2013

30.12.13

Vuosi 2013 ♥ Ompelun saralla se ei olisi voinut olla täydellisempi. Taidot ja ideat ovat jalostuneet ja kehittyneet, olen kaavoittanut liudan vaatteita niin itselle kuin lapsillekkin, päässyt mukaan pariinkin yhteistyökuvioon sekä hankkinut uuden ompelukoneen, kantinkääntäjän ja vihdoin myös sen saumurin, millä vaatteet tuntuvat valmistuvan hetkessä. Kaiken tämän lisäksi olen tutustunut huikean taitaviin, ihaniin ja samanhenkisiin ihmisiin, joista osasta on tullut niin hyviä ystäviä, että yhdessä voidaan jakaa niin paljon muutakin kuin vain ompelu  

Ja vaikka aina välillä tuntuu ettei aika riitä mihinkään ja mitään ei saa aikaseksi, niin voin kyllä ylpeänä todeta tänävuonna todella ommelleeni. Lapsilla ei enää kaupan vaatteita löydy vaatekaapista ja itsekin käytän lähinnä vain itsetehtyjä. Kerrankin ylpeä ja syystä?

Tämänvuotisia ompelukuvia selatessa tuli suorastaan valinnanvaikeus mitä esitellä. Lopulta keräsin joka kuulta muutaman ompeluksen, joka on jäänyt itselle mieleen. 

Toivottavasti te kaikki ihanat löydätte blogiini myös ensivuonna! Jokainen kommentti ja lukija piristää päivää ja valaa uskoa omiin taitoihin. 
Kiitos vuodesta 2013! Se oli huikea (: Ensi vuonna tavataan uusin ompeluksin ja uusin kujein. Ja täten lupaan ensivuonna opetella olemaan armollisempi itselleni ompeluksistani. Ei se yksi vino tikki vaan se kokonaisuus.

Tuotteliasta uuttavuotta teille kaikille 

Saattaisit myös pitää

14 kommenttia

 1. Ah, nää kaikki on niin herkkuja! :) Mielelläni olen blogiasi lukenut ja suurella ilolla odottelen ensi vuoden postauksia :) Ihanaa uutta vuotta!! :)

  VastaaPoista
 2. Upea kollaasi mahtavan blogin hienosta vuodesta.

  VastaaPoista
 3. Ihana vuosi kyllä takana. Ja mukavaa seurata siun ompeluksia. <3 Hyvää alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hei huipputyyppi. Sä olet taitava, aikaansaava ja luova. Kaikkea, mitä tähän hommaan tarvitaan. Kiitos kun jalostat myös minun osaamistani 💛💛💛

  VastaaPoista
 5. Niin ja ihana kollaasi! Eka sun ompelus, minkä olen nähnyt oli tuo keltaiseksi värjätty ikasyrin lintutrikoo. ❤️

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä tosi hyviä ideoita ja toteutuskin toimii :) Blogisi on hyvä inspiraation lähde, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Sä oot kyllä yks mun suosikkeja aina vaan! <3

  VastaaPoista
 8. On näitä vaan niin ihana tiirailla, aina ja uudestaan. Kekseliäisyyttä ja taitoa sinulta ei puutu, rohkeudesta ja persoonallisuudesta puhumattakaan. Onnea uudelle vuodelle ja tarmoa uusiin surautuksiin.

  VastaaPoista
 9. Upeita ompeluksia ja kauniita kuvia! Kiitos monista inspiraatioista ja innostavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 10. Niin ihania! Saisinpa minäkin tuollaisia aikaiseksi! Hyvää uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 11. Niin ihania! Tuo miehellesi tehty joululahjapaita on aivan huikea! Onnea ja ompeluiloa vuoteen 2014!

  VastaaPoista
 12. Aivan upea kasa käsitöitä! Kiva, että olet jaksanut blogata.

  VastaaPoista
 13. Voi upeus näitä kaikkia! Tykkään ihan jokaisesta :) Spesiaalitykkäys mustan ja keltaisen yhdistämisestä ja muutenkin värien ennakkoluulottomasta yhdistelystä ja käytöstä. Mukavaista ja ompeluntäyteistä uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!