Vihdoin jumpsuitit!

22.10.12

Näitä ihania sydänveloureita olen jemmaillu kaapissa jo vuoden päivät kun en niistä mitään ole raaskinut ommella. Pitkään on ollu mielessä saada neideille jumpsuitit ja nämä kankaat olivat oikein somat siihen tarkoitukseen (:

Kaavana on se muissakin blogeissa paljon käytetty OB:n jumpsuit 4/2010. Omia neitejä varten kaventelin vähän kaavoja niin on sitten enemmän omaan mieleen (: Pari "pientä" mokaakin ommeleesa sattui. Vanhemman neidin vetoketjukanttaukseen käyttämää resoria en jaksanut jatkaa niin kangas jää vähän rypylle (jopa ihan hauskan näköinen o.O) Lisäksi ensimmäistä haalaria ommellessa samaiset kanttaukset jäivät myös päistä liian lyhyiksi ja jouduin kikkailemaan vetoketjujen pään kanssa :D Samat kikkailut sitten tietty piti tehdä toiseen haalariin että ovat samanlaiset (: Vähän toinen lahje tämän vuoksi vetää kieroon (mikä näkyy kuvissakin), mutta haalarin ollessa päällä lahje kuitenkin istuu hyvin.

Tällä viikolla ompeluvuorossa Halloween-juhliin tytöille vaatteet (: Ja ensi viikolla lupaan pyhästi aloittaa joululahjaompelut :D

Saattaisit myös pitää

15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Juu ihanat tuli virheistä huolimatta (: Harmi vain että nuorempi on sotkenu valkoset kantit jo porkkanalla ja vanhempi ketsupilla :D

   Poista
 2. Hienot ovat! Ja kuvien tasokin parantunut uuden kameran ansiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kävit mainitemassa uuesta kamerasta ku itte unohin ;)

   Poista
 3. Ihanat lapset kauniissa kuvissa ja kauniissa haalareissa :) Oikein nättejä kaikki! Tuo sydänvelour on muutenkin yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi molempia veloureita jäi vielä sen verran, että jotain pientä niistä aikaiseksi saa (:

   Poista
 4. En kestä, tuo ensimmäinen kuva, vauva ja täydellinen keltavalkoinen kuosi! Ihanat puvut olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Uusi blogilöytö ja tosi hieno sellainen, ihania vaatteita olet tehnyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!