Työskentelen

11.1.14

Sain NauravanNapin Lauralta hauskan haasteen, jossa esitellään oma bloggauspiste. Ompeluaiheinen bloggari luonnollisesti esittelee oman ompelupisteensä ;) Ei miehen valtakuntanakin tunnettua tietokonepistettä...

Ompelupiste olikin odotellut siivoamista ja uudelleen järjestelyä siitä saakka kun sain saumurin, joten tämä haaste oli enemmän kuin tervetullut!


Tämä ompelunurkka löytyy meidän makuuhuoneesta. Ei ihanteellisin sijoituspaikka, mutta pienessä kerrostalokolmiossa täytynee tehdä kompromisseja. Ompelupöytänä toimii papan vanha kirjoituspöytä ♥ Pöydän vierestä löytyy ikean rullakko, jossa säilytän käsityölehdet, saumurilangat sekä keskeneräiset työt.Pöydällä ampparin ja saumurin lisäksi roskis, tuiki tarpeellinen näissä hommissa, sekä metalliset säilytyslokerikot. Isommassa lokerikossa ompelulangat, neulat sakset jne. Toinen laatikosto on pyhitetty KAMnepeille. Noihin lokerikkoihin saa ihanan kätevästi lajiteltua nuo neppien eri osat.Pöydän laatikostosta löytyy, pienemmissä laatikoissa, merkit, kokolaput ja muu ompeluun liittyvä pikkusälä. Pöydän kaappiosassa taas ovat mapitettuina kaikki kaavat. Seinällä olevilta hyllyiltä löytyvät vetoketjut, tukikankaat jne lajiteltuina omiin laatikoihinsa. Ylimmällä hylyllä lasipurkeissa napit ja pitsit. 

Tämä blogihaaste on taatusti jonkun miehen keksintö, jotta saataisiin naiset siivoamaan ompelunurkkansa! Ihan hyvä tosin.. Pisteeni kaipasikin jo siivousta.. Ehkäpä nyt uskaltanen taas ommella, hajottaa..


Kyselin meidän paikallisessa ryhmässä, kuka mahtaisi haluta haaseen seuraavaksi ja melkoisen moni oli tästä kiinnostunut. Siispä siirrän tämän melko tehokkaan haasteen seuraaville bloggareille:

Pikkupippuri

Toivottavasti muistin kaikki jolle tämän haasteen lupasin! (:

*hih* Mieskin ilmeisesti innostui tästä haasteesta sillä se siivoilee armottomasti tällähetkellä sitä omaa työpistettään :D

Saattaisit myös pitää

16 kommenttia

 1. Kivan näköistä! Mistä nuo työpöydän laatikossa olevat läpinäkyvät rasiat on, joissa on nuo väliseinä?

  VastaaPoista
 2. Mun ullakolla on lähes aina näin siistiä. Ja napit on ehkä vielä paremmasta järjestyksessä, kaavat silitettyinä omissa koloissaan ja roskat, niitä löytyy vain roskiksesta.

  Niin, koskas sä tulitkaan mun ullakko-tukihenkilöksi ❤️?

  VastaaPoista
 3. Upea ompelupiste! Kaikki nätisti paikallaan ja näppärästi käden ulottuvilla. Uskon kuiteinkin, että käytännössä kaikki on levällään ja mitään ei löydy sieltä, mistä pitäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalitilanteessa vallitsee kyllä melkoinen kaaos, mutta tavarat löytyy silti aina onneksi omista laatikoistaan. Laatikot sitten yleensä pyörivät missä sattuu ;)

   Poista
 4. Oi, kuinka siistiä ja järjestelmällistä! Mä tarviin myös tukihenkilön ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään järjestää pikkutilpehöörejä. Muuten meillä onki aika kaaoottista :D

   Poista
 5. Ihan mieletön työpiste! Pitääkin pistää parastaan, varmaan uusia jotain tekstiilejä tai jotain, ei tuota mun mörönpyllynpimeää nurkkaa kehtaa muuten näyttää :D Mistä muuten noi kokolappuja säilövät rasiat on hommattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pienihän tuo on, mutta tykkään siitä kyllä itekki hirmusti (: Mie jo ihan ootan sitä millasta teillä muilla on ♥

   Poista
 6. Vitsit miten viihtyisän näkönen ompelunurkkaus! Niin siistiä ja kaikelle oma paikkansa. Kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ois pitäny sullekki lykätä tää haaste ku kiinnostais nähä missä sieki ompelet (:

   Poista
 7. Ihan sinun näköinen työpiste :) tosi viihtyisän näköinen!
  Mistä tuo lokero jossa nepit on, on hommattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neki on Clas Ohlsonilta. Sieltä äijien puolelta löytyy kaikkea kivaa ja tuiki tarpeellista aina ompsuun ;)

   Poista
 8. Houkutteleva työpiste sinulla! Miunkii ehkä tarvii käydä tuolla clas ohlsonilla (:

  VastaaPoista
 9. ihana ja SIISTI työpiste. Minulla on ollut ja usemman kuukauden rakenteilla samanmoinen oman makkarin nurkkaan ja ei kyllä ole ihan vielä tuon näköinen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!