SavaWay- inspiroidu kuvasta

11.1.14

Eilen oli jälleen kerran ihanan Savawayn aika. Aiheena tällä kertaa oli inspiroitua eri vaatevalmistajien lastenvaatekuvista. Aiheeseen liittyen sai myös viikon aikana painaa kankaalle valmiiksi kuvan jos tahtoi. 

En ole koskaan painanut perunalla mitään ja otinkin hiukka kirjaimellisesti kyseisen homman. Niinpä liikkeelle lähdettiin palalla itse painettua 'Perunapelto' kangasta, mustaa trikoota, johon hiukka maalailin ja tussailin valmiiksi sekä neon pinkillä resorilla, tupsulla ja ompelulangalla.. 


Ja tällainen yhdistelmä syntyi: tupsupipo, tunika, jossa takakappale hiukkasen pidempi kuin etukappale sekä pottuleggarit 


Kiitos uuden saumurin ennätin jopa melkein valmiiksi! Vain pipon kääntöaukko jäi sulkematta ja tupsu on vielä kiinni hakaneulalla.


Ja setti oli neidistä ihan hitti juttu!


Jo tätä kangasta painaessa meitin, että tästä tulis ihanat leggarit itellekki! Ja meijän nuorempiki tartteis 'Perunapellosta' jotaki. Katotaan kuinka käy ;)Paitaan maalasin valkoisella kangasmaalilla pöllön, jota jälkikäteen värittelin sieltä täältä pinkillä kangastussilla. Silmät tikkailin vielä neonvärisellä ompelulangalla.Tupsu näissä kuvissa edelleen kiinni vain sillä hakaneulalla...Ihana veivi Saattaisit myös pitää

16 kommenttia

 1. Vitsi aivan ihastuttava päälläkin! Ja tuo painamasi kangas on niin huippu idea! En nähnyt ensin pöllöä tuossa paidassa, vaan kaksi nokikkain olevaa lintua :).

  VastaaPoista
 2. Tuo Perunapelto on ihan valmis kuosi! Tosi kiva, menis aikuiselle ja lapselle. Hieno setti kaikkiaan :)

  VastaaPoista
 3. Upea tuo pottukuosi. Sipulilla tein samalla idealla painatusta kuosiksi. Sait kyllä mahtavan sävykkään kuosin potuilla aikaan. Olisi metrikankaanakin ihana.

  VastaaPoista
 4. Hurmaava setti, kaunis lapsi ja valloittava Pottupelto <3

  VastaaPoista
 5. Tosi värikäs, särmä ja cool setti. Eipä uskois että perunapelto voi olla noin trendikäs.

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman upea setti!!! Millä värillä olet painanut kankaan? Miten olet saanut aikaan noin upean helmakäänneompeleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanu Sinooperista Palett- merkkisiä kangasmaaleja ja sillä nyt muutamat kokeilut tehny. Pysyy kivasti pesussaki (: Ja tuo helmakäänteen ommel löytyy Pfaff Ambition 1.0 koneesta (: Siinä on ihanan paljon noita koristeompeleita joilla yleensä käännän helmat (:

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, olisipa tuo kone...ehkä joskus :)

   Poista
 7. AIvan mielettömän mahtava setti! Tuo perunakangas on huippu!

  VastaaPoista
 8. Oijoijoijoiiii.....! Ei nyt irtoa muuta...siis huiput!

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä pöllö! Taidokas :)

  VastaaPoista
 10. Onpas hieno! Minä kyllä suosittelen sinua tekemään leggarit myös itelles, ehdottomasti! (:

  VastaaPoista
 11. Upea setti! Saanko udella, mistä olet löytänyt neonpunaista resoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Triteksiltä sellasta ohkasempaa resoria. Just passelia kanttauksiin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!