Hiukan lisää taikaa..

29.4.15


Ehkä edellisestä postauksesta kävi jo selväksi, että meillä asustaa pari pientä Frozen- fania. Tottakai hövelinä äitinä olen mennyt lupaamaan, jo usemapi kuukausi sitten, neitosille "Elsa-mekot". Sopivien kankaiden löytyminen osoittautui melko haasteelliseksi ja projekti on jäi hetkeksi hautumaan. 

Onneksi sain yhteydenoton sopivasti Kangaskapinalta pienestä blogiyhteistyöstä. Jo alkoi sopivia kankaita löytyä ja meidän neidot saivat mekot.


Juhlapukukankaat ovat minulle pienoinen mysteeri, mutta onneksi sain hyviä vinkkejä sekä apuja kankaiden valintaan. 

Puvun yläosaan valitsin läpikuultavaa reikäkirjailtua sifonkia jota löytyy myös hihoista. Hihat muotoilin melko löysiksi, sillä kangas ei veny. Hihansuut rypytin framilonilla ja kanttasin resorilla, jotta neidot saavat itse hihat ylös tarvittaessa.


Muu mekko on toteutettu turkoosista Georgettesta. Etukappaleelle yläosaan lisäsin myös turkoosia pitsiä.
 Viitta on toteutettu vaaleanturkoosista Kristalliorganzasta.
Viitta on ommeltu kiinni pukuun. Ajattelin että kokonaan yhtenäinen puku olisi lapsille helpoin. Katsotaanko osoittaako käytäntö muuta..Viitta on tuotu lyhyeltä matkalta myös etukappaleen puolelle. Reunat huolittelin pelkästään saumuriompeleella.

Pääntien kanttauksen toteutin silkkinauhalla. Puvuista tein sen verran väljiä, että pieni halkio takana riittää pukeutumiseen.Huomenna nämä pienet "Elsat" pääsevät hoitopaikan vappunaamiaisiin. Saa nähdä miten mekot kestävät juhlien tiimellyksessä :DSaattaisit myös pitää

10 kommenttia

 1. Äärettömän söpöä! Tytöt ovat varmasti mielissään mekoista:) Oma tytär alkaa olla sen ikäinen, että varmasti yllättyisi prinsessa mekosta.

  VastaaPoista
 2. Huh! On varmaan ollut mielenkiintoset kankaat ommella... :) Upeat puvut sait aikaiseksi, uskon että teillä asustaa pari iki-onnellista pientä primprenssaa!

  VastaaPoista
 3. This is beautiful work for sure! Nicely done!

  VastaaPoista
 4. Todella suloiset!
  Elsa todellakin taitaa olla kaikkien suosikki, voi Anna :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita mekkoja. Näkyy Elsa olevan monen pikkutytön suosikki tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 6. No vau, nämä ovat kyllä todella kauniit. Ihanaa tietää mihin kauppaan ottaa yhteyttä, jos vastaavaa tarvitsee. Tuo yläosan sifonki on erittäin kaunista.

  VastaaPoista
 7. Oioioi, tästä olisi meidänkin "Elsa" onnessaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!