Iloisen ihanat norsut

18.10.12Taas sellainen kangas, joka ei nettikaupan kuvissa mielestäni näyttänyt yhtään miltään, mutta kun siitä tehtyjä vaatteita muiden blogeissa on nähnyt, niin voi kun se onkin niin soma! Mulle käy ihan liian usein niin, että kun jollekkin kankaalle lämpenen niin sitä ei enää saa :/ Onneksi kuitenkin on olemassa naamakirjan kangashamsterit, jonka kautta tämänkin kankaan lopulta sain (:Pari viikkoa kangas marinoitui tuossa työpöydällä ennen kuin raskin siitä mitään tehdä. Vähän tuntui tylsältä tehdä näin ihanasta kankaasta ihan vain paita, mutta ne tulevat nyt vanhemmalle neidille tarpeeseen. Ja toisaalta kun ihanasta kankaasta tekee käyttövaatetta niin se pääsee ilahduttaapa usein omaa silmää (: Lisäksi kangas oli myös neidin mieleen. Tämä paita kun oli ensimmäinen ompelukseni jota juuri 18kuukautta täyttänyt neitokainen kävi kehumassa hienoksi! :D (vielä tuossa kohtaa en tosin ollut aivan varma tietääkö neiti mitä hieno tarkoittaa, mutta on sitä sittemmin käytetty muutenkin sopivissa asiayhteyksissä).Paita tehty samaisella omalla kaavalla millä jellonapaitakin. Se kun tuntuu hupun ansiosta olevan neidin lemppareita (: Tähän paitaan tein myös taskut, kun sellaisia on jo pidempään pitänyt kokeilla.

Paidan valmistuttua neiti halusi pitkästä aikaa itse vapaehtoisesti sovittaa tekelettä. Tosin onnistuin pilaamaan kaiken pistämällä neidin kädet taskuihin, jolloin syntyi valtaisa paniikkireaktio ja paita oli saatava pois päältä. Vähän jänskätti, että suostuukohan neitokainen enää paitaa päälle pistämään, mutta päällä se on nyt ollu pari päivää. Taskutkin nyt ilmeisesti sen verran marinoituneet neidin mielessä sillä tänään ollaankin sitten kuljettu kädet taskuissa jo ihan vapaaehtoisesti (:

Haaveissa olisi kyllä saada tätä hieman lisää, että nuoremmallekkin tästä jotain saisi.. :D

Saattaisit myös pitää

2 kommenttia

  1. Tämä on kyllä niin hyvän mallinen huppari taskuineen kaikkineen, että täytyypä alkaa itsekin pikapuoliin vastaavaa värkätä :)

    VastaaPoista
  2. *hih* Tämä on kyllä ihan tuon neidinki suosikki (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!