WhoOOoooWHooOoo

28.10.12Syksy kaipasi jotain piristystä ja päätimme siskoni kanssa järjestää muksuillemme karmaisevat Halloweenbileet. Omat tytöt tarivivat tietysti asut ja Majapuun ihana ötökkäkangas oli mielestäni ehdottomasti paras vaihtoehto niiden toteuttamiseen. Vanhempi tytöistä sai itselleen noidanmekon. Ja koska kaikilla itseään kunnioittavilla noidilla täytyy olla musta kissa, niin nuorempi neitoikainen potkarissaan sai toimittaa kissanvirkaa (:

Mekon kaavoiksi muokkailin OB:n 4/2012 Autumn Bouquet tunikamekosta liivarin, jossa myös taskut (neiti kun on jo lämmennyt niille :D). Nuoremman potkarikaavat myös oma muokkaus: yhdistin Autumn Bouquet mekon saman lehden Snail Walk potkareihin pienillä muutoksilla.

Edelliskerran potkarikokeilusta opin sen verran, että neppejä on melkeinpä mahdotonta saada lyötyä läpi jalan resorin ja kantin läpi. Tälläkertaa teinkin resorin ilman neppejä.Pikkukisu karmivan vampyyrin(isin) paijattavana.

Pakko laittaa tänne vielä kuvat näistä omista tarjottavista ku kerranki jaksoin väsäillä (:

Noidansormet.

Hirviömuffinsit.

Mieskin osallistui tarjoiluiden väsäämiseen ja teki nuo kaikille maistuneet muumionakit (:

Karmaisevaa sunnuntaita!

Saattaisit myös pitää

9 kommenttia

 1. upeat herkut oot kyllä väsänny! :)
  -jonna

  VastaaPoista
 2. Mielettömät herkut! Kyllä harmittaa etten tilannut tuota ötökkäkangasta, se näyttää ommeltuna niin paljon kivemmalle kuin muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki ihastuin tuohon kankaaseen vasta ku näin sitä jossain vaatteessa (: Sittehän sitä oli pakko saada :D

   Poista
 3. Karmaisevan herkullisen näköiset syötävät ja hauskat asut lapsilla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!