väännön jälkeen soma rusetti nappiyksityiskohdalla. Iso musta nappi taas vaihteeksi Tiimarista. 




Mies käski laittaa kuvan myös takapuolelta kun paita kuulemma istuu niin hyvin ja kauluskin näytti kuulemma myös takaapäin  hyvältä (: 


Kerrankin olen niiiiiiin tyytyväinen lopputulokseen (: Ehdottomasti syksyn lemppari paita, vaikka kuvissa tulikin vähän mutristeltua!


Saattaisit myös pitää

11 kommenttia

  1. tosi kiva. tykkään trikoosiksaksuikaleesta.

    VastaaPoista
  2. Todella hieno! Ihana kaulus ja kiva tuo musta raita! En yleensä tykkää yhtään noista siksakeista, mut tällaisen voisin ottaa itsellenikin!

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno! näyttää kivalta tuo paidan malli :)

    VastaaPoista
  4. Taas kivan näköinen tekele :) ...Onko tuon kauluksen kaava jostakin valmiskaavasta vai itsesi kehittelemä? Haluaisin myös jotain tuommoista kaulusta ainaisten huppujen tilalle, muttei meinaa oma mielikuvitus ja taidot riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo kaulus tuli sillälailla puolivahingossa tekemisen lomassa (: On kyllä todella helppo! Pääntietä puolet pidempi suorakaide joka menee pieneltä matkalta päällekäin.. Saakohan mitään selvää? :D

      Poista
  5. Ihan huippu! Sun vaatteista löytyy kyllä mahtavia yksityiskohtia! Kekseliäs olet! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän ihana ja ei ihme, että lempparipaita on löytynyt.

    VastaaPoista
  7. Pirteä ja kivoja yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
  8. Kääk, miten ihana! Sulla on kyllä taito hallussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!