Saunatonttuja

24.12.13
Neitosten joulupaketteihin saunatakit Verson puodin ihanasta 'Taimista' Saunatakit ovat pyörineet ompelulistalla jo vuoden ja nyt vihdoin ja viimein sain ne tehtyä. Ja vieläpä juuri sopivasti pukinkonttiin ;) 
Ja koska tykkään että neitoset samistelevat niin tietty takit samasta kankaasta. Hiukan eroa kuitenkin tarvittiin joten vanhemman neitosen takki kävi klorite- kylvyssä.
Kerrankin muistin myös ripustuslenkin.


Vanhemman neitosen takkiin kaveriksi vaalean harmaata ja nuoremmalle oranssia (:


Pienemmän takista tuli muotopuoli kun unohdin tukikankaan muutamasta kohtaa. Ärsyttää melkoisesti ja jalkaa olen sen vuoksi muutamaankin otteeseen polkenut. Mutta ehkäpä kykenen juuri ja juuri katselemaan sitä silmissäni. Eihän se vilahda kuin kerran viikossa hetken...Ja onpa mulla jo niin isot neidit ettei metrin pätkästä saanut kumpaisellekkin huppua! Siispä huppu muutoin valkoinen, mutta edessä kulkee pieni pätkä 'Taimia'. Saunatakit kokonaan vuoritettu ohuella joustofroteella.

Täällä saatiin viimeinen paketti paketoitua eilen vähää vaille kaksitoista. Nyt sitten vain hiukkasen toivutaan ja josko ne lahjaompelukset joskus tänne blogiinkin ennättävät ;)


Ihanan rauhallista joulua kaikille 


Saattaisit myös pitää

4 kommenttia

  1. Ihanat! Ja muotopuoli on sun silmissä ;). Varmasti tytöille mieleiset! <3

    VastaaPoista
  2. Lutunaiset, niin saunatakit kuin lapsukaisetkin. Hyviä joulun jatkoja ja tarmoa tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!