Voihan vanheneva mies.

10.11.13Mies minulta pyysi syntymäpäivälahjakseen kesällä uutta koululaukkua. Sen piti olla iso, jotta kaikki taiteilu- ja muistiinpanovälineet sinne mahtuisivat. Netistä etsiskelin sopivia valmiita laukkukaavoja ja hyvältä vaikuttavan ohjeen kaavoineen löysin täältä. Pienoisilla muutoksilla kuvittelin saavani aikaiseksi kelpo laukun.

Kankaana eurokankaan harmaa verhoilukangas, jonka pitäisi pitää myös jonkin verran vettä. Tehosteena laukussa mustaa nahkaa sekä pronssiset yksityiskohdat nepeissä, vetoketjussa sekä laukun kiinnikkeissä.Laukun etupuolella useampi tasku, johon lajitella tavarat. Takapuolella yksi ainoa isompi tasku.
Hihnassa mustasta nahkasta yksityiskohtia.J Ä R K Y T T Ä V Ä homma! Meni ikä, terveys ja hermot! Melkoisen monet itkupotkuraivartikin tuli otettua ja lopulta en enää jaksanut edes vahtia että ompeleet menevät suoraan. Onneksi se on nyt valmis!

Ja koska laukku valmistui isänpäiväksi sai mies vielä samasta kankaasta kännykkäpussukan varsinaiseksi isänpäivälahjaksi. Mallia otin omasta Gollan- pussukastani.Pussukassa nahkaiset viikset ja teksti tehostevärillä. Minkäs mies sille mahtaa, että vaimolla on huono huumorintaju..
Pussukan takapuolella vetoketjutasku, jossa voi säilyttää puhelimen kuulokkeita.

Hiukka ärsyttää tuon laukun näkeminen, mutta pienoinen lohdutus on se, että mies tykästyi. Pyysi jopa samantyylistä laukkua pienemmässä koossa kaupunkikäyttöön..


Saattaisit myös pitää

16 kommenttia

 1. Tyylikäs laukku, yksityiskohdat aivan viimesen päälle! Vaivannäkö kannatti.

  VastaaPoista
 2. VAUTSI!!!! siis aivan mahtavan hieno! sä oot kyllä niin taitava..pakko ehkä koittaa ku oli niin kivan näkönen ja ohjekkaa ei näyttänyt pahalta ja mulla itseasiassa odottaisi tuolla kangaskin valmiina.. Kiitos TAAS kerran inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän hieno! Kyllä miehen nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Huikea laukku!! Ihailen sun kärsivällisyyttä :)

  VastaaPoista
 5. Ja nyt mä ihailen sua aina vaan enemmän. Ikinä ei itsellä kärsivällisyys riittäisi puoliksikaan tällaiseen.

  VastaaPoista
 6. No vau kyllä oot tehnyt ison työn ja äärettömän siistiä ompelujälkeä, mun kärsivällisyys ei varmaan riittäis.

  VastaaPoista
 7. Älytön!! olet kyllä aikas etevä =)

  VastaaPoista
 8. Ompa makea laukku ja pussukka! Laukut vie minunkin hermot yleensä..

  VastaaPoista
 9. Todella upea kaikine yksityiskohtineen! Ei mun hermoilla onnistuis..

  VastaaPoista
 10. Ihan mieletön työ ollut tuossa laukussa, mutta onhan se upea ja niin siisti! En ois kyllä jaksanut itse jaksanut väkertää laukkua noilla kaikilla hienoilla yksityskohdilla.

  VastaaPoista
 11. Ihan järjettömän hieno laukku, niin siistiä työtä ja toimiva!! Kateellinen täällä ;)

  VastaaPoista
 12. No on mahtava laukku! Kovan työn olet tehnyt kaikkien mageitten yksityiskohtien kanssa! :D

  VastaaPoista
 13. Voin vain kuvitella miltä sinusta nyt tuntuu. Oon ite kans pari tollasta ikuisuusprojekti laukkua vääntäny ja sen jälkeen todellaki pelkkä laukun näkeminenki saa järkyttäviä tunteita aikaan. Mikä työ! Mutta pääasia on tosiaan se, et mies tykkää :)

  VastaaPoista
 14. Vähän sulla on ollu työtä tuon kanssa! Wau mikä lopputulos!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!