Melkein kesä?

16.5.15


En tiedä onko tämä yleinenkin vika meissä äideissä, mutta itselläni on tapana lisätä aina reippaasti kasvuvaraa neitosten vaatteisiin. Nyt ollaankin siinä tilanteessa, että kaikki neitosten viime kesän teepparit ovat tänäkin kesänä sopivia. Saanpahan keskittyä kaiken muun tarpeellisen ompeluun ;)

Törmäsin netissä seikkaillessani tähän ilmaiseen haalarikaavaan ja pakkohan sitä oli kokeilla.


Vanhempi neito toivoi omaansa Noshin vaaleanpunasävytteisestä pallokankaasta. Yöpukufiiliksen välttämiseksi oli aivan pakko lisätä haalariin tasku. 

 Hihoissa pitsiä.Nuoremmalle omansa keltaisesta tähtikankaasta. Mustien tehosteiden kanssa heti paljon enemmän omaan makuun ;)Ilmaiskaava oli ajateltu nelivuotiaalle sopivaksi, mutta ainakin tälle omalle (vasta neljä vuotta täyttäneelle) lisäsin useamman sentin niska haara mittaan. Sovittaessa sekään ei riittänyt joten päädyin lisäämään vyötärölle vielä resorikaitaleen. Eipähän pääse istuessa tai kyykistellessä kinnaamaan.

Haalareiden lisäksi neitoset saivat vielä Pikkupiltin ihanista kisuista teepparit.Nuoremmalla tehosteena vaaleanpunaista niin helmakäänteen tikkauksessa kuin kanteissakin.


Vanhemman paidassa puolestaan violetit tehosteet.

Samaan syssyyn syntyi myös Majapuun kolmioista leggarit. Nämä passaavat hyvin väritykseltään myös viime kesäksi tehtyihin t-paitoihin.

Viimeinen koulutyö tälle keväälle palautettu tänään! Enää yksi rästitentti ensi viikolla ja sitten ehkä taas aikaa ommella enemmän ♥ Ainakin toivottavasti.


Saattaisit myös pitää

5 kommenttia

 1. Aiaiai, näillä vermeillä se kesä tulee!
  Joko kohta helpottaa kouluhommelit?
  En olisi ikinä osannut yhdistää noita kisu- ja kolmiokankaita toisiinsa, mutta sinulla onkin pettämätön silmä yhdistelyissä.
  p.s. kesäkuussa tulossa Treelle...

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluja! Varsinkin nuo haalarit. Minulla sama kaava työlistalla 2-vuotiaalle.

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväiset samistelusetit tyttösillä :) Tuo haalarin malli pitääkin laittaa korvan taakse..

  VastaaPoista
 4. Ihania kesävaatteita! Muistiin menee malli minullakin. =)

  VastaaPoista
 5. Ihania haalareita, joudun ehkä kokeilemaan itsekin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!