Sellainen "tissis"

2.10.12Viime keväänä löysin eurokankaan palalaarista tuollaisen ihanan turkoosisinisen kukkakankaan, jonka ostin itselle kaappiin hautumaan. Alusta asti haaveilin siitä itselle mekkoa ja kun naamakirjan OE ryhmässä alkoi kiertää tuollainen tissiksen kaava niin tottakai sitä piti nyt päästä kokeilemaan (: Omassa "tissis" versiossa yläosaan ja hihoihin otin mallia yhdestä omasta vanhasta ja hyväksi havaitusta mekosta. Kuvista sitä ei ehkä näe, mutta kaula-aukossa ja niskassa on sellaiset kivat rypytykset (:Kangas oli niin ihana, että olisin siitä tytöillekkin jotakin vaatetta tahtonut tehdä, mutta siitä jäi jäljelle harmillisesti vain pieniä paloja :/ Mekon helmastakin jouduin tekemään omaan makuun ehkä hieman liian vartalonmyötäisen jotta sain kankaan riittämään. Onneksi mekko on muuten sen verran ihana, että se on päässyt heti käyttöön (:

Kankaan innoittamana nuorimmainen sai vielä potkarit joihin aplikoin pöllön hyödyntäen kangasta (: Hyvä potkarikaava on pitkään ollut etsinnän alla ja nyt kokeilin OB:n 4/2012 Snail Walk potkareita. Kaava päätyi kokeiluun puhtaasti siksi, että siinä on nepit haaroissa. Nuorimmaisen kanssa vaippoja täytyy vaihtaa sen verran usein ja haaroissa olevat nepit nopeuttavat vaipanvaihtoa aika lailla (: Olalla olevia neppejä en kokenut tarpeelliseksi joten muutin yläosan umpinaiseksi.

Kolme ja puolikuukautinen on viime aikoina harjoitellut ahkerasti esineisiin tarttumista (: Homma alkaakin sujua aika hyvin!Mukavaa viikonalkua kaikille (:

Saattaisit myös pitää

6 kommenttia

 1. Suloiset pöksyt suloiselle pikkuiselle :) Ihana aplikointi <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot nuo pöllöhaalarit :) Ihanat värit ja tyylikäs aplikointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo tummansininen velouri on mummin vanhasta yökkäristä leikottu :D

   Poista
 3. Pakko liittyä lukijaksesi =) huomatessani miten kivoja juttuja olet tehnyt. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa! Ansiostasi pääsin eroon tuosta "epäonnea" tuovasta kolmentoista lukijan määrästä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!