Yhdessä on enemmän.

27.1.14


Saimme syksyllä kauniin viestin ja ehdotuksen yhteistyöstä. Verson Puoti oli huomannut Ommellisen ja Miiinullekon välillä vallitsevan yhdessä tekemisen sekä ystävyyden. Saimme mahdollisuuden tehdä heille jotain yhdessä. 

Näistä ajatuksista erään viikonlopun pimeinä yön tunteina ullakolla valmistui kaavat YHDESSÄtunikaan ja YHDESSÄhuppariin.Halusimme tehdä vaatteet, missä näkyy piirteitä meistä molemmista. Liisan paljon suosima pussihelmalla yhdistettynä muutamaan yksityiskohtaan minulta.

Malleiltaan vaatteet ovat slimmejä, eli sopivat hoikalle naiselle sekä lapsille.Yhdessä on enemmän niin ystävyydessä kuin äidin ja lapsen välisessä suhteessakin.
Me olemme näistä onnellisia. Mukavia ja kauniita vaatteita arkeen, miksei juhlaankin. Omat versiomme valmistimme Verson Puodin Vaahterasade ja Ei Pöllömpää -joustofroteista. Myöhemmin keväällä nämä mallit pääsevät mukaan Verson Puodin mallistoon.Me ainakin hykerrellään tälle projektille edelleen ♥ Toivottavasti tekin!


Saattaisit myös pitää

14 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja kauniita vaatteita. Juuri niin kuin teiltä kahdelta taitavalta naiselta voi odottaakin! Mielenkiintoista nähdä mallistoa enemmänkin;)

  VastaaPoista
 2. KIITOS KAUNIS YSTÄVÄ IHANA :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa yhteistyötä! Ja onnea uusille mahdollisuuksille. Ja noista on löydettävissä ja tunnistettavissa teidät molemmat. Olen iloinen puolestanne ja niin varmasti myös Verso!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan mallisia! Tyykkään pussihelmoista ja toi kaulus on kiva :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun on hienot, itse rakastuin noihin nappeihin! <3

  VastaaPoista
 6. Voi miten upea juttu! Hienoja ovat, tietenkin ei teiltä muuta voi odottaakkaan :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita vaatteita! Ihana että mallisto on myös hoikille naisille, Verson pienimmätkin koot ovat olleet liian reiluja minulle. Ehkä nämä sopisivatkin! Jee!
  Onnea yhteistyöstä!

  VastaaPoista
 8. Hienoa, paljon onnea tästä hienosta jutusta! =)

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita!
  Nämä tulee siis valmiina vaatteina Verson puotiin?

  Tunikat olisivat ihanat meidänkin tytöille, joiden äiti ei osaa ommella.
  Ja suunnitelkaa nyt tuosta aikuisen versiosta paksummillekin mammoille sopiva malli, pliis! Meille on muutenkin vähän mitään kivaa ja itse kun ei osaa tehdä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä tulossa kevään aikana valmiina vaatteina Verson kevätmallistoon. Vielä en tosin tiedä missä kuoseissa, että se on meillekkin yllätys ;)

   Ja voi että! Meiltä oikein pyydettiin tällaista hiukka hoikempaa mallia myös naisille. Täytynee pistää eteenpäin pyyntöä josko sitten hiukan isommallakin mitoituksella ;)

   Poista
 10. Ystäviä aina tarvitaan ja minusta on aivan ihanaa että olette yhteisen harrastuksen kautta löytäneet toisistanne sellaiset,ystävyydessä ja yhteistyössä on voimaa kuten tästäkin postauksesta huomaa.Tosi hienot tuotokset,vaikka eihän teiltä kahdelta mitään muuta voisi odottaakkaan :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanat nuo mekot ja erityisesti nuo napit <3 Kunpa osaisin itsekin tuollaisen suunnitella. Ja näyttää muuten tuo vaahterasade-kangaskin kivalta, kun aiemmin en ole sille lämmennyt :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanat ja ihana juttu teille, ois kyllä hieno ostaa sun vaatteita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!