SaVaWay - Mussukat

25.11.13


Perjantaina tämän perheen naisten fiilis oli aikalailla synkeä. Itse en koko viikkona ehtinyt koskeakaan ompelukoneeseen kun pänttäsin perjantain tenttiin. Torstaina sitten tajusin, että tenttihän on vasta seuraavalla viikolla.. Jep väsynytkö..?

Perjantain piristykseksi olin päättänyt osallistua illan Savawayhin, jossa tälläkertaa ommeltiin jotakin Mussukoiden yllätyspaketista. Perjantai aamuna ylläripaketista paljastui punaista pitsisydäntä. Minä tai mies emme oikein innostuneet kyseisestä väristä, joten päätin heittää kankaan kloriteen ajatuksella "ei se ainakaan pahemmaksi voisi mennä". Olin totaalisen väärässä. Valkaisin ensin pienen koetilkun ja sainkin aikaiseksi kohtuu kivan oranssin sävyn. Mutta hupsistaheijaa. Kokopalaa vaalennellessa unohdin sen sujuvasti liemeen liian pitkäksi aikaa ja sain luotua itselleni PERSIKAN värisen HIRVITYKSEN. Ainoa väri mitä tässä maailmassa en voi sietää.. Pienen panikoinnin jälkeen kangas pääsi pyörimään koneeseen vielä keltaisen värin kanssa. JepJep. Illan savawayhin lähdettiin siis näillä tarvikkeilla.


Ja teemanahan oli ommella jotain pikkujouluista. Ei paljoa naurattanut.

Yllättäen monen tunnin panikoimisen jälkeen pääsin yhteisymmärrykseen itseni kanssa mitä tästä hirvityksestä tekisin.Syntyi tällainen setti. Hamosen tein aijemmin illalla ja paidan Savawayn aikana. Riekalepaidan idea Selian Riikan blogista.Pesun jäljiltä tuo persikanvärinen hirvitys toivonmukaan rullaantuu vielä paremmin ja paljastaa enemmän tuota mustaa kangasta (:


Ei mikään oma suosikki väriensä puitteissa, mutta neitokainen tykkäsi. Näillä mentiin heti lauantaina tanssitunneille.Ja tälläviikolla sama tenttipänttäys sitten uusiksi. Ainoa vain että nyt tälläviikolla tenttejä on kaksi ja ne ovat oikeasti. *huoh* Joululomaa odotellessa ;)


Saattaisit myös pitää

14 kommenttia

 1. Aivan I-H-A-N-A!! Pikkasen rock, mutta sopivasti lapsekas! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä meillä neiti oli aamulla tohkeissaan (: (onneksi)

   Poista
 2. Kyllä sä hyvin tän klaarasit! Ei persikka minunkaan lemppariväreihin kuulu, mutta tää setti on aivan huisin makea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mieshän tykkää tosta paidasta ihan hirveesti o.O oottelen sitä kaunista päivää ku niin käy mullekki ;)

   Poista
 3. Tiedän että makuasioista on turha kiistellä, joten en lähde puolustelemaan tuon setin värimaailmaa sulle (mulla ois sama homma vihreän kanssa) vaikka itse siitä tykkäänkin. Sen sijaan tyydyn ihmettelemään taitavuuttasi ja nopeuttasi. Mä oisin kahdessa tunnissa saanut ehkä just paidan ilman koristeluita kasaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas vihreä on ihan suosikki (: Mutta makuasioista tosiaan ei voi kiistellä ;) Ja tulihan tuon paitulin kanssa kiire, mutta yllättäen valmista tuli. Onneksi. Muutoin ois saattanu jäädäki kesken :D

   Poista
 4. Usko vaan, se rullautuu ihanasti pesussa =).

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava pelastus! Sä oot vaan niin nuori, ettet oo siedättynyt persikkaan. Sehän oli hyvä väri joskus oliko se 80-luvun puolivälissä tai jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mulla on pari isosiskoa ja niitten vanhoissa vaatteissa oon saanu lapsuuteni kulkea. Muistan vieläki sen persikanvärisen gollegehirvityksen, jota itkun kanssa piti käyttää :D

   Poista
 6. Ihan huippumagee setti tuli! EIkä ollenkaan ole paha persikka! :D En itsekään tykkää persikasta, mutta hienosti huijattu istumaan mustan ja keltasen kanssa!

  VastaaPoista
 7. Kivan rock, hauska kokonaisuus ja mukavan muhkea hame. Sopiva tanssitunnille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!